נפתרה התעלומה.....

elik101

New member
נפתרה התעלומה.....

טוב נתחיל בתודות לכל מי שניסה ועזר בין עם בפרטי ובין עם על דפי העמודים תודה!!!! באמת היה חשוב לראות שכולם מנסים לעזור והבעיה נפתרה היום.... פשוט החלפתי ממיר להורנט והכל רץ!!!! והכל ברמות קליטה של 83-86% וזהו יש ערוץ 10.... באמת שוב תודה לכולם אליק

geostant

New member
גם אני משתמש ב-HORNET

הוא גם יותר זול מ-TOPFIELD
עדיין מאוד מוזר לי ש-TOPFIELD איכזב בקטע הזה, אני התקנתי לא מעט TOPFIELD עם DISEQC ובלי DISEQC ומעולם לא היית לי את הבעיה הזו.

תומר

Member
האם הורנט זה שם נוסף לחברת

אקסטרים ואיזה דגמים מוכרים לקליטת ערוצים מוצפנים או חופשיים

elik101

New member
תודה ליורם על פרסום התמונות...

ההורנט פותח את החבילה הצרפתית ואת החבילה הפולנית כך שיש מולטיוויזון ויש גם FOX KIDS ודיסקברי וערוץ החיות.... לא באנגלית אבל יש. למי שמעוניין - טופ סאט בת"א לבקש את ישראל

simonedo

New member
אני קניתי של הורנט ואני מאד מרוצה

לגבי החברה המקורית כנראה ניקראת KAON יש פה לינק לאתר ויש פה את הדגם שנימכר פבארץ http://www.kaonmedia.com/kaon/index2.html

discovery

New member
איזה מהם נמכר בארץ?

אני הולך היום לקנות אחד ואמרו לי שאני יוכל לעדכן דברים ישר מהלויין מכניסים רק תוכנה למכשיר והיא עושה את כל העבודה למשל החבילה של פולסאט שכל שעה ואפילו פחות מחליפים קודים והממיר הזה עם הכנסת התוכנה הוא משנה את הקודים האופן אוטומטי אם יש לך מידע כללי על המכשיר הזה מה היתרונות ומה החסרונות אז בבקשה תסביר פה לפני שאני קונה תודה

geostant

New member
אני לא חושב שהוא מעדכן קודים

אוטומטית, אצלי לפחות זה לא ככה

discovery

New member
תראה חבר שלי עוסק בזה

והוא אמר לי שמכניסים תוכנה ורק החבילה של פולסאט הוא מעדכן תודה

geostant

New member
אין שום בעיה

רק שלא תגיד אחר כך שטעית וזה לא ככה כי ממש לא נראה לי שיש עדכוני קודים דרך הלווין אוטומטית להחזיק ערוץ DATA כזה עולה לא מעט כסף

discovery

New member
אני אין לי בעיה עם זה

מבחינתי שלא יעדכן אבל רציתי לדעת אם המכשיר שווה בכלל ואם הוא עולה על המגנום ואם יש לך תמונה או אתר למכשיר הזה שמוכרים אותו בארץ? תודה

simonedo

New member
Tין לי תמונה אבל אתה יכולללכת לליק

למעלה שאני הצבתי לך לדגם 200 בלי אותיות והוא עולה בארץ 600 ש"ח

תומר

Member
החברה המקורית היא אקסטרים

ביבוא של טלראן בקיצור זה דגם נוסף של אקסטרים זה מה שמצאתי באינטרנט

shavit2help

New member
בכמה קנית? האם יש בו FREEXTV

והאם אפשר להכניס CAM או כרטיס ןהאם יש בו ויאקסס 2 -ואיפה קנית?

ozyael

New member
בטופילד יש בעיה עם דייסק

בהתקנות אחרונות נתקלתי בבעיות רבות עם הדייסק של מקלטים מתוצרת טופילד בעקבות זאת הפסקתי לעבוד עם המקלטים האלו . הפתרון לבעיה שאתה מתאר זה או להחליף את המקלט כמו שעשית וטוב שכך או להוריד את כל החוטים עד למקלט ולהתקין את הדייסק מאחורי המקלט. בשיחה שלי עם היבואן (טלראן ) הם טוענים שהחוט שמהדייסק ועד לממיר הוא מאיכות לא טובה (לא נכון אני משתמש רק בכבל תוצרת קנדה rg6 ) והחלפתי את המקלת והבעיה נעלמה . עוז ירושלים

ozyael

New member
בעיות עם טופילד

בהתקנות אחרונות נתקלתי בבעיות רבות עם הדייסק של מקלטים מתוצרת טופילד בעקבות זאת הפסקתי לעבוד עם המקלטים האלו . הפתרון לבעיה שאתה מתאר זה או להחליף את המקלט כמו שעשית וטוב שכך או להוריד את כל החוטים עד למקלט ולהתקין את הדייסק מאחורי המקלט. בשיחה שלי עם היבואן (טלראן ) הם טוענים שהחוט שמהדייסק ועד לממיר הוא מאיכות לא טובה (לא נכון אני משתמש רק בכבל תוצרת קנדה rg6 ) והחלפתי את המקלת והבעיה נעלמה . עוז ירושלים

למעלה