נפתרה התעלומה!!!

Padme Amidala

New member
נפתרה התעלומה!!!

סוף סוף נראה לי שגיליתי איפה לוק וליה נולדו!! ראיתי היום את "האימפריה מכה שנית". כשלוק נוחת עם ארטו על הכוכב והם עוד לא יודעים אפילו מי זה יודה (יתכן שמחקו לארטו את הזיכרון?), לוק מתחיל להתבכיין שהוא לא היה צריך להגיע למערכת דייגובה, וכו´, ואז הוא אומר שמצד שני יש לו הרגשה מוכרת, מיוחדת במקום הזה... לפי כתבה שקראתי ב"נענע" שיערו שיודה הוא המיילד של לוק וליה!! אז לפי דעתי פדמה ברחה יחד עם יודה למערכת דייגובה ושם לוק וליה נשארו מספר ימים עד שאובי ואן בא לקחת את לוק לדודיו ופדמה כנראה נסעה עם ליה לכוכב אחר ומרוחק כדי להתבודד...כי אם היא הייתה נשארת איתה בדייגובה אז ליה הייתה זוכרת את המקום...ומצד שני, היא לא הייתה יכולה כוכב כמו נאבו/קורוסנט/אלדראן כי אז וידר היה מוצא אותן בקלות... כל זה יפתר רק עוד 3 שנים!!! אני אשמח לשמוע את התגובות שלכם בינתיים...

נשמע הגיוני, אבל ליה אומצה על ידי

הסנאטור בייל אורגאנה שהופיע גם בפרק II. פדמה כנראה מסרה את ליאה לבייל כי היא ידעה שחייה בסכנה.

Padme Amidala

New member
נכון...

אחרי שפדמה נסעה עם ליה היא מסרה אותה לאימוץ לבייל אורגאנה (שנהייה כבר מלך אלדראן, אם אני לא טועה) כי היא כנראה גססה או משהו כזה... אני מתארת לעצמי שהיא הייתה חיה לוק וליה היו מוצאים אותה בעזרת הכוח, ומכאן היא כבר הייתה מופיעה בטרילוגיה האורגינלית...מה שלא קרה.

zViper

New member
אם אפשרי להגיב לנושא...

כמובן שכל השאלות בנושא זה, יפתרו ברגע שיצא לאויר הקולנוע הסרט השלישי בסדרה. לדעתי, הסרט הכי גורלי בפרילוגיה: שינויו הסופי של אנאקין לדארת וויידר, לידתם של לוק ומיה, וכמובן כיצד קורה שהצבא הגדול שצמח בסרט השני בעצם הוא הצבא שיהיה לצד האופל. הצפע.

Padme Amidala

New member
גם לי...

לי כבר ממש אין סבלנות לחכות עד שהפרק הזה יגיע. כמו שהזכרתי בעבר אני בוודאי אבכה כשאני אצא מהקולנוע...

לא חשבתי על זה עד עכשיו...

אבל באמת זה הולך להיות הפרק הכי גורלי, כי הוא בעצם נותן את נקודת השיא של הסיפור - הנפילה של אנאקין לצד האפל, הנפילה של הרפובליקה, והנפילה של מסדר הג´די - או במילים אחרות - הפרת האיזון בכח.

zViper

New member
אגב, שמעתם כבר את הבשורה...

הכי עצובה? שיתכן שלוקאס החליט לא להפיק את הטרילוגיה החדשה? (פרקים 7 8 9) הצפע.

יתכן? הוא אמר בצורה מפורשת וברורה

שהוא לא יפיק אותה בערך מליון פעם. ואני מסכים לחלוטין! הסאגה היא על אנאקין סקייווקר, חייו ומותו! כל דבר מעבר לכך שייך ל- EU לא עלינו.

zViper

New member
תראה...קשה מאוד להשאיר...

קהל אוהד של "מלחמת-כוכבים" בהרבה שאלות פתוחות... אם תצפה שוב(למרות שאין זה השבוע) בחלק השלישי(הכוונה לסרט ה-6), תראה שנשארו הרבה שאלות פתוחות שאמורות להסגר בהמשך העלילה... אגב, איני חושב שכל הסאגה כולה היא אך ורק על חייו ומותו של אנאקין...אלא הרבה יותר מעבר לכך... (אם תשים לב, בעצם, הטרילוגיה היא על לוק(הבן) והפרילוגיה היא בעצם על אנאקין(האב)). הצפע.

אבל בסופו של דבר גם הטרילוגיה

מספרת את סיפורו של אנאקין, פשוט מנקודת מבט אחרת. בסופו של דבר, שובו של הג´די מדבר על הנסיון של החזרת אנאקין לצד הטוב. לדעתי בכלל "שובו של הג´די" נקרא כך משום שאנאקין הג´די חוזר כג´די.

zViper

New member
אגב, האם אנאקין לא מת בסופו?

בסוף הסרט, אנאקין לא מת? אם איני טועה... ולדעתי, השם נקרא:"שובו של הג´די" לא בגלל אנאקין, אלא חזרתו של מסדר-הג´די והתגברותו על האופל. הצפע.

הוא מת בסופו, אבל לא לפני שהוא

חוזר לצד האר ומחזיר את האיזון לכח על ידי השמדת הקיסר.

Z E R O

New member
../images/Emo58.gifאני לא כול כך בטוח שזה...

...נכון אבל שמעתי ממישהו שקרא את הספר של הסרט השלישי ושם בכלל פדמה מתה לאנקין בזרועות ואז הוא לגמריי משתגע, והקיסר גורם לו להאשים את אובי ואן קנובי בזה ואז הם נחלחמים מעל חומצה מוזרה ובסוף אובי ואן מנצח אותו והוא נופל לחומצה ואז הוא בעצם הופך לדארט´ ווידר בגלל הכוויות ושהו איבד את יכולת הנשימה וכאלה...והוא גם מחליף את היד המכנית שלו מהכפפה הזהובה ל"כפפה של ויידר". *לכול מקרה זו רק שמועה ששמעתי מחבר רחוק שלי, אל תתנפלו אבל זה נשמע די הגיוני.

Padme Amidala

New member
ממ, דווקא נשמע הגיוני, חוץ מ...

חוץ מהקטע שפדמה מתה לאנאקין בזרועות...כי אם הוא היה פוגש אותה לפני שהיא הייתה מתה הוא כנראה היה חש שיש לו ילדים...

Z E R O

New member
תקראו זה די מעניין....

These rumours were taken from the 1984 "script", which most will know is a total fake. But there is always some truth in everything: The Kaiburr Crystal (Splinter of the Mind´s Eye) is the cause for him to go to the Dark Side. Here is a detailed account of his fight with Obi-Wan Kenobi The location of his fall is the volcanic world of Sigma Vulcanus There, he uncovers the Kaiburr Crystal Before he can bring it back to Palapatine, he encounters Kenobi. They fight and Anakin looses his Lightsaber. As he tries to reach for it, a cataclysmic earthquake rocks the planet, throwing Anakin (with the crystal) into the boiling lava Kenobi, with tears in his eyes and anguish in his heart, picks up Anakin´s saber (which he gives to Luke in ANH) and leaves

Z E R O

New member
את די צודקת...

אבל אף אחד לא אמר שהוא לא מודע שיש לו ילדים או במקרה הזה ילד מפדמה, אני מאריך שאחרי שהיא ילדה אותם אובי לקח אותם תחת חסותו והסטיר אותם כי הוא ידע שהם יגדלו להיות בעלי כוחות מיוחדים, מה שאני מנסה להגיד ששמעתי שאחרי שנלקחו מימנה התינוקות היא הלכה לפגוש את אנקין ומתה לו בידיים בקרב, ואז הוא הלך להלחם באובי וואן כי הקיסר גרם לו להאמין שהוא וכול מסר הג´די אשמים בזה שהם הפכו אותו לג´די ולא יכל להגן על אמדה מכל רוע, בעקבות זה הוא פוגש את אובי וואן על כוכב לבה ושם בלי כוונה אובי מנצח את אנקין והוא מנסה להציל אותו מנפילה אך בסופו של דבר אנקין נופל ורק חרב האור שלו נשארת ביד של אובי ואובי כזה עצוב ובוכה וזו בדיוק אותה חרב שאובי נותן ללוק בתקווה החדשה... *תחשבי על זה. ^-^ **וחוץ מיזה אני די מדוכא רק שאני אשתחרר מהצבא יצא הסרט השלישי בסדרה, איזה חרא!

zViper

New member
כפי שתמיד חשבתי:

החלק השלישי בפרילוגיה הוא החלק הכי מותח ומלא בסגירת-מעגלים שנפתחו לאורך כל הסרטים. אני בהחלט מצפה לראותו! אגב, מישהו יודע כיצד יקראו לסרט-זה? נ"ב:מצרף כאן את התמונת-מסך החדשה שלי
הצפע.

Padme Amidala

New member
כמה דברים...

א. אני לא קונה את הסיפור של פדמה ואנאקין מסיבה אחת וברורה: פדמה יולדת את הילדים אחרי שאנאקין עובר לצד האפל, ולכן מסתירים אותם. אם הוא היה עדיין טוב היא לא הייתה צריכה להסתיר אותם. מקסימום הוא היה עוזב את מסדר הג´דיי, אבל היא ילדה אותם רק אחרי שהוא הפך להיות דארת´ וידר. הסיפור של אובי ואן ואנאקין נשמע לי הגיוני יותר. ב. עוד לא פרסמו את שם הסרט. אני העליתי כאן פעם תיאוריה בקשר לשם הסרט, זה משהו שפורסמם בפורום כלשהו- שמתי כאן לינק כדי שתקרא ותראה...

zViper

New member
יש לי רעיון מוזר...לגבי השם:

מה דעתכם על השם: a new order הצפע.

למעלה