נפתלי בנט

gabiskon

New member
טוב לו ברעננה, והוא ראש מפלגת הבית היהודי.

על זה אין לי מה לומר, זה הגיוני לחלוטין.

gs1234

New member
מדהים איך הדברים מתיישנים במהירות...

הראיון כנראה נערך לפני כמה ימים: "בשבוע האחרון, קיימת ביקורת רבה מאד על ההתמודדות של מקבלי ההחלטות עם המצב בדרום. אומרים שהתגובות לא חריפות מספיק." אני בספק אם גם היום בנט חושב שהתגובות לא חריפות מספיק.

בכל מקרה, יש לו בראיון אמירה תמוהה שגרמה לי להרים גבה: "כל אדם שעושה פעולת טרור, או אפילו חושב על זה - צריך להרוג אותו." אני מניח שבנט התכוון לאנשים שמתכננים פעולת טרור בפועל, לא רק "חושבים" עליה בראש, נכון? היי, בנט, יש לי בשבילך רעיון לסטארט אפ חדש! תמציא מכונה שיכולה לקרוא את המחשבות של תושבי עזה ויכולה לאתר את אלה שחושבים על פעולות טרור. מדהים, לא?

thehughi

New member
חוכמולוג

הכוונה היא שלא צריך להמתין עד שהחושב יוציא לפועל את תכניתו, אלא לפגוע בו עוד בשלב התכנון.
זה בדיוק ההבדל בין חיסול לסיכול.

gs1234

New member
משום מה מגדירים את בנט כאדם אינטליגנטי

מאדם אחראי הייתי מצפה שיידע לנסח את עצמו, ויגיד "לתכנן" במקום "לחשוב על".
ועוד משהו שהייתי מצפה ממנו, זה שהוא יידע שמזמן כבר עושים פעולות סיכול ולא רק חיסול, ולא יציג את עצמו כממציא הגלגל.

32103210

New member
מה הבעיה ? הוא חושב שצריך לחסל אותם

שלב שקודם לתיכנון ,בשלב המחשבה ,,,
סיכול זה יכול להיגמר גם במעצר, וחיסול ?

thehughi

New member
אדם אינטליגנטי

לא מבלבל את המוח בגלל מלה אחת מתוך משפט אחד שלא נראית לו ובטח לא שופט אינטליגנציה של אחר על סמך אותה המלה בלבד.
נפתלי בנט אמר וכתב עוד הרבה מילים, אני מציע לשמוע ולקרוא קצת יותר ואז אולי תוכל/י לשפוט יותר טוב.
הכוונה היתה ליצור מצב שירתיע אותם מלחשוב אפילו על טרור, או קיי? עכשיו זה כבר מספיק מובן?

ארזS

New member
אדם אינטליגנטי

גם לא היה עושה כאן רעש מכמה בני נוער שאולי שרו ואולי רקדו ברחוב אחוזה אחרי שחוסל הנבלה הסרוחה בעזה !

gs1234

New member
יאללה יאללה

פוליטיקאי צריך לדעת לבחור את המילים שבהן הוא משתמש, ובמיוחד פוליטיקאי שעשוי להיות שר בממשלה הבאה.

ואספסוף מסית הוא אספסוף מסית שראוי להוקעה ולא להתעלמות.

gs1234

New member
התגובות שלי ענייניות

כינויי הגנאי שלך לא רלוונטיים. הנה למשל משהו שכתבתי לא מזמן, ולא זכה לתגובה. מדובר על טקס שמחת תורה ברחבת יד לבנים.

---

בכל זאת היה משהו צורם.

בסוף האירוע שרו את "התקווה", אבל בזה לא תם האירוע.

אחרי ההימנון הלאומי, עברו מיד לשיר "אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח", שהוא למעשה ההימנון של הציבור הדתי בארץ. בכל אירוע רשמי שמאורגן על ידי העירייה מסיימים בשירת ההימנון הלאומי, ודווקא את שמחת תורה הפכו לחג סקטוריאלי וסיימו אותו בהימנון העדה.

---

מכיוון שאתה שייך לסקטור הנ"ל, אתה נפגע בכל פעם שמישהו מביע ביקורת על התנהגות של קבוצות שמייצגות את הסקטור הזה. ברור שכשמבקרים אותך זה קצת לא נעים, אבל אתה צריך לדעת לקבל ביקורת בצורה בוגרת. במקום לעשות חשבון נפש, אתה מעדיף לזרוק רפש.

ארזS

New member
גבי, האם אתה עוסק ב"נדמה לי" ?

אני לא שייך לשום סקטור פרט לסקטור של עם ישראל.
אני פשוט שונא טימטום, זה הכל.

אני שומר על פי ולשוני ומשתדל מאוד לשמור על אצבעותי המקלידות על המקלדת, ולכן אני משתדל להזהר במילים שאני כותב, אבל לפעמים אני משתגע מאנשים כמוך, זה הכל.

זה שיש בתוכנו אנו אנשים שכותבים כמוך [אלא אם כן אתה פלשתינאי בכסות יהודי, והרי אי אפשר לדעת כאן את האמת] זה דבר שמוציא אותי מהכלים.

מה זה "המנון העדה" ? אין דבר כזה.
זה שיר שחלקים גדולים בעם ישראל שרים אותו.
זה מפריע לך? יש לך בעייה !

וזה שכמה ילדים או נערים שרים "עם ישראל חי" כאילו "לזכרו" של הנבלה מעזה הופך אותם לאספסוף... נו, באמת.

אנשים כמוך מפוצצים אותי יותר מהמפוצצים מעזה !!!

gs1234

New member
לא מקובל עלי

אתה כותב שאתה "שונא טמטום, זה הכל".
אני מוחה על זילות ההמנון הלאומי - וזה לא טמטום.
אני מוחה על חגיגות רחוב לא ראויות - וזה לא טמטום.
אני מוחה על נפרדה בין גברים לנשים במרחב הציבורי - וזה לא טמטום.

זכותך לא להסכים איתי, אבל לא זכותך לכנות אותי בכינויי גנאי. תחזור בך.

ארזS

New member
אין לי מה לחזור בי וזאת מהסיבה הפשוטה

שיש לך בעייה בהבנת הנקרא.
לא כתבתי שאתה מטומטם חלילה וחס, ואפילו הדגשתי שאני נזהר במילים.

אבל כן, אני שונא טמטום, ויש הבדל.

אתה כותב שאתה מוחה על זילות ההמנון, אז תואיל להסביר איפה ראית או שמעת שמזלזלים בהמנון. זה שיש לך ליקוי בהבנה [וזה ברור מתוכן דבריך] עדיין לא הופך את שירת "אני מאמין" לזילזול בהמנון.

חגיגות רחוב לא ראויות?
על איזה חגיגות רחוב אתה מוחה בדיוק ?
האם מחית על מצעד האהבה או שזה כן ראוי ?
והפרדה בין גברים לנשים באירוע דתי זה דבר שאם לא מקובל עליך הרי שיש לך בעייה, אבל את המחאה שלך בנושא הזה תכתוב על הקרח או על השלג, כי זה דבר שמקובל מימים ימימה בעם ישראל באירועים בעלי תוכן דתי, וזה שלפני שנה או שנתיים קמו כמה פמיניסטיות והדליקו את השמאל החילוני בעניין "הדרת נשים" עדיין לא הופך מחיצה באירוע דתי עם ספר תורה להדרה אלא להיפך, להאדרת נשים !!! רק שמי שלא מבין לא מבין.

בקיצור, זכותך לא להסכים איתי, ואני עומד על זכותך הדמוקרטית שלא להסכים איתי.
זכותך גם לקרוא לדעותי טמטום [אם ככה אתה חושב] אבל לא לכנותי בכינוי גנאי כפי שגם אני לא כיניתי אותך בכינוי גנאי.

וכן, אני בהחלט שונא טימטום.
ואני עומד מאחורי כל מילה שלי.

gs1234

New member
נראה לי שמיצינו

ליתר דיוק, נראה לי שאנחנו מדברים בשתי שפות שונות.

ארזS

New member
זה היה ברור מהרגע הראשון, לא ?

אנחנו מדברים בדיוק באותה השפה.
רק שאני יהודי ציוני ולגביך יש לי ספק.
אבל יש דבר אחד שאני בטוח שגם אתה תסכים: הלוואי שנשמע רק בשורות טובות.

למעלה