נפתח רשמית... האתר של אשכול עלומים רמה"ש
O ophirein New member 9/4/05 #4 איפה ראית ורוד../images/Emo3.gif אני לא ראיתי - אתר חביב ויפה - ומשרת את המטרה!! ושוב - מתקצרת הרשימה - וכנראה שלכל אשכול יהיה אתר לפני שיהיה כזה למחוז ירושלים!!
איפה ראית ורוד../images/Emo3.gif אני לא ראיתי - אתר חביב ויפה - ומשרת את המטרה!! ושוב - מתקצרת הרשימה - וכנראה שלכל אשכול יהיה אתר לפני שיהיה כזה למחוז ירושלים!!
O ophirein New member 9/4/05 #8 הסבר../images/Emo6.gif אני קראתי וורד בתור ורוד (או בכתיב חסר - ורד). כלומר קראתי ורוד עם 2 ו', ואני הייתי צריך לחשוב מי כותב ורוד עם 2 ו'!! (ירדתי על עצמי )
הסבר../images/Emo6.gif אני קראתי וורד בתור ורוד (או בכתיב חסר - ורד). כלומר קראתי ורוד עם 2 ו', ואני הייתי צריך לחשוב מי כותב ורוד עם 2 ו'!! (ירדתי על עצמי )
O ophirein New member 10/4/05 #10 אבל הבחנה יפה........ אני לדוגמא, לא הבחנתי שזה בWORD ( ).....גם לא חיפשתי לבדוק את זה
S Spidi man New member 10/4/05 #12 תראה... אני מתכנת אתרים ככה שאני דיי מבין בזה ומבחין בזה. הקוד שם מאוד ארוך, הייתי יכול לקצר אותו לחצי, אפילו פחות. שלא לדבר על יעילות ומהירות...
תראה... אני מתכנת אתרים ככה שאני דיי מבין בזה ומבחין בזה. הקוד שם מאוד ארוך, הייתי יכול לקצר אותו לחצי, אפילו פחות. שלא לדבר על יעילות ומהירות...
O ophirein New member 11/4/05 #13 אההההה רמאי! ../images/Emo3.gif אני לא נכנסתי לקוד זה לא ממש עניין אותי.......באותו רגע.....
O ophirein New member 11/4/05 #14 ועוד משהו......... היה היום מפגש הכנה לפסח של המחוז, הצגנו את זה שאנחנו רוצים לבנות אתר........... ומה אני יגיד לך........ אין מתנדבים!!!!!!! כנראה שנצטרך לחכות עוד איזה שנה
ועוד משהו......... היה היום מפגש הכנה לפסח של המחוז, הצגנו את זה שאנחנו רוצים לבנות אתר........... ומה אני יגיד לך........ אין מתנדבים!!!!!!! כנראה שנצטרך לחכות עוד איזה שנה