נפש תאומה

נפש תאומה

בעקבות מקרה הזוי ביותר שקרה לי, אני בעצמי אודני מנסה להבין כיצד אני אמורה לתפוס ולפרש את המקרה.
אתחיל ממה הנראה לי הכי רלוונטי: תאור אובייקטיבי לחלוטין: זה התחיל ממסרים שהייתי מקבלת מאדם זר שקרא את המסרים וההודעות שהייתי כותבת בפורומים בהם הייתי שופכת את הנפש שלי. התחלנו לדבר עם הזמן בטלפון. 90% מהזמן הוא היה משוחח ואני הייתי רק מקשיבה, הבנתי אותו לחלוטין. אני מצידי הייתי פסיבית ביחס אליו, לא היה לי אכפת לקבל את השיחות בראש פתוח. עם הזמן התבהר שלמדתי המון מאותו האדם, במיוחד סופ"ש אחד בו הגעתי לתובנות לגבי החיים שלי: כמו לדוגמא שאני צריכה ללמוד לקבל את עצמי, שיש לי יותר אפשרויות בחירה ממה שאני חושבת, שאני בנאדם עוצמתי וחזק ועוד... האם הייתי צריכה אדם אשר יופיע לי בחיים כדי לשפוך אור על המקומות המודחקים האלו? ובכלל מצידו הוא טוען שזה ממש הזוי כל הסיפור הזה והדרך שבה הוא הכיר אותי ושזה עדיין מוזר לו להכיר אחת כזאת שתכיל את העולם הפנימי שלו. אני חושבת שאנחנו אנשים שחווים התפתחות רוחנית בצורה הכי דומה שיכולה להיות. אומרים שלכל דבר יש סיבה ויש הסבר מדוע זה קרה דווקא לאנשים ספציפיים בזמן מסויים זה. לדעתי הוא מודע למציאות הרבה יותר ממני, אפשר לומר שהתוכן הפנימי שלנו זהה פחות או יותר למרות שכלפי חוץ העולמות הפוכים. הוא יודע בדיוק מה אני מרגישה ויודע להגיד לי מאיפה זה נובע, זה מדהים כאילו זה המלאך הפנימי שמבין אותך... טוב אני קצת מגזימה, אני בעצמי די מבולבלת בקשר לתופעה הזאת, כי אף פעם לא הבנתי ולא בדיוק האמנתי שיכול להיות מישהו בעולם הזה שמהווה את הכפילות של הנפש התאומה. עד כמה שהוא פתוח איתי, לי מאוד קשה להיות לגמרי פתוחה ואמיתית על ידו, כלומר אני לא מרגישה שיש לי את כל המרווח והחופש להציג את עצמי בפניו באותה מידה שהוא שופך את עצמו בפני (למרות שיש אנשים שאני כן יכולה להיות כנה ואמיתית איתם). דבר נוסף שמשותף לנו זה הזרם החשמלי החזק, הדף האנרגיה שלא מוצא מפלט. גם אני מרגישה את זה בצורה קריטית במיוחד. איזה משהי אמרה לו פעם שיש לו אי סדר ובלבול פנימי של אנגיות שלא מוצאות את מקומן..גם אני מרגישה האמת שאני לא מוצאת את עצמי וקיים בי מאגר בלתי נדלה של אנרגיה שלא מושקע בחכמה ובניצול אופטימאלי במשהו שיפתח או יקדם אותי. בקיצור, יש חוסר איזון ארגטי שמשתקף גם כלפי חוץ בעודף מרץ והילה חזקה שלא מנוצלת כראוי וגם בפנים אני לא למדתי עדיין להכיל את התוכן הקיים בתוכי.
לי עצמי זה לא נתפס - האם קיים דבר כזה נפש תאומה? ומה התפקיד של הנפש התאומה כשיוצא לך להכיר אחת כזאת? אנימרגישה שישנה כאן נק' מסויימת שאני עלולה לפספס אם אני לא אתפוס את הרכבת בזמן...
אנשים יקרים,
האם קרה לכם פעם או שמעתם על מקרה דומה פחות או יותר של לפגוש בנאדם שמהווה התשקפות מסויימת של הנשמה? ומה אמור להתרחש כשזה קורה? האם יכול להיות שישנם עוד אנשים כמונו (כלומר יותר משניים, שלושה ארבעה... שחווים את תהליך הצמיחה וההתפתחות יחד? או אולי משלימים זה את זה בצורה כלשהי?

orli997

New member
אם אתם נשמות תאומות איזו רכבת את יכולה

לפספס? הרי הרעיון שמאחורי נפש או נשמה תאומה הוא התאום, תחושת ההדדיות וההשלמה, יכול להיות שמדובר בחבר שאתם יכולים להפיק הרבה אחד מהשניה, אני מוצאת שדוקא הזיווגים היפים התאחדו ונפגשו בצורה מיוחדת גם כן אז אין עניין של מוזר או קונספציה בצורות קשר, רק הרבה בהצלחה אור-לי

טוב

אני באופן אישי לא מרגישה שאני מנצלת ומפיקה מהקשר הזה את המקסימום. לדעתי יש כאן הרבה צדדים שאני מפספסת ואולי אני סתם מעוותת את המציאות. מה גם שקשה לי להגדיר את הקשר הזה בתור משהו אמיתי כי עדיין לא למדתי לקבל את עצמי עד הסוף. ובכלל כל הרעיון הזה של נשמות תאומות די חדש ומוזק בשבילי, לא בטוחה בקשר לתפקיד שלו בחיים שלי..

orli997

New member
תפקיד שלו בחיים שלי

אנחנו נותנים תפקידים לאנשים בחיינו, והבדיקה נעשית מתוך האים הוא מתאים למלא אותו, כשיש הדדיות אז יש חיבור נכון כביכול, אני חושבת שלתת תפקיד לאדם בחיי זה לא נכון, ומה יקרה כאשר יסיים תפקידו יהפוך לנטל? את אותו תפקיד עלינו למלא מול עצמינו, יש כאן טעות בסיסית בתפיסה לדעתי, את כאן מיתכווננת על אהבה מותנית, לא משנה אם קשר רומנטי או לא, אנו בוחנים מה אדם מייצג עבורינו ובכך מזהים איזה תפקיד הוא ממלא, אותו תפקיד שלממש או להוות בבואה של חלק שבו שאנו עדיין לא הפנמנו או קיבלנו, גישה כזו תקדם אותך למודעות עצמית יותר נכון מאשר לתת לו תפקיד

anonimitusa

New member
אין דבר כזה נפש תאומה, אבל יש דבר כזה

הנקרא same spirits attract one to another סליחה על האנגלית. ישנה משיכה בין ספיריט אחד לשני. בכל אחד מבני האדם ישנן תכונות, איכויות, אהבה לנושאים מסוימים, כישורים, וכד. וזה מה שקורה בינך לבין האיש המסתורי. נשמע שאת רוקה (אני צודקת?) ועל פי שמך את מחפשת איזושהי אמת בחייך (כמו כולם). הייתי מציעה לך שלא תפתוח של ליבך לכל אחד ובעיקר לא למישהו שיודע שאת מחפשת משהו שאולי הוא יכול להעניק לך אבל השאלה היא מהי הכוונה שלו ומדוע הוא יצר איתך קשר. לא היית רוצה למצוא את עצמך נפתחת ומתאהבת בבחור שאולי הוא נשוי ואינך יודעת למה את מכניסה את עצמך. ישנם בחורים רבים שיתאימו לך והדרך לפגוש בהם היא לא מאחורי פרגוד (פורום, אינטרנט, טלפון) אלא לאור השמש ובגלוי. תסכימי אתי? את נמצאת במצב כיום בו ליבך מתחיל להיקשר לליבו והייתי מציעה לך לבדוק ולבחון מהי הדלת אותה פתחת ולאן היא מובילה אותך. לא הייתי מציעה לך לפתוח דלת מבלי לדעת מה יש בתוכה ולאן היא מובילה אותך. לב שבור קשה מאד לרפא. כדאי שתבדקי בצורה ישירה מי הוא אותו ספיריט אליה נקשרה הספיריט שלך? מה דעתך?

orli997

New member
אנונימית ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

האמת שאני די מסכימה עם הדברים שכתבת, הכמיהה והרצון לפעמים הופכים לנו לרועץ, לגבי נפש תאומה על אף שאני לא מבינה בזה הרבה קראתי בפורום של רותי מסע הנשמות, שיש מצב בו נשמות טרם בואן לעולם מתאמות עשיה משותפת, ולזה אני די מתחברת, גם מנסיון וחוויה אישית , אולם זה דומה למה שאמרת בעצם התאמה בכוונות ובתחומי עניין יוצרת את החיבור, ואולי אפילו תחושת שליחות משותפת, אולי זו הכוונה במושג הזה, שמחה שהצתרפת, ואשמח יותר אם תישארי ותכתבי פה מדי פעם, אור-לי

../images/Emo23.gif קיים ../images/Emo23.gif

מוכר וקיים...גם ביהדות מכירים בזה וקוראים לזה מפגש של שתי נשמות מאותו שורש ...בודדים מצליחים באמת להפגש.... היתר או נשואים ונמצאים בקשרים אחרים ולכן חסומים או שלא קיימים באותו תדר של מודעות ולכן לא נוצר מפגש. המפגש נוצר כאשר שתי הנשמות מתוקנות,לא נמצאות בקשרי נישואין ונמצאות באותה דרגת מודעות... עזר כנגדו

orli997

New member
את יודעת עזר............

גם אם יש אנשים שכבר נמצאים בקשרים, מפגש מסוג זה הופך את עולמם, ונראה כאילו לא בידהם למנוע אותו, עד כדי כך עוצמתי הוא, כך שלא ניראה לי שאפשר לפספס מפגש כזה,

אני קוראת לזה מתנה משמיים

..לא כל אחד זוכה לכך להשלמה גם רוחנית וגם גשמית. עזר כנגדו

orli997

New member
../images/Emo140.gifאולי לא כל אחד

עושה תיאומים למעלה עם נפש אחרת, גם יכול להיות, אבל אין ספק שזו חוויה שמשאירה את רשמיה ומותירה את אותם יחידי סגולה ניפעמים מול עוצמות נפשיות וכוונות משותפות, מעניין אם מישהו חווה זאת ויכול לשתף אותנו בחוויה, אשמח לשמוע,

susony

New member
אני מאמין שאין דבר כזה נפש תאומה

דבר ראשון רציתי להגיד לך שעניתי לך בפורום מיסטיקה, ההודעה כבר עברה לדף השני. אני מאמין שבאמת יכול להיות שפגשת אדם שחווה את אותם דברים או דברים עם אספקטים דומים למה שאת חווה\חווית, והוא גם מתייחס לזה בצורה דומה להתייחסות שלך. ואני מאמין ששניכם מתמודדים עם דברים מאד עמוקים וכבדים. דברים שיכול להיות שהוא מבין וקולט הרבה יותר טוב מאנשים אחרים סביבך. במצב כזה יכולים להיות במצבים בהם הוא יבין אותך גם בלי שאמרת לא שום דבר. רמת ההבנה שלו אותך הרבה יותר גבוהה מאשר כל קשר אחר שיש לך. קשר כזה יכול להיות בונה ויכול להיות מאד הרסני, תלוי לאן לוקחים אותו. מצד שני יש גם אנשים שפשוט יש להם יכולת טובה מאד להבין אחרים, לנסות להיות במקומות שאותם אנשים נמצאים. אני לא יודע אם אדם כזה באמת מבין אותך או פשוט אומר את הדברים הנכונים. דבר נוסף אחרון, " לדעתי הוא מודע למציאות הרבה יותר ממני, אפשר לומר שהתוכן הפנימי שלנו זהה פחות או יותר למרות שכלפי חוץ העולמות הפוכים. הוא יודע בדיוק מה אני מרגישה ויודע להגיד לי מאיפה זה נובע, זה מדהים כאילו זה המלאך הפנימי שמבין אותך" קשרים שמבוססים על תלות של אדם אחד באדם שני, יכולים להיות מאד מסוכנים. המשפט שכתבת הזכיר לי דברים שידידה מאד טובה פעם אמרה לי על אדם שהיא פגשה בפורום מסויים באינטרנט. הקשר הזה המשיך לקשר רומנטי מאד תלותי, והסתיים בסוף מאד לא טוב. לא תמיד ברורים המניעים של האנשים אותם אנחנו פוגשים. מה שכתבתי לך בא תוך דברים שחוויתי על עצמי, והשלכה לדברים שאת כתבת. אני לא מתיימר לדעת את האמת. באהבה אביב

למעלה