נפש שלי

heaven1

New member
נפש שלי

נפש שלי שבי הרגעי תני לזמן ללטף את שערך תני למראות ללטף את עינייך הרכות. נפש יקרה תני לעצמך מנוחה תני אוויר לנשימה נשמי עמוק והכניסי אוויר נקי וצח - מחודש. נפש טהורה אל תהיי לבד התחברי אל גופך תהיי אחת עם עצמך אל תתני לנפש להיות בודדה חבקי אותה עטפי אותה בכל החום שאת מכירה אהבי אותה נפשי שלי נפשי, נשמתי הקטנה תִפתחי אל האור אל הנשמה פנימה ותתמלאי מחדש באהבה

heaven1

New member
בוקר אור חמודה (-:

אני שקטה... מנסה להתאושש מעצמי (-: מה קורה איתך? או שנעבור למייל זה לא צט (-;

בקר טוב מישל

מישל חמודתי! תקראי את ההתיחסות שלי לתגובות שלך מיום האתמול. יש לך שם איזה שהוא מסר ממני עבורך ועבור האחרים בנושא הכעס. שיהיה לך הרבה אור היום והרבה אהבה מיכל.

מישל 27

New member
היי מיכל קראתי את ההודעה שלך

למטה. אני לוקחת אחריות על מה שקרה אתמול. אבל כפי שכתבתי לעמיתי לפורום אני גם הבוקר לא חשה שהוצא לי עזרה מאותו אחד. חזרתי וקראתי את שקרה, קראת את תגובתו הראשונה בה הוא מכנה את מדיטצית הדמיון המורך כ``כישוף``? איכן מיסתתרת העזרה בין מילים אלו? אדם החושב שבידי להרע לאחר ע``י מדיטציה...., אסיים בזאת. שלך אני

עולם הפרושים שלנו

מישל חמודה! האדם המדובר לא קרא למדיטצית הדמיון המודרך כישוף. כנראה שאת קראת את המשפטים מהר מידי ולא התבוננת לעומק. מה לעשות לכל אחד יש את המח שלו ואת נקודת ההסתכלות שלו ואת עולם הפרושים שלו. תמשיכי להתבונן במילים בצורה יותר רגועה ויותר מאוזנת שם נמצאת התשובה. אוהבת מיכל.

מישל 27

New member
קראתי כעת מיכל

אני דבקה בקו המחשבה שלי ;-p אני חושבת שמה שהכעיס אותי הוא, המחשבה שדבר מה שאעשה במדיטציה ירע לאותו אדם... מי שמכיר את לזריס יודע שלא ניתן להשפיע לאדם אחר או להרע לו.

לזריס לא בשבילי

מישל ידידתי! הרשי לי להביע התנגדות חריפה כלפי הישות שאת מציגה כאן ונשענת על מוצא פיה השמימי. אני לא מקבלת שום תקשור שבעולם ע``י משהוא אחר מלבד התקשור שלי על עצמי. השיחה האישית שלי עם התת מודע שלי. גם אם הוא יספר לי לכאורה על התובנה הגדולה ביותר באדם אני אתנגד לו בכל כוחי מכוון שלאף ישות אין זכות לכוון לי את קו המחשבה. אף אחד לא יחסום לי את זכות הבחירה. לכן לזריס בעיני לא בהכרח שייך לכוחות האור. אני אתחבר אל מקורותנו אנו העם היהודי והכי רחוק שאסכים לשמוע יהיו תקשורים שלי אישית עם אבותנו הקדושים או אימהותנו. כן כן הם יכולים לעלות לנו במדיטציה ולתת לנו תשובות יותר טובות מכל הישויות שלא שיכות לעם היהודי. אז השמרי לך מכוחות הרשע. הם באים בכסות של כביכול מלאכים. אוהבת אותך מיכל

למעלה