נפרדתי מהחבר שלי

נפרדתי מהחבר שלי

שלום,

אני מצטערת מראש על הכפילות בפוסטים.

החבר שלי (שהוא מיני מאוד) החליט שהוא לא מעוניין בקשר בלי מין.

אני מרגישה רע, כי סוף סוף מצאתי אדם מעניין ואיש שיחה שדחה אותי בגלל זה.

הוא דחה אותי בגלל הגוף שלי שהתכווץ מפחד וכאב. פשוט לא רציתי.

אני שונאת את עצמי. אני מאוכזבת מעצמי ואכזבתי אותו.

מקמיקא

New member

את לא צריכה להיות מאוכזבת מעצמך, ואת בהחלט לא צריכה לשנוא את עצמך.
אם היית מוצאת אדם מושלם, שהיה מבקש ממך בעדינות כל ערב לחתוך ורידים? הוא היה יכול להיות האדם הכי מקסים בעולם, אבל אם הוא דורש ממך לעשות משהו שפוגע בך ושאת לא רוצה לעשות, זאת תקלה אצלו - לא אצלך.
אני מכיר את ההרגשה הנוראית אחרי שמערכת יחסים נגמרת ככה, ואני רק מאחל לך שתרגישי טוב

עכשיו שאת מבינה קצת יותר מה את מחפשת במערכת יחסים, בתקווה תוכלי למצוא אחת שתהיה יותר בריאה עבורך, שתוכלי להרגיש בה טוב בלי מטענים נלווים.

orald

New member

לא בטוחה, אבל יש מצב שהקשר שלי הולך בדרך הזו, ממספר סיבות, ואחת שקשורה גם בזה.
ומפחיד אותי כי קשה לי לחשוב על פרידה, זה גורם לי לרצות לפגוע בעצמי ולמות, אבל גם קשה לי לחשוב על להישאר ביחד עם כל הלחצים השונים שהיא מפעילה עלי, חלקם קשורים למהות הפנימית שלי עצמה.

דיבורים בינתיים רק החמירו את המצב, אני לא יכולה לנצח בויכוח/ריב וגם פשרות נוטות תמיד לכיוון שלה, כשאני לא לגמרי מוותרת כי לא מסוגלת כבר לריב.

orald

New member
בסופו של דבר דיברנו שוב אני וזוגתי כל הלילה..

והגענו להבנה ופשרה מחודשות. רק מקווה שזה יחזיק מעמד כי שתינו אוהבות, וזו לא מערכת יחסים קלה, בין היתר בגלל הסביבה(המשפחה שלה לא בדיוק מאושרת מזה ומפעילה לחצים ש"תתנרמל").

+
=

Apikachu L

New member
כל כך שמחה לקרא את זה

אני ממש שמחה שאתן הגעתן לפשרה והבנה!

מקמיקא

New member

מערכת יחסים גאה או לא, תמיד כיף לשמוע שמצליחים ללבן את הקשיים ולהשאר במערכת יחסים שעושה טוב

מאחל המון הצלחה!

אור לאב

New member
משפחה או לא,אני הולכת אחרי הלב שלי בסך הכל

ואחרי מי ומה שאני,אז שזו לא תהינה הדאגה העקרית שלך.

מקווה לטוב.

נ.ב
יאנה את ממש נחמדה ומתוקה ככל ששומעת עליך וקוראת.

hatzilonit

Member
מנהל
קבלי חיבוק
וירטואלי

מאחלת לך שתשכחי אותו מהר ותפגשי מישהו שיהיה יותר בראש שלך

niwo

New member
אני חושב שגם אני הייתי מת מפחד אם היו רוצים

לקיים איתי יחסי מין. אני חושב שהייתי בכ"כ חרדה שהייתי פשוט קופא.
כך שאני מבין את התחושה של הגוף המתכווץ מפחד וכאב.

את לא מאכזבת. לא לרצות לקיים יחסי מין זה בסדר.

queen helen

New member
וגם על מה שאמרו לפני

מקווה שתהיה לך פרידה קלה, ושלא תאשימי את עצמך במה שקרה.
אתם שונים ורוצים דברים שונים בהתאם. אין שום סיבה להאשים אף אחד מהצדדים.

k500

Active member
מנהל
מצטרף לנאמר כאן ומוסיף

במהלך הימים האחרונים, כתבנו כאן בפורום דברים דומים שנוגעים לסיטואציה שלך ושל מצטרפים אחרים, בנוגע למערכות יחסים, התלבטות א-מינית והבחירה שלנו כבני אדם, גם בזוגיות.
נדמה לי שרוב הדברים היו דומים ולא בכדִי. הסיטואציה הזוגית שהעלית כאן מוכרת לנו ולכן כתבנו לך שגם בן הזוג הנחמד ביותר, הטוב והמושלם, לא יכול להתאים לך אם יש ביניכם חוסר הסכמה על דבר מהותי לך כמו מיניות.
מה לעשות ואת לא נמשכת מינית או לא מעדיפה מיניות עם אחרים, גם אם הם מקסימים, מתאימים לך בפרמטרים אחרים ונעים להיות איתם. אולי זה נראה לך לא טוב כרגע ואת מרגישה שאכזבת אותו, אבל את (או הוא) עשית את הדבר הנכון מאחר ואת הבחירות הזוגיות שלך את צריכה לעשות באופן שיתאים לך ולא על מנת לרַצות אחרים.

אם את א-מינית, זה לא אות קלון. זה נכון שניסית להיות בזוגיות כדי לנסות ולראות אם אפשר להגיע לעמק השווה בין שניכם וזה בסדר. יש הרבה א-מיניים שמנסים זוגיות עם מיניים, כי מה לעשות, יש יותר מיניים מא-מיניים ועדיין, ברוב המקרים, גם בארץ ובעיקר בחו"ל, הזוגיות הזו לא החזיקה מעמד. הפערים בין שני בני הזוג בנושא המיניות לא יכלו להצטמצם באופן ששניהם יהיו מרוצים או יוכלו לחיות כפי שהם רוצים ומרגישים ולכן הברירה היתה להיפרד ויפה שעה אחת קודם.
כמו שכתבו לך אחרים, אין לך מה להיות מאוכזבת, בטח לא לשנוא את עצמך. נכון, זה לא קל להיפרד מבן אדם שהיה לך קל ומעניין לתקשר איתו ולהיות איתו, אבל כמו שאת רואה, גם לאדם הנחמד ביותר והמתאים ביותר יש גבול מיני שהוא לא מוכן להתפשר עליו ומי שלא מוכן או לא רוצה לוותר למען השני, לא יכול לחיות איתו בטווח הארוך.
אני רק יכול להוסיף למילות העידוד ולהדגיש שלא מדובר עדיין בסוף העולם. את עדיין בחיים ואת תמשיכי לחיות. גם אנחנו א-מיניים וגם לנו לא הכי קל כל הזמן, אבל אנחנו נמצאים כאן, ממשיכים לחיות, מחליפים חוויות, נפגשים, מדברים, נהנים ולכל ההוויה הזאת את גם מוזמנת כי יש חיים אחרי המיניות ותאמיני לנו שאלה חיים עם פחות מתחים. לא נגיד לך מתי ואיך, אבל את מוזמנת בכל עת שתרצי, לשתף, לדבר, לבוא למפגשים, להכיר או סתם לקרוא.
בכל מקרה, אנחנו כאן ונשמח לעזור גם בהמשך

תודה רבה על התגובות המעודדות והחמות

זה מאוד מחמם את הלב שלי לקרוא את החיזוקים שלכם, כי המקרה הזה העציב אותי מאוד.

ראיתי לא מעט הודעות בפורום שתיארו יפה מאוד את מה שאני מרגישה, אז אני שמחה שאני לא לבד.

הבעיה היא במסרים שאני מקבלת מאנשים שאני מכירה וחברים קרובים. זה לא רק הגיניקולוג שאמר לי שאני לא בסדר, אלא גם האנשים הכי קרובים אלי.

אני אפילו לא יודעת איך להסביר להורים שלי את מה שאני מרגישה, כי מבחינתם אני צריכה להתחתן ולהביא ילדים לעולם ואני לא רואה את עצמי מקיימת יחסי מין מלאים.

אני לי רצון בזה, זה מביך אותי, וכל ניסיון שלי לקיים יחסי מין רק גורם לי לחוש כישלון ואכזבה מעצמי.

אומרים לי שאני מפסידה חלק חשוב מהנאות החיים אבל זה רק גורם לי להתכווץ עוד יותר ולהרגיש שאני לא בסדר כי אני מפסידה הרבה. אבל, אם זה היה באמת מהנה אני מניחה שזה לא היה כואב כל כך ואני כבר לא רוצה בזה יותר.

זהו, הוצאתי את זה החוצה ואני מרגישה קצת יותר שלמה עם עצמי.

k500

Active member
מנהל
כמו שנאמר

כל המסרים שכתבת הם מוסכמות שהחברה רוצה להמשיך ולהחזיק בהן כי היא מפחדת מדברים אחרים לא מוכרים לה.
ושוב, את לא חייבת לעשות דברים שאת לא רוצה או לא אוהבת. כל ההורים שלנו היו רוצים שנתחתן, נביא ילדים, נהיה רופאים, עורכי דין, זוכי פרס נובל ובכלל מושלמים. אנחנו לא יכולים לעשות את כל זה, אבל אנחנו כן יכולים להתחיל להיות מה שאנחנו רוצים ואוהבים בלי שיגידו לנו מה לעשות.

מקמיקא

New member
אנשים פשוט מתקשים לקבל

שיש אנשים שלא נהנים מיחסי מין. זה נראה להם בלתי נתפש, כי זאת החברה שהם (ואת) גדלת בה.
אבל עובדה, יש כאן עוד רבים שמאושרים מאוד בלי מין. אפשר להיות א-מיני מאושר, ואפילו אפשר להביא ילדים כא-מיני (בין אם זה סקס חד-פעמי ובין אם זה באמצעות מבחנה).

החלק של הקבלה העצמית הוא אחד החלקים הקשים בא-מיניות בעיניי, אני מאחל לך שתצלחי אותו במהרה...

אני כרגע בעבודה ולא יכולה לכתוב בנחת את מילות העידוד שאני חושבת שאת צריכה לשמוע, אבל חשוב לי שתדעי שאת בסדר גמור ואין בך כל פגם!

להפרד זה דבר כואב.
וזה היה כואב גם אם הסיבה היתה אחרת והיה ברור לך שזה נכון.
את חשה פגומה רק מפני שזה מה שמשדרים לך, אבל זה פשוט לא נכון!
זה כמו שיגידו לאישה מוכה שהיא פגומה על זה שהיא לא מוכנה לספוג מכות מבעלה.
ותאמיני לי שפעם ככה חשבו וגם היום יש כאלה....

למעלה