נפרדנו..

נפרדנו..

אני לא כותבת פה הרבה. האמת שממש קצת. הייתי שנה ו5 עם החייל. כל התקופה הזו הוא היה חייל ואני כבר משוחררת. לא היה קל בכלל, אבל לא רק בגלל הצבא... זו הייתה החלטה שלי להיפרד, בגלל כל מיני תכונות והתנהגויות שלו שאין לי כוח אליהן כבר. לא רוצה למשוך את הקשר סתם כשאני יודעת שיש דברים שמפריעים לי ממש, ואם אני אתעלם מהם עכשיו בכל מקרה יגיע יום שבו הם יגרמו לקשר להתפוצץ. אני די מדוכאת. עברו יומיים ואני מתגעגעת אליו ממש. נכנסת לפייסבוק באובססיביות לראות אם הוא עידכן משהו. אם הוא מחובר ואולי יפנה אליי בצ'אט... והוא בכלל לקח את זה ממש קשה. ניסה לשכנע אותי להתחרט. אבל הייתי נחושה בדעתי. עוד כ-4 חודשים הוא משתחרר. די מבאס שלא נהיה ביחד אחרי שהוא כבר יהיה בנאדם חופשי... אחרי כל הזמן הזה שחלק גדול ממה שנתן לנו כוח הייתה הידיעה שעוד מעט הוא משתחרר ויהיה לשנינו טוב.. אבל אולי זו הייתה סתם אשליה כי גם אם מוציאים את הצבא מהקשר הזה הוא עדיין לא מושלם. זהו, הייתי צריכה לפרוק. תודה למי שקראה...

עצוב לי לשמוע,

אבל לפי מה שכתבת, את עשית את הדבר הנכון בשבילך. את לא מבינה עד כמה נהגת בחוכמה אם המצב היה ככה. באמת צריך הרבה אומץ לסיים קשר כזה ארוך, יש הרבה שהיו פשוט מתעלמות מזה וממשיכות הלאה. באמת זה טוב שנפרדת עכשיו והקדמת את המאוחר למרות שזה קשה ואת מתגעגעת. פרידה זה תהליך מאד לא קל והניתוק יכול לשגע אבל זה משהו רגעי ועובר. ואני מדברת מנסיון, זה לא פשוט להיפרד ממישהו שהיה כל החיים שלך ופתאום זה כבר לא. בקטע של השחרור אני כל כך מבינה אותך, הייתי איתו מההתחלה של הצבא עד שהוא הגיע לשנתיים וכל כך שמחנו שזהו עוד שנה זה נגמר והכל ואז נפרדנו. בקיצור,אני חושבת שאת בחורה מאד חזקה ובוגרת. רואים את זה לפי מה שכתבת וגם עצם העובדה שבחרת לסיים את הקשר זאת החלטה מאד אמיצה. גם אם הכל נראה מבאס ואת מדוכאת עכשיו תמיד תזכרי שהזמן עושה את שלו ולפעמים דברים קורים ונגמרים.. הלך אחד יבוא אחר, אין ספק. יהיה בסדר. אני פה אם את צריכה משהו :)

god girl too

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שלא קל לך, פרידות זה לא דבר כייף באופן כללי, אבל אם עשית את זה מיוזמתך זה יהיה לך יותר קל להתגבר על זה... ואת לא נשמעת מדוכדכת למדי, אני בטוחה שאת מתגעגעת אליו וזה לא קשור לסיבה שנפרדתם. זה בסדר להתגעגע! אבל זה לא בסדר להכנס לדכדוך בגלל זה. תצאי עם חברות ותנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר כדי שתוכלי להמשיך הלאה בכייף... בהצלחה מתוקה

איך אפשר לשמוע אם אני מדוכדכת דרך הפורום? :)

ובכל מקרה הייתה לנו שיחת טלפון חפירתית היום והוא כ"כ עיצבן אותי שאני מרגישה הרבה פחות רע על זה שנפרדנו חחח... ;)

god girl too

New member
אני שמחה לשמוע

התכוונתי שזה נשמע שלקחת את זה יחסית בקלות, ואני שמחה שאת עכשיו שלמה עם זה באמת... והכי חשוב שתמיד תחייכי ותמשיכי הלאה

למעלה