נפרדנו

ערב טוב ,אומנם לא נשואה אבל בזוגיות

טובה ומספקת, ככה לפחות אני חושבת, אני יודעת שיש בעייתיות כי אני ובן זוגי טיפוסים שונים אבל אנחנו מנסים לגשר על הפער באופיינו וזה עובד יפה, יש בינינו תקשורת, אהבה, שיחות עומק וסקס נפלא.... הבעיה היא שאני משתוקקת למחוייבות ואילו הוא פחות, הוא צריך את החופש שלו ואני באמת קצת רוצה אותו לידי, לפני יומיים היה משבר רבנו והתנצלתי כי אני מאמינה שלא הייתי בסדר ופתאום הוא התנתק ביקש ספייס לחשוב מה קורה הלאה ואולי הוא רגיל אליי ולא נמצא איתי בגלל אהבה נטו.... אתם בטח מתארים לעצמכם באיזה דיכאון אני נמצאת, כל שנותר לי הוא להמתין שיגמור לעשות חושבים ולקוות שיבחר בנו, סיכמנו שאנחנו לא משוחחים בטלפון כדי שיוכל לחשוב בשקט ואני על הקירות.... כל הצעה תתקבל בברכה.

המלצה חמה ממני ../images/Emo91.gif

חכי שיתקשר תהי סבלנית וסובלנית רק שתדעי לך שזה מאוד חשוב לגברים הם מאוד מעריכים את זה ואם הוא לא יתקשר סימן שהוא לא שווה אותך ולא רציני למסד את הקשר איתך בחתונה אל תלחצי אותו לקיר אחרת יברח וזה מניסיון שלי ניסיון די מר עם גברים...... האמת היא שאם הוא ביקש ממך יפה מרחב לחשוב מה קורה הלאה איתו אל תנסי לנתח אותו ואת מה שעובר לו בראש תמשיכי לחיות את החיים שלך רגיל ולעשות את מה שאת אוהבת הכי לעסוק בו ככה המחשבות של לנתח אותו מה עובר עליו מה היה קורה אילו ולו בלה בלה בלה וכן הלאה תעסיקי את עצמך בדברים ותראי שהמחשבות לא יטרידו אותך כל כך וזה יקל עליך ואני מאחלת לך שהוא באמת יתקשר ולא יוותר עליכם

תודה רבה רבה שוגר בייב../images/Emo140.gif

כל כך אהבתי את התגובה ואני מחכה בסבלנות ובשקט ומחזיקה אצבעות (ואוכלת ציפורניים)

adam33

New member
להפרד ולהפרד

ישנו מצב ששני בני זוג נפרדים אחד מהשני בכדי לראות מה הם חשים וישנו מצב שהפרידה היא רק וירטואלית בעוד שבפועל הם רואים אחד את השני בכל יום רק לא מקיימים יחסי מין אני חושב שבעצם פרידה מביאה את האדם לידי מחשבה על האחר ומסדרת המון פעמים את ההרגשה האמיתית כלפי האחר באם אכן זה המצב אז זה פועל גם ההפך כאשר יש בני זוג שחיים יחד יש דרגות ל" חיים" ביחד יש להכנס אחד בתוך השני ויש לחיות אחד לצד השני ויש לגור רק אחד עם השני המצב הבריא הוא לתת מרחב ליגיטימי אחד לשני קרוב אך רחוק רחוק אך קרוב לדעת לאן הוא יוצא הערב אבל לא לשגע אותו בכל שניה היכן ומה מצד שני גם כשחיים בבית יש מה שניקרה להתעלק ויש על בסיס הדדי.. בסופו של דבר כל חיים ביחד מבוססים על אימון הדדי ומכאן גודל הידידעה והחיים כאשר אין אימון אז גם יציאה לזבל טומנת בחובה שאלות בעוד שכאשר יש יחסי אימון אז גם יציאה לטיול גיפים במדבר עם שני חברים היא טבעית ורצויה... אז ההמלצה אלייך תני לו שיבחר בך ולא שאת תגרמי לו להיות מוכרח לבחור בך כי אף פעם לא תדעי אם זה מרצונו או מפחד ממך או האי רצון לאכזב וכבר אמרו חכמים אל תעשי לו מה שאינך אוהבת שעושים לך.. אז אם את אוהבת מרחב מחייא אז תני לו גם... וייישר כח על כך שאת יודעת מתיי להתנצל ....

seeyou

New member
זה חשוב הגיל שלכם!../images/Emo140.gif ובזמן שאתם

ביחד! או בסוג המערכת היחסים שביניהם. ברור שיש בנות-נשים שרוצות להתמסד וברור שבנים מפחדים מהתחיבות!!! אם המערכת שינה כוון עד כדי החזר שגרירים-ניתוק שיחות טלפון-לחשוב בשקט - ביקש ספייס ....אז יש סימנים לא טובים... אם יש אהבה,כבוד הדדי,גם אם יש בעיות קטנות הולכים לשלב הבא-תא משפחתי

s h o o s h a

New member
לראות את הדבשת של זה שלפני

קל מאד לתת עצות לאחרים. למשל, להגיד לך - תני לו את הזמן והמרחב אותם הוא מבקש לעצמו. תני לו לחשוב על העתיד וכיצד הוא רואה אותו. ואת בינתיים, תחשבי גם. תעשי בדיוק כמוהו. ואולי תגיעו להחלטה זהה ואולי כל אחד מכם יחליט אחרת וזה עלול/עשוי להיות מאד מפתיע לאילו החלטות תגיעו. אבל !! קשה מאד ליישם. אני יודעת כי אני ידועה בתור נותנת עיצות נהדרות לכל מאן דיכפין, אבל גם יודעת שאילו הייתי אני צריכה להתמודד עם אותן סוגיות/דילמות בדיוק, לא היה לי קל בכלל לתת לעצמי עיצות אלו ובטח שלא ליישמן. (והייתי במצבים כאלו). ובכל זאת, ביקשת עיצה ואני רואה את עצמי "מחויבת" לענות לך ("מחויבת" קצת גדול, ובכ"ז), אז אומרת לך בדיוק את הדברים שלמעלה בתוספת אחת קטנה-גדולה : לכי בעקבות לבך, אבל אל תתייסרי מידי ואל תפתחי תלות. תלות היא ממכרת ובלי להרגיש תהיי מכורה לה. אז הכל חוץ מתלות. היי חזקה

SET HIM FREE

טוב, אני לא חושבת שבעצם יש לך הרבה ברירות ... מלבד לחכות להחלטתו. את בטח מכירה את המשפט הידוע "אם את אוהבת משהו, SET HIM FREE' אם הוא לא ישוב, הוא לא היה שלך אף פעם, אם ישוב אלייך - הוא שלך לנצח!" אז רק מאחלת לך בהצלחה ואל תחכי יותר מדי זמן ...

ella555

New member
מחיובות

אז אני עמדתי באותה נקודה כמוך ןאחרי שבוע הוא חזר ( כן דיברנו ואפילו נפגשנו ) אבל שעניו המחיובות עלה שוה אחרי חצי שנה גיליתי שאנחנו תקועים במקום שאני רוצה והוא מפחד. אני מקווה בשבילך שהוא יחזור אבל מניסיוני אני מציעה לך במידה והוא חוזר מה המשמעות ולאן זה הולך. (אצלנו דרך אגב זה עדיין תקוע כל אחד הולך ליעוץ לבד ומנסים למצוא דרך להתמודד ) בהצלחה ועליו שאצלך זה יהיה אחרת

הוא מסכים ללכת לייעוץ? אפשר לדעת

בבקשה אילו כלים נותנים לו להתמודד אולי אוכל ליישם אותם למרות שמצנו גרוע...הוא החליט לעזוב
למרות שמנסה בכוח לשמור איתי על קשר טלפוני, טוען שלא מסוגל לראות אותי בגלל הרגשות

Deerest

New member
פער.

תוכלי לתת יותר פרטים על הפער ביניכם. ממה הוא נובע? באיזה תחום הוא? איך אתם מגשרים עליו? האם לגמרי? מה גודל ההשקעה כדי לגשר? אלו רק דוגמאות. תוכלי להוסיף עוד.

לוחשת....

אין כפיה ברוחניות, אי אפשר להכריח מישהו לאהוב זה בדוק !!! נשגב מבינתי, אם יש לך זוגיות כל כך נפלאה, למה את רצה =להרוס= אותה? הנה הגבר שלך פתאם נזכר שהוא רוצה ספייס, ביקש לחשוב פתאם, אני מניחה שהעלית את רעיון הנישואין...? תאמיני לי אם יש אהבה לא צריך כל כך ללחוץ על חתונה שמלחיצה את הצד השני. ההצעה שלי ? אם הוא יתקשר, אל תלחצי שוב !

נפרדנו../images/Emo7.gif

האיש שלי החליט שזוגיות קשה לו מדי, שכנראה לא מיצה את עצמו בשנתיים שהוא גרוש, ולא, לא העליתי נישואין, הדבר הכי מחייב שרציתי היה לגור יחד והוא היה זה שהציע.... קשה לו מאוד עם ההחלטה כי היא נאמרה לי בטלפון, הוא אומר שאם יעמוד מולי לא יוכל לדבוק בהחלטתו משום שהוא אוהב אותי כל כך ... אני יודעת בכל לבי שהחלטתו שגויה הלוואי והיה מוכן ללכת לייעוץ פסיכו' הבחור עבר גירושין מכוערים, גדל ללא אם, ויש לו כל כך הרבה חסכים בתחום הרגש ואני עדיין רוצה אותו גם במחיר של לקחת צעד לאחור , לא להלחיץ, אבל הוא תקוע לו בפחד שמשתק אותו לגמרי.... אני נואשת ובכל זאת שוברת את הראש אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות... שבת שלום.

נפרדנו../images/Emo7.gif

לא הצלחתי להקפיץ את ההודעה מלמטה....האיש שלי החליט שזוגיות קשה לו מדי, שכנראה לא מיצה את עצמו בשנתיים שהוא גרוש, ולא, לא העליתי נישואין, הדבר הכי מחייב שרציתי היה לגור יחד והוא היה זה שהציע.... קשה לו מאוד עם ההחלטה כי היא נאמרה לי בטלפון, הוא אומר שאם יעמוד מולי לא יוכל לדבוק בהחלטתו משום שהוא אוהב אותי כל כך ... אני יודעת בכל לבי שהחלטתו שגויה הלוואי והיה מוכן ללכת לייעוץ פסיכו' הבחור עבר גירושין מכוערים, גדל ללא אם, ויש לו כל כך הרבה חסכים בתחום הרגש ואני עדיין רוצה אותו גם במחיר של לקחת צעד לאחור , לא להלחיץ, אבל הוא תקוע לו בפחד שמשתק אותו לגמרי.... אני נואשת ובכל זאת שוברת את הראש אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות... שבת שלום.

למעלה