נפרדנו לתקופה

דם הבן

New member
נפרדנו לתקופה

בעיקר בשביל שהיא תוכל להוציא את הצרכים שלה החוצה. אני מדבר על צרכים של חדשנות, כולנו מכירים את זה. זה חבל. שנתיים ביחד. אבל אני מבין את זה, אני החבר הראשון שלה, ואפשר להבין למה היא רוצה לראות את החיים האחרים, של להיות לבד. אני מקווה שעוד נחזור. ובינתיים בזמן הזה, כדאי שאני אנצל את הזמן להוציא כל מיני פנטזיות שלי, מחוץ למערכת. נכון? אני עדיין אוהב אותה. חצי בי אומר שזו בגידה, והחצי השני אומר שלא... מה אתם חושבים?

wild orchid

New member
פיצול אישיות?

אתה מציין שכדאי שתנצל את הזמן לפנטזיות ואף מתעניין האם זו בגידה. מצד שני, אתה בעצם לא צריך את זה.שיהיה...לשאלתך,זו לא בגידה.בעצמך כתבת ----> נפרדתם.זה אומר שכרגע אתם לא ביחד.אני לא מכירה פירוש אחר למילה.אם אתם לא ביחד,משמע,כל אחד חופשי לעשות ככל העולה על רוחו.יתרה מכך,אם לה מותר להגשים פנטזיות ולהתנסות (כלומר:להזדיין עם אחרים) גם לך מותר (אם לא להגשים ולהתנסות אז סתם להזדיין).

דם הבן

New member
סתם לבטים

אני חושב שזה מה שאני אעשה... לא יודע, עברה עלי נסיעה שואתית למדי. פשוט 20 דקות לא הפסקתי לבכות, וכל שניה עוברות לידי משטרות...

תעשה מה שמרגיש לך טוב ונכון

לא יודעת איך זה אצל אחרים, לי כל קשר שנגמר מלווה בתקופת אבל שבה אני לא מסוגלת לחשוב בכלל על לגעת במישהו אחר, לדעתי אתה צריך לתת לעצמך זמן ולא לקפוץ לדברים כי אתה לא במירוץ ולא בתחרות עם החברה לשעבר. אם נועדתם להיות יחד, אתם תחזרו ואם לא אז לא - בכל מקרה עד שתחזרו אתה לא צריך להיות בריצה להספיק כמה שיותר חוויות מיניות ובטח לא שניה אחרי שנפרדתם...

דם הבן

New member
אבל זה לא שאין לי פנטזיות להוציא

הייתי מת להיות עם מישהי מבוגרת (אני לא מתכוון 60, אני מתכוון 30-40...) והייתי רוצה לנסות בנים... דברים שאי אפשר לעשות כשאנחנו בקשר. ואני מת לחזור אליה עוד כמה חודשים.

קודם כל ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

מלבד זאת אני לא חושבת שכשיוצאים מקשר באופן מיידי אפשר לגעת במישהו אחר... אני יכולה לומר מניסיון שזה לא פשוט בכלל... קודם כל תתאפס, תרגיש טוב תתחזק בעקבות מה שקרה, כיוון שבדרך שאני קראתי את ההודעה אתה אוהב אותה והפרידה עצובה וקשה לפחות מהכיוון שלך... אל תמהר לשום מקום
יש לנו סקס לכל החיים
תאסוף את עצמך עקב הפרידה וכשתהיה מספיק חזק תתחיל לחקור ולבדוק את העניין לעומק ... מאחלת לך רק אושר ומקווה שתאחה את השברים מהר ככל האפשר...

למעלה