נפרדנו כך....

נפרדנו כך....

שלום רב,
אשמח לקרוא את דעתכם בנושא הנ"ל
יצאתי עם בחור 8 שנים. היינו כמו זוג נשוי לכל דבר. מלכתחילה הוא אמר לי שהוא לא מעוניין להתחתן וגם לא להביא ילדים לעולם.
לי זה התאים מאוד משום שאני גרושה עם 2 ילדים. וגם מבוגרת ממנו בלא מעט שנים.
הקשר בנינו ידע ימים טובים ויפים, האהבה פרחה והאושר היה גדול מנשוא. היו גם ימים קשים שידענו, שום דבר לא העיב על האהבה שהייתה ביננו גדולה.
בשנה האחרונה לקשר החלו כל מיני חשדות מצידי, הוא היה בקשר הדוק עם ידידות מהעבודה וגם יצא איתן לבלות.(כתבתי גם על זה לפני כמה חודשים).
בתום השנה ואחרי שהוא גרם לי להבין שהוא מעוניין להמשיך את דרכו לבד, וטען שזה לא קשור לשום אישה אחרת. חד וחלק. הנחתי לו.
נפרדנו בכאב רב ואני ידעתי ימים ולילות קשים מנשוא, עד היום לא שבתי לחיי ולא הצלחתי להוציאו דקה מהרהוריי.
לא חלף חודש גיליתי באנטרנט שהוא בקשר עם אישה אחרת, וכעבור חודשיים הוא כבר קנה לה טבעת והם התארסו. { תמיד טען שלעולם לא יתחתן עם אף אחת. ולא יהיו לו ילדים}.
החיים שלו נראו דבש, הוא נראה מחבק אותה ומנשק בכול הזדמנות באינטרנט, נסעו יחד לבתי מלון והכול נראה מדהים. יום אחד הציע לי חברות בפייס, כמובן שסירבתי להצעה, אך הסקרנות שלי גברה והצצתי לו בפייס, שם ראיתי את האיש שאהב אותי הכי מכולם מחובק עם אחרת, הבטתי בתמונה מרוסקת, אך גם חשתי שכול מה שאני רואה הוא זיוף אחד גדול.
וכך קרה שלפני שבועיים הוא שלח לי כ- 20 הודעות. בכולן סיפר על אהבתו העצומה אלי, על הגעגועים והסבל שהוא חווה. סיפר על מערכת יחסים שלו איתה וקרא לה מזוייפת והצגה אחת גדולה. סיפר שהוא לא שוכב איתה כי היא לא רוצה ועוד...
סיפר שהיא רצתה לבטל את האירוסין, ועוד. התחנן בפניי שנשאר ידידים ושארשה לו לכתוב לי מדי פעם.
כעבור יומיים הצצתי וראיתי שהוא ממשיך לנהל חייו כקודם. יש לו עוד תוכניות איתה למרות שכתב לי מפורשות שהוא מתכוון לחתוך הכול. ולהפרד ממנה.
שוב הלב שלי התמוטט, שוב החלומות שישוב שבו להטריד אותי. והלב שלי מרוסק.
השבתי לו על כל הודעותיו שאין לי עיניין בו יותר, שאני יודעת שגם היחסים שלו איתי הם זיוף והצגה. שיש לי גבר אחר, ובקשתי ממנו להתרחק ממני ולהניח לי. בצורה הכי קשוחה ופוגעת כתבתי את דבריי.
על מילים אלו הוא לא השיב, אך מדוע אני ממשיכה לחשוב עליו 24 שעות ביממה,. לא ישנה טוב בלילות, וחולמת רק על הרגע שיבוא אלי שוב, [ כמובן בתנאים שלי].
מה דעתכם?

לגיטימי מאד הכאב שלך

להיות ולחוות עם בן זוג הרבה שנים ולהבין שלמרות האהבה אולי הוא זה לא מה שאת צריכה בחיים שלך?\\
תמיד אומרים שלאהבה אין גיל אבל יחד עם זאת כתבת שאת מבוגרת ממנו בכמה שנים,לבטח מנוסה יותר ועם חוכמת חיים ולכאב שלך אין תחליף למשהו אחר ויחד עם זאת אני הייתי אומרת להמשיך לעמוד על שלך ולא לנסות להיות שוב בקשר איתו. אנני מאמינה בקשרי ידידות אחרי שהייתה אהבה ועדיין קיימת זה שטויות ברסק ולשחק איתך זה לא הוגן המשיכי להיות חזקה ולאט לאט תחזרי לעצמך ותבני לך קשר אחר טוב ובריא ואולי עם ילדים משותפים למה לא?

תודה על השיתוף שלך מאחלת שבוע נעים ושיכאב פחות הזמן יעשה את שלו.

batmea

New member
את לא נאמנה לעצמך,

נתחיל מהסוף שאת טוענת שיש לך היום מישהו.
דבר ראשון- אם הוא היה קשר שנכון לך, לא היית חושבת על מישהו אחר. לכן עם כל הרצון הטוב, שחררי אותו.
גם האקס לא נכון לך. כי הוא לא אוהב אותך, הוא משחק בך כי הוא יודע שנוח אצלך.
הוא אוהב מיש י אחרת שמחזיקה אותו כנראה קצר ולמורת רוחו. אז הוא בא לספר לך שזה זיוף וכלום.
אם זה היה זיוף, רווק נצחי כמוהו לא העה קונה לה טבעת.
אני חושבת שבשביל האושר שלך, כדאי ורצוי שתכירי אחד חדש חדש, כזה שבאמת תתרגשי ממנו ולא תצטרכי למצוץ כל כך הרבה מהמציאות לגביו. ובטח לא להמשיך לחיות עם חששות.
הנכון תמיד מגיע אבל בגלל שנתקעים על כל כך הרבה דברים שלא הולכים, מפספסים אותו.
את האהבה שלך עדיין אינך מכירה כי את אלו שכבר הכרת, למדת לראות שהם לא באמת מתאימים לך.
את לא צקיכה גבר שיחשוב על אקסית אלא על גבר שירצה איתך חיים.
הוא ימשיך לשלוח לך הודעות, אל תתייחסי, זה זיוף. בדיוק כמו כל אלה שיצאו מקשר והבטיחו לך שאין להם רגש לאקסית ועובדה גילית שיש.
עזבי אותו. הוא כולו משולהב כנראה ממשהו שעובר עליו. תניחי לו ותמשיכי בחייך.
צאי עם גבר שעוד לא הכרת ואין לו אקסית אהובה ברזומה.
אלא אם כן בא לך לסבול.

מגי

היי מגי,

תודה על תגובתך.
נראה לי שלא קראת הייטב את הודעתי, וגם את תגובתך לא הבנתי כל כך.
אני כתבתי לו שיש לי גבר אחר על מנת לגרום לו להניח לי, ולהתרחק ממני. אני לא רודפת אחריו, וכל מה שאני עוברת/חשה הוא לא יודע.

batmea

New member
ראשית...

אני לא מגי.. רציתי לכתוב ש"מגיע לך יותר" אך זה נחתך בשליחה.

בכל אופן, אני חושבת שאהבה זו לא. כי מעבר לעובדה שהוא משך אותך 8 שנים, הוא גם שיקר לך.
על שקרים אני אישית לא סולחת אף פעם. אין דבר יותר מכוער ודוחה מאשר אדם שמוציא מהפה שלו שקר. זה מטנף !!!
והנה, עובדה, גבר כזה לא מצליח להשאר בחייך כי הוא חי את השקר.
הוא מצא מישהי לטעמו ולא היה מספיק גבר כדי לספר את זה ולפחות לאפשר לך לדעת דרך רגשית אחרת ברורה יותר אז הוא שיקר, שתק וסילף וכשהיא לא נתנה לו הוא בא ושלח לך הודעות.
אבל עובדה, הוא איתה. זה אומר שהקשקושים שלו עובדים רק עלייך ולא עליה.
נתקי כל קשר ופרגני לעצמך אדם אחר, גם אם יכתוב את זה בשמיים, הוא עבר קו אדום.
את היום למדת שיעור כלשהו שהוא רק שלך ורק את יודעת אותו, שיעור שיעזור לך לבחור בעוד זמן מה את הגבר הנכון לך. גבר שבאמת יאהב רק אותך ובאופן לא מוסבר.
את הנוכחי תשאירי לזו שתבכה שם במקומך, כי היא הולכת לבכות והרבה מאדם כזה.

תודה רבה על תגובתך batmea

את צודקת בדברייך, אך אני חייבת לציין שאומנם את הבחורה הכיר לפני שנפרדנו, אך החל לצאת ולבלות איתה חודש אחרי לדבריו. ‏‏}{ { עתה אני סקפטית לגבי זה}
מה שהפליא אותי ושבר את רוחי זה שהוא המשיך הלאה כל כך מהר, הריח שלו עדיין על גופי....... !
כן. הוא עדיין איתה כי לדעתי אין לו אומץ לבטל את האירוסין, וגם שהיא מאפשרת לו בילויים ערב ערב בחינם.

יש לך 8 שנים של ביחד לחשוב עליהן

לפחות ב8 שנים הבאות, אז כנראה שכדאי שתחשבי על העתיד ואיך את רוצה שיהיה לך טוב יותר
כדי לייצר זכרונות אחרים לחשוב עליהם. אם הוא הצגה, לא נאמן לאף אחת ובטח שאם יחזור אליך בשניה יחזור גם לעצמו הקודם
ולהתנדנד בינך לבין אחרות אז רצוי שתתחילי לבטל את ערכו ואת יוקרו בעיניך. אל תפני אליו בשום אופן. תהיי קשוחה קצת עם עצמך לגבי זה ותתמקדי בעשיה בשביל עצמך וביתך.
&nbsp
[ כמובן בתנאים שלי] = לא יקרה בחיים, אחרי 8 שנים הקשר בינכם הלך למקום אחר יש לך 8 שנים של ימים טובים פחות או יותר
וזהו. קחי את זה כהשראה והפקת לקחים לגבי המערכת יחסים הבאה שלך.

לדעתי האישית ומנסיון אחרים

אתה אף פעם לא ממש מכיר את הפרטנר שנמצא לידך גם אחרי הרבה שנים יש הפתעות.

Daolina

New member
לצערי אין לנו בגוף מתג שמכבה רגש

והזמן הוא התרופה הטובה ביותר . גם אין לה לאהבה תעודת ביטוח ואין לה תאריך פג תוקף קבוע מראש.
אני חושבת גם (וזה משהו שעלה בי לפני שבועיים בלילה מלא הירהורים),
מי שאיפשרת לו בחייך להיכנס לך ללב ישאר שם תמיד. אי אפשר להוציא אותו אף פעם לא משנה מה.
אנחנו סוחבים בלב שלנו אנשים כל החיים. משא לא פשוט ללב אבל כנראה שיש בו מקום לכולם :)

בקשר לבחור, אני חושבת שאחרי שמונה שנים את כבר מכירה אותו ויודעת מול מי יש לך עסק.
הוא לא רוצה קשר שיכבול אותו. הוא רוצה להתרגש כל פעם עם אישה אחרת. רוצה צוף מכל מיני פרחים.
אם זה לא מתאים לך אז תציבי גבול. אם זה פוגע בך, תציבי חומה. תבחרי רק במה שעושה לך טוב.

רוצה להתייחס עוד למה שכתבת בסוף.
סיימת את הפוסט שלך בזה שאת מחכה ורוצה שהוא יחזור אליך שוב אבל בתנאים שלך.
יש מצב שאם הוא גם רוצה לחזור אליך אז תחליטו ביחד על גבולות חדשים בקשר שיתאימו לשניכם?
שתמתחו אותם לפי היכולות והרצונות של שניכם, גבול שבו תרגישו שניכם נוח וטוב? לא רק לפי התנאים שלך או שלו?
שזה יהייה קשר בלי תנאים בכלל.
סוג של קשר כזה בוגר בלי הזדקקות, בלי תלות. רק אהבה וחברות. אהבה שבה כל יום הגבול מוגדר מחדש?
או שזה נשמע ממש בלתי אפשרי לקיים קשר מהסוג הזה לדעתך.

Daolina יקרה

את כתבת לי תגובה כל כך נפלאה, נכונה ואמיתית. את אישה חכמה המבינה עיניין. נהניתי כל כך לקרוא אותה:)))
אז הלב אכן יכול להכיל כל כך הרבה, כרגע עדיין הלב גדוש באהבתו עד כאב.
איך אפשר כך? מחד כתב שהאהבה שלו אלי ממלאה את עולמו, ומאידך שהוא מיצה את הקשר ושכל אחד המשיך בדרכו. אני מודה שפשוט הוא עירער אותי.
כרגע, וכמו שכתבתי בתחילה הפוסט אני שלחתי לו הודעה שלא משתמעת לשתי פנים, ובקשתי ממנו לחדול.
בנתיים דממה מהצד שלו ואין תגובה.
תודה לך על המילים המחבקות ועל התובנות, שולחת לך חיבוק של תודה:)

תני לו ללכת. כשהיה צעיר זה התאים לו ועכשיו

כבר לא מתאים לו. כדברי השיר, אם את אוהבת אותו תני לו ללכת.
כמה שזה הכי כואב בעולם אבל אין בררה. יש לי הרגשה שזו לא הפעם האחרונה שתשמעי ממנו. הוא בטח יתחתן יקים משפחה ואז ינסה לחזור להיות בקשר.

למעלה