נפרדנו כך.

נפרדנו כך.

אחרי קשר ארוך והדוק במיוחד נפרדנו... זה כנראה לא היה ממשיך לחתונה ואחרי עליות ומורדות החלטנו להיפרד. היה כ"כ קשה שבוע שעבר.. זו היתה הרגשה פיזית לא טובה. הרגשתי לפעמים שאני ממש נחנק. שהכל סוגר עלי.. אבל זה עובר ב"ה. מקווה שימשיך כך.

מממ

מחנק בגרון.. דמעות מחשבות ללא הפסקה אי חשק לכלום... ועוד... אבל משם יפציע האור שיקח אותך למקומות אחרים מתוך הנפילה תעלה ותתחזק.. והניסיון הזה יעמוד לך...לעזר ולא לרועץ בהצלחה בדרך החדשה... מה שה" עושה זה הכללל לטובה

כולנו

עברנו ונעבור ... ממ קטע מתוך משהו שכתבתי....קח אותו אישית כלפיך גם.. תפקח את העינים ותראה את האור שנמצא מסביב (צונזר חחח),תצא לדרך והדרך הזאת תהיה הגורל שלך עם דלתות שנפתחות לקראת האמת,עם אורות וצללים ומעט זיכרון דרך חדשה עם אור בסופה,בהצלחה,אני מאמינה םמתפללת,ומרגישה כל שניה מאחלת את כל הטוב..............

Hada6

New member
זה כואב

אבל חייבת לומר שאם עשיתם את זה אז בטח זה היה המעשה הנכון ובאמת כל הכבוד שמתמודדים ועושים.

שםאנילא

New member
סליחה...אבל ככה זה בלי שידוכים וכשהקשר מת

מתהדק פיזית ולא רוחנית... רגשות...אתה בטח יודע

אגו זי

New member
לא קל..אני מאחל לך שתעבור את זה בקלות יחסית

kiss 18

New member
בהצלחה, והרבה כוחות להמשך...

ניראה כי פעלת נכון! חזק ואמץ.

חברים יקרים.

תודה לכולכם על העידוד והתמיכה. זה בהחלט עוזר. ואגב שם אני לא, כאב הלב הזה שווה לי. שידוך הוא לא תשובה.. הוא בעיה מסוג אחר. כל אחד יבחר במה שנראה לו פחות בעייתי מבחינתו.

פרידה זה דבר כואב..........

אני לא חושבת שיש מה לנחם ולהגיד תבוא אחרת ווכו...כי זה עדיין כואב.... הזמן יעשה את שלו........

למעלה