נפרדים מ "טלעד"... בפורום "שיווק ופרסום" .
מ מצמצן New member 29/10/05 #3 ../images/Emo43.gif הצביעו והכריעו... ../images/Emo88.gif מה הכי ב "טלעד" ? כאן
ח חולה על סיון אלבז New member 29/10/05 #7 ../images/Emo2.gif את מנלהת פורום על סדרת טלויזיה שהייתה בטלעד ולא אכפת לך איזה חוצפה
K Kay Bennet the 1 st New member 29/10/05 #8 קיבינימט בפעם המיליון - זה לא היה בטלעד. בטלעד היה "החיים זה לא הכל" אנחנו זה "ככה זה בחיים". הבנת עידו
קיבינימט בפעם המיליון - זה לא היה בטלעד. בטלעד היה "החיים זה לא הכל" אנחנו זה "ככה זה בחיים". הבנת עידו
D darklighter New member 30/10/05 #15 א.זו סדרה אמריקאית ב.היא מעולם לא שודרה בטלעד אלא בחינוכית 23, אחר כך בסטאר וורלד ואז בHOT3. ועם כל הכבוד אני בטוחה שאני יודעת יותר ממך. ומותר לי שלא יהיה איכפת לי על דברים... כל אחד והתחום התעניינות שלו... ועכשיו כי עיצבנת אותי אני אקרא לך עידו
א.זו סדרה אמריקאית ב.היא מעולם לא שודרה בטלעד אלא בחינוכית 23, אחר כך בסטאר וורלד ואז בHOT3. ועם כל הכבוד אני בטוחה שאני יודעת יותר ממך. ומותר לי שלא יהיה איכפת לי על דברים... כל אחד והתחום התעניינות שלו... ועכשיו כי עיצבנת אותי אני אקרא לך עידו
ד דניאל ושון New member 30/10/05 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי עכשיו עצבנת את עדי אסור לעצבן את עדי היא עצבנית עכשיו היא תקרא לך עידו חחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי עכשיו עצבנת את עדי אסור לעצבן את עדי היא עצבנית עכשיו היא תקרא לך עידו חחחחחחחחחחח
D darklighter New member 30/10/05 #17 את פשוט מלכה את../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo121.gif איזה חמודה איך את מגנה עליי ואת גם שקסית
את פשוט מלכה את../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo121.gif איזה חמודה איך את מגנה עליי ואת גם שקסית