נפרדים מ "טלעד"... בפורום "שיווק ופרסום" .
ב בשיא הטבעיות New member 28/10/05 #2 טלעד- לעולם לא תצעדי לבד../images/Emo14.gif רמת אביב ג' פור אבר!!!!!!!!!!!!!!!
ב בשיא הטבעיות New member 28/10/05 #5 כן ראייתי!! בדיוק התעוררתי למראה פניה של עידית לינוביץ' "אי אפשר להגיש סטייק פילה בלי יין בורדו!!!"
מ מוכר סימס New member 28/10/05 #7 נכון!! זה ה-משפט של הטלוויזיה וה-משפט של הסרט זה מבת הים הקטנה "אבא שלה יאהב את זה... מואוהאהאהאהאה" חחח, גאוני!!! "אי אפשר להגיד סטייק פילה בלי יין בורדו!!!!!"
נכון!! זה ה-משפט של הטלוויזיה וה-משפט של הסרט זה מבת הים הקטנה "אבא שלה יאהב את זה... מואוהאהאהאהאה" חחח, גאוני!!! "אי אפשר להגיד סטייק פילה בלי יין בורדו!!!!!"
מ מוכר סימס New member 29/10/05 #9 ויש גם "פסוליאם חלאם!! תפסו אותה!!!!" בת הים הקטנה זה הסרט הכי קיבצניקי בעולם! חחח
M moranka New member 29/10/05 #10 בת הים? תשימו לב שבקטע שהכומר מחתן את הבחור עם אורסולה על הספינה (זה לקראת הסוף ונראה לי שזאת אורסולה) עומד לו!! רואים את זה בברור
בת הים? תשימו לב שבקטע שהכומר מחתן את הבחור עם אורסולה על הספינה (זה לקראת הסוף ונראה לי שזאת אורסולה) עומד לו!! רואים את זה בברור
ב בשיא הטבעיות New member 29/10/05 #13 חמוד שלי אני מאוד מצטערת אבל ה-משפט של בת הים הקטנה זה- "אריאל קטנה הו איך הגעת כל כך מהר?"
I Indian Friend New member 28/10/05 #4 וואי הייתי מכורה לזה בערך כשזה עוד היה עדכני, כשהייתי בכיתה ד' בערך. סדרה אדירה!
ג גמדונת קיבוצניקית New member 29/10/05 #15 רמת אביב שליטהה../images/Emo47.gif אני האמת זוככרת רק גיא,עידית,מייק,אודליה,שרון....לא זוכרת איך קראו לו ליונתן קוניאק, לא לניר שלמון,ליאור מילר,לירון לב וכו'..
רמת אביב שליטהה../images/Emo47.gif אני האמת זוככרת רק גיא,עידית,מייק,אודליה,שרון....לא זוכרת איך קראו לו ליונתן קוניאק, לא לניר שלמון,ליאור מילר,לירון לב וכו'..
מ מצמצן New member 30/10/05 #18 רגע לפני ש "טלעד" יורדת מהמסך... בואו גם אתם להשתתף בסקר "החם" של ולהכריע , מה הכי ב "טלעד" ?
ב בשיא הטבעיות New member 30/10/05 #19 שחרר אחי...אהבנו אהבנו נהננו נהננו שלום שלום ולהיתראות עוד כמה שנים! חבל שרק בגלל שטלעד עוזבת היא נזכרת לשדר את כל התוכניות הטובות!! של מי השורה הזאת רמת אביב ג' פלורנטין הקומדי סטור וכו וכו וכו
שחרר אחי...אהבנו אהבנו נהננו נהננו שלום שלום ולהיתראות עוד כמה שנים! חבל שרק בגלל שטלעד עוזבת היא נזכרת לשדר את כל התוכניות הטובות!! של מי השורה הזאת רמת אביב ג' פלורנטין הקומדי סטור וכו וכו וכו