נפרדים מהגשר

נפרדים מהגשר ../images/Emo7.gif

היום אנחנו נפרדים מהגשר הישן, גשר בילינסון או גשר הפרסה
אז אם יש לכם מה לומר לגשר או מילות פרידה זה המקום
אז מחכים לשירי אהבה
או זכרונות טובים מהגשר שיפורק לו היום

שאלה בקשר לרח' ז'בוטינסקי

סוגרים אותו היום בלילה בגלל שמורידים את הגשר הישן. מתי יפתחו אותו מחר בבוקר? תודה.

האוראקל

New member
תשובה

באזור הגשר רחוב ז'בוטנסקי יהיה סגור בין 20:00 הערב ל-14:00 מחר, או בקיצור ס ב ל נ ו ת

o r t a l i t

New member
אוי ואי..

עכשיו צריך לעשות עיקוף לקניון כשרוצים לעבור מהתחנה של 166 לצד של בלינסון ? >< כולם חושבים רק על מראה חיצוני בעולם בזה, פפ

Blade Of Fire

New member
מי שהחליט על הגשר החדש

הוא חסר שכל עם תעודות. תושבי פ"ת המבוגרים צריכים לרדת במרחק של כמה עשרות מטרים מהפתח הכי קרוב לגשר בכדי שיוכלו להגיע לרופאים שלהם בבלינסון ובצידו השני של הגשר הם צריכים לרדת במדרגות כי זה ברור שהמעלית השקופה הזאת תתקלקל תוך יומיים בגלל ילדים מפגרים שיחשבו שיהיה מגניב להרוס את זה.

AliceQueen

New member
הגשר החדש שולט

היום לקראת 4 כשחזרתי מהקניון כבר פתחו ת'חדש וסגרו ת'ישן. החדש ממש יפה ומושקע, יש עליו עציצים וכשיורדים במדרגות (המעלית עדיין לא נפתחה לציבור, בדיוק היו שם פועלים) יש הרגשה כאילו שנמצאים על ספינה לבנה וגדולה

Octavarium

New member
אחלה גשר!

לכל מי שדיבר על זה שהוא לא ממוקם טוב עם התחנות.... ידוע לכם שהתחנות האלה לא הולכות להשאר שם הרבה זמן נכון? כל הקטע מדרכה הזה הולך לההרס... בגלל זה גם בנו את החדש בכלל הגשר הישן מפריע לעבודות שם שעושים בשביל לבנות רכבת לאורך הכביש ולכן בנו חדש שפתחיו רחוקים יותר כדי שיוכלו לפנות מקום לעבודות

גבירותיי ורבותיי,הגשר נעלם!

הגשר המכוער הורד סוף סוף,ובמקומו גשר קלאטרווה המואר יפה מאוד

Shusho

New member
שמעתי שחצי פ"ת באה לצפות בנפילה

בעצם גם אני הייתי באה אם לא הייתי חולה

למעלה