נפצעתי בתאילנד

walladi

New member
נפצעתי בתאילנד

היי אשמח לשמוע את דעתכם: החלקתי במדרגות שהיו רטובות, הכתף שלי נמתחה כי היד נשארה מתוחה לאחור בזמן ההחלקה קדימה. יש לי כאבים סבילים ואין מוגבלות בתנועה. אני נמצא ליד מעסות תאילנדיות ורציתי לשאול האם יש טיפול כלשהו שיכול לעזור לי כרגע או שפשוט לשמור על הכתף במנוחה? האם יש תכשיר או כל דבר אחר שיוכל להקל עליי ומה עליי לצפות מבחינת תהליך ההבראה? תודה רבה.

0 אור 0

New member
תמצא מטפל טוב ותתייעץ אתו

אם אתה לא בטוח לגבי הרמה של המעסות שעל ידך - תבקש לדבר עם המורה, ותתיעץ מה כדאי.
בגדול, לפי מה שאתה מתאר ואם הנפילה היתה היום, אז כדאי קודם כל מנוחה וקצת קרח או קומפרסים קרים למניעת הנפיחות.
אבל אחרי שהכאב הראשוני נרגע, עיסוי יכול לעזור - כמובן בזהירות בלי למתוח בכיוונים שמונעים מהרקמות להחלים, ובלי לחץ מיותר במקום שכואב.
עוד משהו שיכול לעזור לך זה שמנים מעולים שיש להשיג בקלות - תתיעץ עם המטפלים המקומיים לגבי התערובות ואיך לבחור - יש שמנים שמסייעים להחלמה.

walladi

New member
תודה! לגבי השמנים

לא נראה לי שבין המעסות יש מישהו שממש יבין מה אני רוצה.. האם ניתן להשיג אותם בבתי מרקחת?

0 אור 0

New member
יש חנויות מיוחדות לצמחי מרפא ושמנים

אבל אני לא מספיק מבינה בתאילנד בשביל להגיד לך אם המוכר הוא מומחה ליעץ לך (בהנחה שהוא יודע אנגלית)
בגלל זה הצעתי לשאול על המורים - לנסות לחפש מומחה. כי המומחיות בצמחים בהחלט קיימת שם, רק שאני לא יודעת ליעץ לך איך לזהות אותה בארץ זרה.

walladi

New member
אוקיי תודה

בינתיים הכאב פחת... אני אנסה לתת לזמן לעבוד ונראה... :)

mic26

New member
קשה למצוא מטפלים טובים בתאילנד

לא כי אין, אלא כי לתיירים יש בעיקר גישה למעסים לא ממש מקצועיים. כשאני בתאילנד אני אף פעם לא אומרת איפה יש לי בעיה, בגלל שיצא לי פעם לומר שכואב לי הגב התחתון ולקבל עיסוי של שעה על הגב ממנו יצאתי כמעט צולעת.
יש מצב שטייגר באלם לבנה פשוטה תעזור בתור התחלה.

לביאה11

New member
שלום לפצוע
וגמר חתימה טובה

אני חושבת שבמצב כזה מנוחה היא הדבר הכי חשוב.
כדאי שתנסה לדבר עם הרופא שלך בארץ ותתייעץ איתו.
אם יש אפשרות להגיע לאורטופד זה עדיף, בתאילנד כמובן.
החלמה מהירה

dudusapir

New member
קרה לי אותו הדבר בתאילנד

בירידה ממסלול 7 המפלים בצפון תאילנד בתוך הג'ונגל ירדתי במדרגות עץ רטובות שהיו עם הרבה בוץ.
ליתר דיוק החלקתי איזה 15 מדרגות.
כולי דם וכאבים
הייתי לבד ולקח לי איזה 5 דקות לקום ולהמשיך.
הדבר הכי טוב זה מנוחה. זה הכל!
תן לגוף להירפא לבד אין צורך לעשות כלום בשלב הזה.

walladi

New member
תודה!

תודה לכולם על התגובות זה מעודד.. גם אני החלקתי על מדרגות, בלי נעליים לבוש בגד ים בלבד ובנס לא קיבלתי אף שריטה או מכה יבשה. רק הכתף שנשארה מאחור כואבת לי עכשיו וקשה להזיז אותה.. גמר חתימה טובה לכולם

yigalby

New member
תנסה למרוח על זה חינה

צריך להיות נגיש בתאילנד אני מניח..

למעלה