נפצעתי בעבודה

נפצעתי בעבודה

ואני רוצה להוציא מהם פיצויים. מישהו יודע מהו התהליך???? אשמח לקבל כל פיסת מידע בנדון,למרות שאין קשר לשידוכים...או שבעם כן..יהיה לי הרבה כסף והאיש שלי יוכל ללמוד בשקט ללא נקיפות מצפון/tapuzforum/images/Emo8.gif

אל תפני למימוש,

מימוש זו חברה חיצונית שתגבה ממך תשלום על שירותיה. אני עובדת בביטוח לאומי ויכולה לעזור. תמלאי טופס תביעה לפגיעה בעבודה. תצרפי ארבעה ת"ש אחרונים כולל חודש הפגיעה+ תדאגי שהחלק של המעסיק יהי מלא בטופס התביעה. תוציאי מהרופא שלך "תעודה ראשונית לנפגע בעבודה" זה טופס שמתאר את מהות הפציעה כל רופא ידע במה מדובר+ אישור על ימי המחלה שאושרו לך. דו"ח מיון \ דו"ח משטרה במידה וקיימים. את תהי זכאית לקבל תשלום מקסימום עד 91 יום מיום הפגיעה במידה וזה מנע ממך לעבוד. בהצלחה

בועz

New member
מה שהבנתי מימה שכתבת זה

!@#!@#$%^^@#$%^&#$%^&#$%^& חח סתם..... כל הכבוד על היידע!! :)

הפרטים מדוייקים...

אם תרצי ספציפית לגבייך אז תפרטי במסר את מהות הפציעה

שםאנילא

New member
בכל מקרה עדיף לך להתיעץ עם רב ועו"ד טוב בענינ

בעניני הנזיקין הללו... לעבוד רק מול ביטוח לאומי זה עוול יש כאן 2 גורמים 1 - ביטוח לאומי 2 - ביטוח במקום העבודה אז שלא תפספסי

maccabist 1

New member
כל העצות הטובות נכתבו...

אז אומר רק רפוא"ש!! אגב,מה הפציעה?? נשברה הציפורן??/tapuzforum/images/Emo3.gif

זיתרענן

New member
בעקרון בדרך כלל

לא תובעים את מקום העבודה אלא את ביטוח לאומי (זה נקרא תביעה. אבל לא צריך בית משפט, כולה טופס). עד 90 יום זה נקרא דמי פגיעה וזה יותר קל לקבל. מעבר לזה צריך לעבור ועדות וכל הסיפור הזה. אז הכי טוב זה לפנות לעורך דין שמתמחה בתחום או המרכזים השונים שיטפלו בזה. הם יודעים איך להוציא יותר והרבה יותר מהר. אם יש למקום העבודה ביטוח, לפעמים שוה יותר לתבוע אותו. רפואה שלימה

למעלה