נפצו לי את המיתוס...

נפצו לי את המיתוס...

היי. יש לי איזו שהיא מחשבה,שהיא גם מיתוס רווח בקרב בני הישיבות,שמשום מה בכל השוק ה``לא חוקי`` הזה של קשרים רומנטיים(בדרך למטרה רצינית כמובן...)בין בנים ובנות במגזר החרדי,הנכונות והביקוש לכך מהבנים הוא גדול לאין ערוך מהבנות.מה שקצת סותר את דברי הגמרא במספר מקומות... אני צודק?

הסססטלן

New member
אתה צודק!!!

אני שומע על יותר ויותר בחורים שהולכים בדרך עצמאית.התופעה הולכת ומקבלת תאוצה.אולם מי שלא יודע לשמור על הכללים ולנווט את עצמו ולדעת לאיזה מטרה הוא נימצא בקשר אז מהר מאוד הוא מוצא את עצמו בקשר מאוד חזק מהצד הריגשי.כלומר נגיעות וכ`ו...ואם הקשר מגיע למצב כזה אז כשמגיע הרגע שצריכים להחליט את ההחלטה הגורלית האם זה האדם שארצה לחיות איתו...אז מתחיל הקושי...אם יש החלטה וזה מקובל על ההורים והכול טוב ויפה אז הם זכו...וכול הכבוד להם!הבעיה מתחילה כאשר ההורים אינם רוצים בשום אופן אז מתחיל הבלגן והויכוחים...ואז נימצאים במצב של `בן הפטיש לסדן` כי מצד אחד הבחור קשור מאוד לבחורה מצד שני ההורים לא רוצים....אני כבר הספקתי לעבור מצב כזה....אל תנסו זה לא מישתלם...זה יעלה לכם בדמעות,בדם,בעצבים,בכסף,במה שלא תרצו.....

אם אתה מתכוון ל...

שהאישה מעדיפה להיות עם עוד אחד מלהיות בודדת זה לא סותר כל אחד בדרך שלו הגמרא לא מתכוונת לדרך העצמאית אלא לרצון להתחתן

למעלה