נפלתם לי בטוב!

NexusGuy

New member
נפלתם לי בטוב!

האמת שאני די בשוק מעצמי, כי מצד אחד אני חולה על תיקים באפילה ומצד לא טרחתי לבדוק אם יש פורום כזה... אז ככה, יש פרק, נדמה לי שדוקובני אפילו ביים אותו או משהו כזה, שמצולם כאילו ע"י מצלמה ניידת ( חובבני ). הפרק הוא בלילה של ירח מלא והרעיון בו הוא שיש משו שתופס כל פעם צורה אחרת לפי הפחד של הקורבן וככה הורג אותו... יש כאן מישהו שיודע איך קוראים לפרק?

pusher

New member
נראה לי ש-x-cops

אם לא נשמע מוכר,תפרט יותר,

eve6

New member
נראה לי שהכוונה ל- X COPS

אחד הפרקים היותר מבריקים (בעיניי) של הסדרה. מדובר בסוג של CROSS OVER, מעין שילוב של "תיקים" עם סדרת מציאות של רשת פוקס שנקראת COPS (אגב, סדרה מצויינת בפני עצמה - היא משודרת מדי פעם בערוץ STAR WORLD). והפרק הזה לא בויים ע"י דוקובני. יש שני פרקים אחרים בעונה השישית והשביעית שבויימו (ונכתבו) על-ידו.

NexusGuy

New member
אם שניים אמרו אז כנראה שזה זה ../images/Emo13.gif

באמת אני זוכר אותו כטוב במיוחד, לכן שאלתי עליו... משום מה רוב הפרקים שהכי זכורים לי מהסדרה ( שנים שלא ראיתי חצי פרק אפילו ) הם פרקי הרוחב, כלומר הפרקים שלא עוסקים בשגעון החייזרים ו/או אחותו של מאלדר... ישנו פרק אחר חביב, שעסק במשפחה של מעוותים ( שני אחים ואחות נדמה לי, שחיו בתוך בית מוזנח ואם אני זוכר נכון, הם כל הזמן הכניסו אותה להריון ויצרו ילדים מעוותים שהם הרגו בסוף או משהו כזה - פרק נחמד

Gilliana

New member
בכלל לא מצלמה חובבנית

מצלמת טלויזיה - COPS היא תוכנית ריאלטי אמריקנית והפרק X-COPS צולם בסגנון התכנית, מעין Crossover כמו שאמרה גם מיכל. הפרק השני שאתה מדבר עליו הוא הפרק - Home מעונה 4.

o n o f f

New member
אהההה the pickocs....

ככה כותבים? אין לי מושג, או קיי זה יותר מסתם פרק נחמד, זה אחד הקלאסים, אני חושבת שהוא הוכרז כאחד הדברים המזעזעים שהיו בטלויזיה האמריקאית... קלאסיקה!

NexusGuy

New member
וואי אז אשכרה אולי יש לי טעם בפרקים

אני זוכר כמה קטעים טובים ממנו, אבל הקטע שהכי נחרט אצלי זה הקטע האחרון שהם נוסעים במכונית פתוחה. נדמה לי שמשמיעים שם גם שיר שאחרי זה, שנים אחרי זה, עוד זכרתי אותו כל פעם ששמעתי, זוכרת אולי איך קראו לו? עובדת טריוויה חזקה...

adiville

New member
נכון !!! או כמו בפרק

KILL SWITCH שהשמיעו את Twilight Zone והוא הפך לשיר החביב עליי באותה תקופה
וכמובן השילוב של השיר Only happy when it rains בפרק Terms of endearment היה מושלם !!! באמת הפרק HOME היה חזק ביותר בקטע שהוא הצליח לזעזע (ולהבחיל) ואני מכירה הרבה אנשים שלא הצליחו להשתחרר מהמראות של הפרק הזה די הרבה זמן......

Shining Wizard

New member
השמיעו את

"Only happy when it rains" בפרק של "תיקים"? אני חייב לחזור לראות את הסדרה.

adiville

New member
יוני ../images/Emo24.gif

אתה חייב לראות את הפרק Terms of endearment ! לא מפתיע שאתה אוהב את השיר הזה. שיר ע-נ-ק !!!!!!!!!

NexusGuy

New member
אז אולי תוכלו לפתור לי כמה חידות

יש לי איזה אוסף שירים מהסדרה, ישן ישן, שמראים חייזר ועליו X, בקיצור יש שם שני שירים ממש יפים: My Dark Life - Elvis Costello ו- Down In The Park - Foo Fighters יש לכם מושג אולי באיזה פרקים השירים הופיעו? אם תוכלו אז תתארו את הפרק כי לפי השם שלו אין מצב שאני אזכור... אגב, סתם לדעת, מרלין מנסון עשה לdown in the park גירסת כיסוי שבצורה מפתיעה היה לא רע בכלל...

Gilliana

New member
Songs in the key of X

לא כל השירים הופיעו בפועל בפרקי הסדרה - שים לב שהאלבום מוגדר - בהשראת "תיקים באפילה".

NexusGuy

New member
וואלה לא ירדתי לפרטים מסתבר אבל

אולי בכל זאת השירים האלה הופיעו..?

Gilliana

New member
לא, מצטערת

להלן שמות השירים שהופיעו ובאילו פרקים: Red right hand - ניק קייב, בפרק Duane Barry Frenzy של Screamin' Jay Hawkins - בפרק Humbug Deep של Danzig ב-Syzygy וב-Schizogeny Unmarked Helicopters של Soul Coughing ב-Max כל האחרים לא הופיעו מעולם בפרקי הסדרה.

למעלה