נפלתם חזק פעם?

Mrs.Dvash

New member
נפלתם חזק פעם?

זה כואב נכון?, מקבלים מכה. זה לא נעים בכלל כי זו לא סתם שריטה, או שיפשוף שמתקלף ועובר, זה שם וזה כאילו סוגר. סוגר על הנפש, סוגר את דרכי הנשימה, לרגע אתם לא יודעים איפה אתם נמצאים, אוחזת בכם בהלה. זה כאילו אתם טובעים בביצה, מלאת רפש ועובש, מצחינה וכל כך גדולה, אתם מסתכלים ימינה שמאלה ולא רואים דרך חזרה. זה כאילו אין כיוון ואומרים לכם תבחרו לאן ללכת, עכשיו מייד! ואתם לא יודעים מה לעשות. והבכי עולה בגרון, והנשמה צועקת, והראש כואב מרוב מחשבות ובלבול וחוסר אונים, ואתם רק רוצים להעלם.... ופתאום... בא מלאך ומושיט לכם יד ומפזר אור איפה ששכן החושך ומפנה לכם את הדרך ומושה אתכם מהביצה והשטק לאט לאט מתמקם בנשמה ואושר... איטי ככל שיהייה ואושר... קטן ככל שיהייה ואושר... דימיוני ככל שיהייה ואושר רגעי ככל שיהייה משתלט על כל רמח אבריכם ואתם מוצלים מהשאול ומרגישים כמו כל יכול כי המלאך שלכם לידכם הוא הציל אתכם צ`וצ`ו - תודה מקרב ליבי על כל הפעמים ששקעתי בביצה וניצלתי בזכותך.

Mrs.Dvash

New member
מה זה אין לי מילים?!

כסף כסף אדוני - מה אתה חושב שאני כותבת את ההודעות האלו בשבילי? בחינם? מה קורה לאנשים היום... אתה יודע מה נתפשר על חלבה... או שוקולד עם אגוזים או גלידה עם פצפוצים, או שאני פשוט אסתום את פי [תרתי משמע] :] סתם... זה הכל בגלל שבא לי לראות פינקי והמוח עכשיו.... :]

moran.l

New member
אני חושבת

שכל אחד ואחד מאיתנו בפורום, מהווה איזה מלאך קטן בשביל השני...לא? בכל מקרה, אני פה מוכנה להיות המלאך של כככככככככוווווווווללללללםםםםםםם אוהבת מורן

למעלה