נפלתי

Deosette

New member
נפלתי

"עד החתונה זה יעבור".... ידידי החכם החליט להרים אותי בעודו שיכור ובטעות הפיל אותי במעלה המדרגות. אני בסדר שום נזק לא נגרם אך כל החלק הימיני שלי כואב. יש סימן כחול ענק על הרגל וכאבי שרירים בכללי. האם יש איזה תרופת סבתא מהבית שאפשר לספק להקלה על הכאבים עד יום א לרופא? פשוט החתונה שלי תהיה רק בעוד הרבה שנים...

0 אור 0

New member
משהו

על חבורות טריות שמים קומפרס של מים קרים או קרח עטוף במגבת כשזה כבר לא טרי: הכי עוזר: אמבטיה טובה וחמה עם מלח + לבנדר ואחר כך לתת מנוחה לגוף הדואב במקום שזה חבורה או שפשוף - אלוורה עם או בלי תוספת לבנדר לכאבים של העצמות והגידים זה יותר מסובך - משחת טייגר קצת עוזרת, ותמיכה של תחבושת אלסטית כדי לא להזיז בכיוונים כואבים, ולחכות שזה יעבור

תרגישי טוב

יש כמה משחות שעשויות לעזור. אם אני לא טועה, בבתי הטבע ניתן למצוא שתי משחות הומאופתיות, ומשחות אחרות שמבוססות על צמחים. גם רסקיו לא יזיק. טיפול בדיקור סיני מאוד עוזר להחלמת שטפי הדם והרגעת הכאבים.

Deosette

New member
תודה על העצות

את האמבטיה עשיתי עם תערובת צמחים, מלחים עם עלי שושנים ושמן לבנדר עם זרעי ענבים וכו'. הוספתי קצת אומגה 3 לעור וזה עזר להרפות את השרירים. משחות אין לי אז אצטרך לסבול קצת עד יום א כבית מרחקת של הטבע יפתח.

למעלה