נפלתי על כל הראש

גל1234

New member
נפלתי על כל הראש

אם אני לא כותב לכם יותר סימן שאני בפסיכיאטרי , אני עם 39 חום מ7 אני מנסה להירדם וכל פעם שאני נרדם אני חולם שאם אני ישן הנשיא נרצח (ווואט דאא פאק הסיוט הזה?????)ומתעורר.... חחחח אני יותר מדי מושפע מ40 שנה לקנדי , אני עייף ורוצה לישון :(

גל1234

New member
וואי אני מרגיש בקנטים

אף פעם לא הרגשתי גרוע כמו היום לא ישנתי כגל הלילה , יש לי 39 חום כל הגוף כואב לי , ררר נראה לי אני גוסס , הלכתי לנסות לישון לילה טוב לכולם פרחים שוקלדים או סתם דברים טעימים יתקבלו בברכה

Kryptonite

New member
גל,../images/Emo168.gif

הקשב שניה, הלכת אתמול למסיבה במועדון או משהו? שתית שם? זה אפילו לא נשמע כמו האנגר אובר של אלכוהול... זה ישמע מטופש, אבל זה נישמע כאילו שמו לך משהו במשקה... *_*

גל1234

New member
אין מצב , המקום היחיד שהייתי בו

זה משחק כדורגל שתיתי שם כוס קולה אבל ממש לא נראה לי הגיוני שסיממו אותי במשחק כדורגל... בקשר לאלכוהול לא נגעתי .... נראה לי סתם תפסתי מחלה

Kryptonite

New member
כן, הרבה יותר../images/Emo168.gif

הגיוני.

Only me16

New member
חח תראי..

אותי אישית זה לא היה מעודד אם היו אומרים לי ששמו לי משהו בשתיה...

Kryptonite

New member
אשכרה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אבל אני בן.
וחוצמזה, עיזבי, זה פשוט השטיפת מוח שעושים לנו בבית ספר. טוחנים לנו את עניין הסמים חזק.

Kryptonite

New member
זה היה יכול להיות מצחיק../images/Emo168.gif

אם לא היה את ה"עניין" שם.

Only me16

New member
אוייש!../images/Emo5.gif

תרגיש טוב...זה שבוע כזה שכולם חולים..אני לא יודע למה.. כל בן אדם שני עם חום.. לקחת כדור או משהו?
תרגיש טוב

גל1234

New member
לא.. אני מהמטומטמים האלה שכל עוד זה

לא עניין של חובה אני מעדיף בלי כדורים כי גם תרופות זה סוג של סמים שפוגעים , מצד שני אל תנסו את זה בבית זה מה שגרם לי לחום....

Only me16

New member
מז'תומרת?../images/Emo12.gif

הכדור?...כדור רקמול גרם לך לכאב הראש?.. אולי אתה אלרגי?..

למעלה