נפלה ההחלטה

lior_r

New member
נפלה ההחלטה

החלטתי להתחיל תהליך של אימון, בעיקר להצלחה בקריירה וכיוון מקצועי, היבטים התקועים בחיי. איך אתם רואים את הפגישה הראשונה עם המאמן? אני צריך להביא משהו, למשל קורות חיים שאני מפנה למעסיקים? מה תדירות הפגישות צריכה להיות בתחום כזה?

tlingit

New member
איחולים ../images/Emo13.gif

לפי מה שאתה מתאר, עוד לא בחרת מאמן/מאמנת, האם הבנתי נכון? לדעתי מטרת הפגישה הראשונה היא למידה והכרות, לראות האם סגנון האימון מדבר אליך ואם יש חיבור אישי ביניכם. אני תמיד ממליצה לפגוש שניים-שלושה מאמנים כדי לבחור עם מי לעבוד. בנושא תדירות הפגישות, לפחות בתחילת האימון התדירות האפקטיבית היא פעם בשבוע. אני מאחלת לך
היציאה לאימון תמיד מרגשת וטומנת בחובה המון מתנות

lior_r

New member
מאמן ייפגש איתי לפגישה ראשונה

ללא תשלום? האם יש כאלה שמוכנים?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פגישת הכרות

הרבה מאמנים מקיימים פגישת הכרות ללא תשלום. כמובן שיש גם כאילו שלוקחים תשלום או תשלום חלקי על מפגש ההכרות. בדרך כלל מטרת מפגש ההכרות היא לבדוק משני הצדדים האם הציוות הוא נכון וטוב. ועבורך - לדעת יותר על המאמן ועל צורת העבודה שלו, לחוש אותה ולראות אם זה נראה לך מתאים.

lior_r

New member
מה זה אומר על המאמן?

שהוא יותר טוב שהוא נותן את האפשרות הזו לבדיקת התאמה? או שאולי הוא רוצה להגדיל את מספר מטופליו בדחיפות ?

ענבל כהן חמו

מנהל
באמת מה זה אומר?

קודם כל זה אומר שאתה קופץ למסקנות
כל מאמן עושה זאת משיקוליו הוא. אני יכולה לומר על עצמי שלי חשוב שמתאמן יגיע אלי אחרי שבדקנו ביחד ללא לחץ התשלום והמחוייבות עד כמה מתאים לו אימון באופן כללי, ואיתי באופן אישי. ייתכן שבעתיד יהיו לי שיקולים אחרים. אני מכירה מאמנים שמרגישים שזו שעה שהם מקדישים ונראה להם נכון לקבל עליה תשלום בדיוק כמו על כל שעה אחרת. הנושא אישי מאוד לכל מאמן. ומה מתאים לך?

ענבל כהן חמו

מנהל
ומה תוכל לעשות למען מטרה טובה זו?

באיזו גישה תגיע לפגישה? מה יוכל לגרום לפגישה להיות מוצלחת מבחינתך?

גלעד63

New member
זה מאוד פשוט -

כשאני מציע פגישה ראשונה ללא התחייבות זה כדי לבדוק התאמה. כשאחרים עושים את זה זה כי הם רוצים להגדיל את מס' "מטופליהם" בדחיפות.
נו בחייך - אם זה מציק לך, תשאל את המאמן הפוטנציאלי למה הוא עושה את זה - תשובתו, ולא משנה מה היא היתה, שכנעה אותך - לך על זה. לא שכנעה אותך, ולא משנה מה היתה, חפש לך מאמן אחר ולו בגלל שלעבוד עם מאמן שאתה לא מאמין לו זה פשוט לזרוק כסף לפח. בהצלחה.

isaacm

New member
בהצלחה

נראה לי שתקבל תשובה מהר מאד. מת לשמוע איך הייתה לך הפגישה הראשונה! איציק

einatgross1

New member
בהצלחה בתהליך האימון

המאמן אמור להנחותך אותך לחומרי רקע והכנה. יש מאמנים המבקשים חומרים כבר לפגישה הראשונה ויש מאמנים שלא. בהצלחה,

למעלה