נפלה בקרב

נפלה בקרב

המכונאית המוטסת קרן טנדלר ז"ל, נפלה בקרב בלחימה בלבנון בעת שהמסוק בו טסה נפגע מירי החיזבאללה למיטב ידיעתי זוהי הפעם הראשונה מזה שנים רבות, בה נופלת אשה בקרב מול האויב. יהי זכרה ברוך.

הלואי שנגיע לשוויון מהסוג ההפוך:

שלא יהרגו יותר חיילות וגם לא חיילים. שוויון של 0 הרוגים והרוגות.

שרוֹן

New member
יש כלמיני תפקידים בהם נשים

עושות מילואים. אני גם חתומה על מילואים, אבל לדעתי כבר מזמן הסתיים הזמן שיכולים לקרוא לי. וכנראה הייתי באה לו היו קוראים לי עכשיו. בימי הרגיעה היחסיים שהיו כמה שנים לפני היציאה מלבנון היום התחיל בשש ונגמר כשרוב הבנות במגורים כבר נחרו. לא יודעת איך הם עומדים בזה עכשיו.

shellyland

New member
לי אין.

אבל אם יהיו לך מחשבות, אשמח לשמוע אותן. גם אותי מעניין למה.

שרוֹן

New member
../images/Emo16.gif

היומיים האחרונים מטורפים. כשמקראים את הרשימה ברדיו, זה כל כך נורא שזה לא נגמר, ויש עוד אחד ועוד אחד. והידיעה שסביב כל אחד מהם יש עכשיו מעגל אנשים גדול וכואב.

Forum User

New member
../images/Emo16.gifנפלו בקרב

חיילים רבים וחיילת אחת (ומי יתן שלא עוד) בנים ובת, אחים ואחות, בני זוג, אהובי נפש, הורים לילדים שיגדלו בלעדיהם. יהיה זכרם ברוך. ואולי, כמו שהבטיחו לנו פעם, במותם - ציוו לנו את החיים. אולי. מותר לקוות. וגם אזרחים נהרגו, בפיגועי טרור ומנפילות טילים, שאינם מבדילים בין גבר לאישה, בין ילד לבוגר, בין מאמין לכופר; כל אחד ואחת - עולם ומלואו. ועליהם לא כתבו שירים, כי זה פחות הירואי. וכשילדה בת החמש "מישוב בגליל" ננעלת במכונית ומתה כשאזעקה נשמעת ברקע - נגמרות לי המילים.

../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif

באופן טבעי מתייחסים ל"מקרים המיוחדים" (חיילת, בנו של אדם ידוע, מישהו שהכרנו אותו או מי מבני משפחתו), אבל כולם עולם ומלואו שנקטע. יהי זכרם ברוך.

למעלה