אוהב נו אני על שעתיים שינה
M matan warrior prince New member 21/1/07 #21 איזו מנהלת היפראקטיבית..../images/Emo6.gif והיא רמזה לי שאני מתנחל במשרדי תפוז ומדבר על לימור הדס..
W West Doll New member 21/1/07 #28 אני לא היפראקטיבית... פשוט שתיתי יותר מדי[קפאין! לא אלכוהול...עדיין מוקדם ]
א אוול New member 21/1/07 #22 ... מממממ בהחלט כן אוי בנושא אחר... עשיתם לי חשק להצטרף לפורום אז... אני חדשה
W West Doll New member 21/1/07 #27 יאאאא שניה, אני אקרא למקהלה../images/Emo70.gif שנעשה לך את הפתיח שאנחנו עושים לכל חדשים בעצם כל המקהלה זה אני ולא כדאי לך לשמוע אותי בפעולה אז תסתפקי ב"ברוכה הבאה" ונגיד בתמונה כדי שמשו כאן יהיה קשור לפורום
יאאאא שניה, אני אקרא למקהלה../images/Emo70.gif שנעשה לך את הפתיח שאנחנו עושים לכל חדשים בעצם כל המקהלה זה אני ולא כדאי לך לשמוע אותי בפעולה אז תסתפקי ב"ברוכה הבאה" ונגיד בתמונה כדי שמשו כאן יהיה קשור לפורום
א אוול New member 21/1/07 #31 אסתפק../images/Emo3.gif ותודה אהה ואיך קוראים לך? מתן מקרקר לי פה עלייך אה ומאיפה את? אני אוולינה(אוול) מחולון אהה ואל תסימי לב לחתימה זה מתן רשם
אסתפק../images/Emo3.gif ותודה אהה ואיך קוראים לך? מתן מקרקר לי פה עלייך אה ומאיפה את? אני אוולינה(אוול) מחולון אהה ואל תסימי לב לחתימה זה מתן רשם
W West Doll New member 21/1/07 #33 אה ואללה. שכחתי להציג את עצמי../images/Emo163.gif אני חן, בת 17 מיהוד ואני לא מבינה מה החתימה שלך אומרת, אבל אם מתן כתב אותה אז אני גם לא מצפה להבין הוא תמיד יורד על החתימה שלי
אה ואללה. שכחתי להציג את עצמי../images/Emo163.gif אני חן, בת 17 מיהוד ואני לא מבינה מה החתימה שלך אומרת, אבל אם מתן כתב אותה אז אני גם לא מצפה להבין הוא תמיד יורד על החתימה שלי
א אוול New member 21/1/07 #35 כע הוא סיפר לי../images/Emo3.gif והחתימה שלי היא שמו של המורה הענק ממוטה שלי למדעים
M matan warrior prince New member 22/1/07 #41 קוראים לו רמי כשר ../images/Emo11.gif מחברים את זה... וזה מה שיוצא