נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

DivineComedy

New member
ביזיון די רציני

לאתר בסדר גודל כזה ליפול ככה לכמה שעות. צריך בדק בית שם בIT.

Ch3nf3l

New member
נצל"ש - באפי!

סיימתי הרגע את עונה 3 של באפי. סדרה אדירה. עוד 4 עונות, כלומר 88 פרקים. מישהו מקנא? P:

Angelus

New member
../images/Emo46.gif

אני חייב לציין שהקצב שלך איטי. אז במפגש אמרת שאתה מתחיל לראות, לא? ואגב, תזכיר לי - מאיפה הפרקים? גם אני רוצה.

Ch3nf3l

New member
חח נכון

כן, במפגש אמרתי שאני מתחיל לראות... לא יודע, ראיתי חלק מעונה ראשונה בחופש וראיתי ממש ממש לאט, כי זאת עונה גרועה P: ואז את עונה 2 ועונה 3 ראיתי בקצב נורמלי... ובעיקרון קיבלתי DVD של העונות ממישהי מהכיתה, אבל אני יכול להוריד בקלות. יש לי מקורות...

Angelus

New member
תן לי גם מקורות../images/Emo7.gif

אני שפל; ואני זקוק לעונה 5 ו-3 ו-2 של באפי.

mikmik000

New member
הורדות ישירות..

אפשר להוריד פרק ב+- שעה.. [בקצב אינטרנט של 1.5 מ"ב]. ואני לא אגיד יותר כי זה לא כ"כ חוקי.. אם את רוצה אני אשמח לעזור לך במסרים :)

Angelus

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

התמונה הזאת, בכרטיס האישי שלך - זה המדף שלך? כי אם כן, אני מאוהב בך.

steelwater

New member
וואו

זה בהחלט אחד הדברים השווים שראיתי בחיים שלי.איפה הסקראבס שם?

mikmik000

New member
חחח כן הוא שלי.. :) האובססיה שלי P:

והסקראבס שם במדף האמצעי בין ג'ואי לארסטד דיוולופמנט [קצת ימינה מחברים] :) היו לי רק קופסאות דקות אז לא ממש מבחינים בזה, אבל יש שם את חמשת העונות הראשונות, ואת השישית אני אצרוב כשהיא תסתיים :) וד"א התמונה הזו לא כ"כ מעודכנת.. יש לי כבר חמישה מדפים [תחשבו שכל הדיסקים שבקופסאות הגדולות נכנסו לעטיפות, ונוספו עוד הרבה חדשים] אבל המצלמה לא עובדת אז אין לי איך לצלם :X

steelwater

New member
שאלה

יש לך שם גם סדרות מקוריות קנויות או שהכל שם רק צרוב?

mikmik000

New member
יש גם מקוריות.. אבל הרוב צרוב.

העונה הראשונה של האוסי, הראשונה של מגרש ביתי, עונה רביעית של סמולוויל [שנראה לי שלא מופיעה בתמונה כי זה די חדש] ועונות 2,3,7 ו9 של חברים מקוריות.. חוץ מזה הכל צרוב.

thewish

New member
אפשר גם לשלוח לך מסר? :)

נעלמו לי איזה 60 אתרים של מקורות! :( יש לי רק את הבייסיק, שהם בסדר, אבל צריכה למצוא את הכל מחדש עכשיו. אוף!

mikmik000

New member
וואו. :O שישים?

אין לי כ"כ הרבה.. חחח יש לי בערך 15, אבל אני משתמשת בד"כ רק ב3 הבסיסיים [שאותם אני גם בד"כ שולחת לאנשים במסר..]. לא צריך יותר מפורום אחד באנגלית [שיש בו כמעט הכל, כולל סדרות ישנות יותר ופרקים חדשים], פורום אחד בעברית [אם רוצים תוכניות\סרטים ישראליים, או לבקש בקשות למשהו שלא מצאת] ופורום אחד פורטוגזי [הפורטוגזים לא משתמשים כ"כ בראפידשייר, ולכן הכל שם בלינקים יחידים.. ממש נוח אבל אי אפשר למצוא שם ממש הכל]. אם את לא מכירה את שלושת אלה אני אשמח לשלוח לך במסר :) אם יש משהו ספציפי שאת מחפשת ולא מוצאת אני גם אשמח לעזור.

thewish

New member
אני בעיקר משתמשת באתרים באנגלית

אבל לא בפורומים. אבל אשמח אם תוכלי לשלוח לי את השלושה שאמרת לי? :) וחחח, כן, בקשר לשישים. לא יודעת את המפסר המדיוק, אבל היו הרבה. חלק רק לסדרות, חלק רק למשחקים, חלק אנימה וכמה לסרטים.

mikmik000

New member
שלחתי לך מסר :)

וד"א זו גם עוד סיבה שהפורומים טובים יותר.. יש סאב-פורום לכל נושא, ויש שם לינקים להכל [משחקים, תוכנות, סדרות, אנימה, סרטים, וכו'].

למעלה