נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

Volldemort

New member
../images/Emo207.gif

מתעניינים בחייזרים? אוהבים לקרוא על כל התעלומות הכי גדולות? על המסתורין שקיים על פני כדוה"א...או מחוצה לו? הגעתם למקום הנכון- בלוג "חייזרים ומה שביניהם"! והסיפור האחרון עליו נכתב בבלוג:
עיגולי שדות התבואה- ישנם שדות, שבן לילה אחד עוברות "מהפך" (ולא, בלי אורנה דץ). כל הגבעולים מכופפים בצורות שונות, שיוצרות, ממבמט מלמעלה, עיגולים, מחומשים, סהרים ושלל צורות מורכבות. מי אחראי להן? ואיך הן נעשות תוך לילה אחד בלבד? http://blog.tapuz.co.il/ufo

../images/Emo207.gif קומונת סטפני !!!

אני אספר לכם קצת עליי ועל הקומונה. שלום, אני נטע... זהו, קראתם עליי ואתם עייפים מזה. קורה. הקומונה היא על סטפני לגרוסה (האישה בתמונה) היא השורדת הכי חזקה בעולם. אני מעריצה אותה ואני אוהבת אותה. היא הופיעה בהישרדות 10 ו-11 ! כיום היא אישה נשואה והיא קריינית של אירועי ספורט. הקומונה, בואו נהיה מציאותיים, לא יכולה להתמקד רק בה. זה כמו שאני אגיד, קומונה לעג .. אבל כולם יודעים שעג הוא כלום בלי בניה, והם חייבים להיות ביחד - עגבניה. דימוי מפגר, אני יודעת, אני עובדת על זה. בכל אופן, אז הקומונה תהיה חברתית לכל דבר . תוכלו לדבר פה על מה שאתם רוצים, מהישרדות ועד משחקי בית"ר ירושלים, ממשחקי גלגל המזל ועד טורניר הקוסמים המשולש. ובנוסף נוכל לדבר בין היתר עליה. אני מקווה שהקומונה תתפוס ושנוכל עד פסח להתגבש ולהיות חבורה אמיתית וגם אולי לעשות מפגש קומונה. (ולבוא עם חולצות של סטפני לעזריאלי) בכל אופן. אתם מוזמנים להצטרף . ולעשות כיף חיים.

למעלה