נפילונת קטנה....

דור6

New member
נפילונת קטנה....

היום המפקד שלי ביקש ממני לטלפן למכללת ג'ון ברייס לברר בקשר לקורס פוטושופ אזרחי לעשות דרך הצבא ישר עשיתי טלפון אליהם ביררתי פקס שלחו אותי ממזכירה למזכירה פרטים לגבי הקורס כשלא שלחו הכל דרשתי שישלחו עוד קיצר כמו כל אדם נורמלי אלא שמה?לא דיברתי הכי בעולם ממש ךא היו לי שבועיים מצויינים של דיבור כמעט קל ובטלפון לא אגיד זוועה אבל גימגום בינוני כלומר לא תקיעות של דקות תקיעות של שניה שניה וחציכל 4 מילים שזה ממש מבאס....אבל החלטתי לקחת תדבר הזה באיזי כי זה לא חכמה להיות בשטף אחלה עם חברים והמפקדים וכשמגיע מצב חדש פופ........קריסה אבל לא טוטלית כי דורון שלפני 4 שנים היה ניתקע שעות עם אנשים זרים מה גם שמשום מה לא הייתי בלחץ בגרוש נראה לי שאני כל כך משתדל לדבר טוב שאנילא מדבר טוב...בכל מקרה אני גאה בעצמי על עצם הניסיון למרות שהיו לי טובים הרבה יותר מחר כנראה אני אביא עוד הצעות ממכללות אחרות ככה שאני שוב יתרגל אתה הדיבור....במצבי לחץ או נקרא להם מצבי יומיום

stkachov

New member
ככה צריך

אני כבר התרגלתי למצבים האלו, אבל עדיין כל פעם אני מרגיש טוב עם עצמי כשאני לא נלחץ או לא מאבד את הריכוז אפילו עם אני נתקע. למעשה... אני לא יכול לחשוב על דוגמא שאפילו פעם אחת בחודשים האחרונים אני נלחצתי מזה או התרגשתי או נמנעתי מדיבור או שאלה כלשהי. בטחון עצמי זה דבר מאוד חשוב. ואני שמח שלפחות אצלי הוא מאוד עלה במהלך השנה החולפת.

דור6

New member
ואולי אם ירצה השם אני אצא לקורס

הדרכה .תארו לעצמכם מה זה?מגמגם כבד לשעבר והדגש לשעבר יעשה את הלוא יאומן לפחות ככה אני מקווה ואז אני אוכל אחרי הקורס פוטושופ להדריך משתמשים אצלנו במחלקה ...והכל אני עושה בעיקר ממניעים אנוכיים כדי להיפטר מהגימגום לא כי הדרכה זה כזה מגניב...

barba

New member
בהצלחה

אני עבד בחברת חשמל וישבתי שנה שלמה בכניסה לבינין המשרדים והסברתי לאנשים לאן ליפנות לסדר את הדברים שלהם שזה גם לא מתאים לאדם מגמגם

למעלה