נפילה?

נפילה?

אני לא יודע מה איתכם, אבל לי אישית יש הרגשה רעה שהסימפסונס מתחילים ליפול. זה לא שבעונה החדשה כבר אין פרקים טובים, וגם בפרקים הפחות טובים יש פה ושם קטעים מוצלחים, אבל איכשהו אני מרגיש שמספר הפרקים הסתמיים הולך וגדל. סתם כמה דוגמאות שעולות לי בראש - הפרק עם האסיר שמארג´ "אימצה", הפרק עם מגרש הטניס, הפרק ששודר אתמול ואפילו הפרק עם סייד שואו בוב - כולם היו מאכזבים בטירוף לדעתי. עד עכשיו שודרו בערך 15 פרקים מהעונה הנוכחית וחוץ מהפרקים שהזכרתי היו עוד כמה פרקים די סתמיים. אני רואה גם את הפרקים שמשודרים בערוץ ביפ ולפעמים את אלו של סטאר וורלד, ולמרות שבד"כ מדובר בפרקים שכבר ראיתי לפחות פעם או פעמיים ההרגשה שלי היא שאני נהנה מהם יותר. אל תבינו אותי לא נכון, אני עדיין חושב שמדובר בסדרה הכי טובה שיש ומקווה שהיא תחזיק מעמד עוד הרבה שנים, אבל רציתי לדעת אם יש עוד אנשים שמרגישים שמתרחשת כאן איזושהי נפילה.

ליטן א

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מתחיל להתאכזב מהעונות האחרונות של הסימפסונס. להוציא את הפרק של אתמול, אני כבר חודשיים לא ראיתי פרק ממש טוב שלהם.. וזה לא רק אני. הרבה חברים שלי מסכימים איתי, שהפרקים האחרונים הרבה יותר חלשים מהעונות החד-ספרתיות (כלומר, עד עונה 9 בערך..) מה שיותר מעניין, זה מה קרה בעצם? האם זה אנחנו שמאסנו, בתת מודע, בתוכנית (כמו שאנחנו עושים להרבה תוכניות טלוויזיה, בארץ ובעולם) או אולי מאט גרויניק וחבורתו התחילו להישחק עם הזמן.. או כמו שמארג´ אמרה באחד מהפרקים האחרונים: "כשהתוכנית מתחילה להישחק, צריך לחתוך, שלא תתחיל לחזור על עצמה" (ואז סמית´רז נכנס בבהלה לבית, ומודיע שמגי ירתה שוב בברנז..
) או אולי מדובר בכותבי התוכנית, שהתחלפו במהלך השנים, והקודמים היו יותר טובים מהאחרונים, לדוגמא, קונאן אוברא´יין, המלך הבלתי מעורער של תוכניות הלייט-נייט, שאני אישית ממש נשפך מצחוק בתוכניות שלו.. - הוא עזב את הסימפסונס בעונה השישית בערך, והיה על זה דיון בערך לפני שבוע-שבועיים... מה דעתכם?

איליה.

New member
הם ללא ספק ירדו ברמה.

כנראה שכותבי התכנית פחות טובים, או שנגמרו להם הרעיונות. יש בעונה הזאת גם שבירת קונבנציות של אנימציה: בפרק של אתמול מגי ירתה מסמרים על הומר, הם חדרו לו דרך היד ולא קרה לו שום דבר (להזכירכם, ישו מת מזה
). קטע כזה לא היה יכול להתרחש באחת העונות הקודמות, כי הם היו יותר קפדניים בנושאים כאלה. כלומר, האנימציה הופכת להיות יותר סתמית ופחות איכותית, ומתחילה להידמות לסדרות הזבל שרואים בקארטון נטוורק. כשאני רואה את הפרקים הישנים והטובים בסטאר וורלד ואחר כך את הפרקים של עונה 12 בערוץ 1, אי אפשר שלא להבחין בהבדל ברמה. אבל כמובן שלא הכל כל כך רע. עדיין אלה הסימפסונים ועדיין אין אף סדרה שיכולה ללהשתוות אליהם. למשל, הפרק עם YVON EHT NIOJ היה טוב מאד.

hospital_food

New member
נגמרו כבר הרעיונות

אני מציע לכולם להוריד את הפרק "הסימפסונים כבר עשו את זה" מתוך הסדרה סאותפארק. פרק סאטירי מצויין על הסימפסון.

טרוי

New member
הם באמת ירדו ברמה

גם חבל שהם הורגים כל כך הרבה דמויות טובות (חוץ מאלה שהשחקנים שלהם מתו), ואני לא ממש אהבתי בצורה מיוחדת את הפרק עם הלהקת בנים, אבל על טעם ועל ריח...

תמיד אפשר לראות את הפרק

שהומר נשלח לאי מרוחק להיות כומר לילידים הפרק שבהתחלה הואמבטיח לשלם לערוץ הציבורי 10,000$ כדי שסדרה שהוא אוהב תמשיך . אבל ללא ספק מורגש שגם על מאט גרונינג עובר משהו כמו על כולנו i guess!

למעלה