sweetangel18
New member
נפילה......נעימה
אחד הדברים שהכי פחדתי ממנו ברגע שנכנסתי לעולם הזה(של ההומואים),זה שאתאהב בגבר. למרות שאני דתי מאוד ואני לא מקיים כל מגע מיני עם גברים,פחות פחדתי מנפילה בצחום הזה.כי להיפך מהתאהבות,הרבה יותר קל להתגבר על זה. והנה זה קרה לי.... אם זכור לכם(וכני מקווה שכן),לפני שבועיים בערך היה כאן שירשור עם הכותרת "גמילות חסדים בירושלים" של olamot. קראתי את השירשור,ובתור אחד שכן מאמין שאפשר לשנות,יצרתי איתו קשר. אני לא אפרט הכל(למרות שעשיתי את זה פעם והכל נמחק ולא נשמר בפורום
) אבל אני אגיד שממש התאהבתי....והוא בי. אני לא יודע מה לעשות עם זה.....אחרי הכל לא יצא מזה כלום. מה לעשות???!להמשיך את הקשר או לחתוך כל עוד זה דיי קטן?(למרות שזו אהבה ממש גדולה!!!) אם אתם רוצים להבין את זה יותר טוב ולקרוא את מקרה האהבה שלנו תיכנסו לקישורים מתחת(אתם בהחלא לא תתאכזבו....אתם אפילו תתאהבו) והכי חשוב-אני צריך שתגיבו ותייעצו....כי אני ממש בדילמה. חלק ראשון-גמילות חסדים=אהבה עזה חלק שני-אהבה בשמיים את החלק השלישי אני כותב ברגעים אלו.....
אחד הדברים שהכי פחדתי ממנו ברגע שנכנסתי לעולם הזה(של ההומואים),זה שאתאהב בגבר. למרות שאני דתי מאוד ואני לא מקיים כל מגע מיני עם גברים,פחות פחדתי מנפילה בצחום הזה.כי להיפך מהתאהבות,הרבה יותר קל להתגבר על זה. והנה זה קרה לי.... אם זכור לכם(וכני מקווה שכן),לפני שבועיים בערך היה כאן שירשור עם הכותרת "גמילות חסדים בירושלים" של olamot. קראתי את השירשור,ובתור אחד שכן מאמין שאפשר לשנות,יצרתי איתו קשר. אני לא אפרט הכל(למרות שעשיתי את זה פעם והכל נמחק ולא נשמר בפורום