נפיחות

יפעת 7379

New member
נפיחות

היי לכולן,

הרבה זמן לא כתבתי פה, האמת שאני די סחוטה נפשית ופיזית. להזכיר עברתי ניתוח במרץ שעבר מה שניראה כהצלחה בעיני סוריאנו בינתיים גילו לי גם זאבת וקרישה ופיברומיאלגיה. אני עושה כרגע הפריות (עברתי כבר 5 ללא הצלחה) הבעיה שבגלל האנדו אני לא יכולה להיכנס להריון טיבעי החצוצרות שלי חסומות (אחת הוציאו בניתוח) ובגלל הזאבת אסור לי הורמונים אז הטיפול שלי הוא די עלוב (שגם הוא גורם לי להרגשה רעה מאוד פיזית למרות עליבותו) ומניב רק 2 ביציות כול פעם.
השאלה שלי היא כזאת יש לי נפיחות בצד שמאל ניראה לי מתחת לצלעות זה לא כואב אבל זה מציק (כמובן שכול הגוף כואב לי כול הזמן השאלה מה רמות הכאב זה שאני אומרת שזה לא כואב הכוונה בלחיצות על זה ...) כבר היו לי נפיחויות בכל מני מקומות בגוף וגם שם והן עברו הבעיה היא שעכשיו זה כבר הרבה זמן ואני צריכה חודש הבא להתחיל הפריה נוספת ואני קצת מפחדת. האם זה קשור לאנדו למישהי זה היה? לא הייתי מאחרי הניתוח במחלקה מאפריל שנה שעברה האמת כי נימאס לי מרופאים יש לי ריאומטולוג לחוד וקרישה לחוד ופוריות לחוד וקצת רציתי לעזוב את האנדו בצד (למרות שרואים באולטרסאונדים כל פעם שהוא חוזר :() קבעתי תור לסוף יולי אבל חשבתי לדחות אותו כי אני כנראה אהיה אחרי שאיבה/החזרה. האם להקדים ?! קבעתי תור מחר לרופא משפחה שישלח אותי לצילום.
תודה מראש,
בריאות,
יפעת.

זואילי

New member
לא יודעת אם קשור לאנדו

אבל תנסי להקדים את התור. אם תצליחי- סבבה. אם לא אז תשאירי את התאריך וכשתתחילי בפועל סבב תדעי אם לבטל/לדחות קדימה.

תרגישי טוב

למעלה