נפו

נפו

שלום לכולם וסליחה על זה שפתחתי טופיק חדש פשוט אני מאוד רוצה לספר לכם על הסוס נפו ועל האימון קפיצות שלי היום. הייתי אמורה לרכב על אניטה אבל אז שמעון החליט שמירב תרכב על אניטה ואני על נפו... אז מה אני אגיד לא?( אמרתי, לא עזר!) טוב אז עליתי וזו היתה הפעם ראשונה שלי עליו והוא ממש מקסים! הוא אוטומטי הוריד את הראש בין הרגלים! בדרסז´ הוא ממש טוב. אז התחלנו לקפוץ, התוכנית היתה לקפוץ in&out של איזה 9 מכשולים נמוכים. התחלנו באיקס וכל פעם הוספנו מכשול היה ממש מעולה, הוא הסתדר עם הצעדים ולא הפיל וממש לא רצה אפילו לסרב!! בסוף שמעון התחיל להתלהב ובסוף קפצתי עם נפו 130!!!! ונהנתי כל-כך! הוא הולך לזכות בתחרות סוס צעיר השנה!(או הוא או דיזל, בתקווה) טוב נו אתם בכלל לא יודעים מי זה נפו: נפו הוא רבע טורוברייד בן 4 (נולד ב 26.6.98) הוא הבן של נופר ו?(שכחתי איך קוראים לו...) הוא ממש גבוה יחסית לגיל 4 והוא גם ממש יפה. טוב נו, אני אצרף תמונה שלו!

סתם סיקור קטן...

ככה: רכבתי היום על אלמוג, עבדתי על הברקסים שלו, זה ממש מעצבן כי כל הסוסים מגיבים לצליל מסוים שאני לא מצליחה לעשות!!!! אז לימדתי אותו לעמוד שאני אומרת "הולט" והצלחנו לעושת ברקסים ממש יפים מכל מהמקצבים. אחר כל עליתי על טאורה סתם לסיבוב כי חברה שלי שרכבה עליו התחלפה עם אחת שלא רצתה לרכב על טאורה ונראה לכם שאני אחמיץ הזדמנות כזאת?? אחר כל עשיתי לאניטה לונג´ וקפצתי איתה קצת. מחר אנחנו יוצאים כל האורווה ל טיול ליסעור נעשה את ההלוך בטרוט/הליכה ואת החזרה רק בקנטר/גלופ, באמצע נעצור ביסעור בחווה שם ונעשה על האש!!! איזה כיף!

בקיצור...

אני הולכת לקרוע את התחת שלי על פוני קטן במשך 5 שעות!!! אבל על זה מתלוננים???

תמונות אחר כך...

סיקור של הטיול: הגענו ב שלוש לאורווה הוצאנו סוסים וניקינו את הכל, הלכנו לזרוק כביסה ולקטוף רימונים וישבנו במשך שעה ואכלנו רימונים-היה טעים! אחר כל התחלנו לארגן את הסוסים ברגע האחרון הוחלט שאניטה לא תצא כי זה יכול להגמר לא טוב איתה.... אזה הכנתי את אלמוג ובחמש וחצי עלינו יצאנו לטיול וישר אנחנו יוצאים מהאורווה ורואים שהשער של הבריכות דגים נעול... אז חיכנו 5 דקות ושמעון בא לפתוח את זה, עברנו והתחלנו ללכת פתאום כספיאן החלטה שהיא רוצה לשבת אז היא פשוט הורידה את הרגליים הקדמיות שלה והרוכבת שלה קפצה מיד ועלתה שוב אחרי בדיקת רגליים קצרה בקיצור המשכנו בהליכה וטרוט עד ליסעור בדרך זאוס התפרע וירדן נפלה והתחלפה עם זיו, ושניה לפני שהגענו לחווה של יסעורכספיאן החליטה שוב לשבת והפעם פצעה לה את הברך אז מרב הוליכה אותה חווה ושם שמעון לקח אוטו והביא את הקרון, אכלנו על האש כל כך טוב(גם טאורה התעקש לאכוול קצת אבל הוא עדיף לאכול ליסעור את המנז....) הלכנו לבקר את הסוסים ביסעור והחווה שם מקסימה!!!!!!!!!!!!! מומלץ לכולם לבוא לראות! גייתי ששם אילפו את טאורה לווסטרן והיתה שם סייחה מקסימה ופונית יפיפיה אבל איזה שמות?(מותק, כנען, קמילה, פליפה.....) בקיצור התלהבנו ואחרי מאמצים רבים העלנו את כספיאן לקרון וחזרנו בדרך חזרה היה משהו ממש מוזר.... התחלנו טרוט ואז עצרנו לחכות לסוסים מאחורה ולא ידעת למה פתאום מצאתי את עצמי על הרצפה.... לאף אחד אין מושג איך נפלתי וגם לי אין... אבל כל כך כאב לי הגב שהתחלפתי עם אור והיא רכבה על אלמוג ואני על טאורה אבל בגלל שהיה כבר 11 בלילה לא עשינו קנטר, היתה לי שיחה ארוכה עם שמעון על אילוף סוסים ועל הרכיבות שלו בארה"ב ואנגליה. וחזרנו הביתה עיפים אך מאושרים! בין לבין החלטתי החלטות.... אני רוכבת על אניטה 3 ימים בשבוע, על טאורה 2 ועל אלמוג 1-4 איזה כיף! אני מחכה לתגובות כי השרשור כאן כבר 3 ימים ואף אחד לא הגיב עליו!

למעלה