נפוטיזם?

Teo Toriatt

New member
נפוטיזם?

מי שעוקב אחרי הבלוג של בריאן יודע שבימים האחרונים הוא מדבר הרבה על הופעה שהם מרימים עם כוכבת המחזמר Wicked שהייתה חלק מצוות ה WWRY המקורי. (לפרטים על ההופעה בדיוק ומה יהיה שם לכו לאתר שלו - Brianmay.com) בימים האחרונים הוא גם התלהב ממתופף צעיר והכי מוכשר שהוא פגש בגיל כל כך צעיר (19) והוא ממש נהנה לעבוד איתו ויש לו עתיד מבטיח... היום חשפו את שמו - רופוס טיילור (הבן של... למי שלא מכיר) רוג'ר טיילור הדור הבא?

khammel

New member
מילא נפוטיזם; הוא גם מסדר עבודה לחברים שלו!

2 נגנים מההרכב של WWRY לונדון + זמרת מהמופע + כמה חבר'ה מהצוות של QPR מי צריך ויטמין P כשיש חברים?
בכלל, בריאן נשמע במצב רוח מרומם/מבודח בפוסטים האחרונים שלו. נראה לי שהסיבוב בדרום אמריקה + השיבה ללונדון עשתה לו רק טוב. בכל אופן, מה שתפס אותי בפוסט על ה-RVS זה שהוא התלהב מהכימיה בהרכב. מה אתה אומר -- בריאן מיי באנד, הדור הבא? אני לא אתנגד לאלבום סולו...

the Champions

New member
זה הבן הכי צעיר שלו?

ובאמת היה לי קצת מוזר שאף אחד מהילדים של השלושה לא מתעסק במוזיקה. אז כנראה שכן יש מושפע אחד.

ayatz

New member
לפני שנתיים בערך

יצא סינגל תחת השם woman you're so beautiful, בביצוע Felix & Arty. פליקס הוא פליקס טיילור, הבן של (מאישתו הראשונה), וארטי, ובכן, הוא רוג'ר עצמו, תחת פסוודונים. השיר עצמו, ע"פ דף המיספייס, נכתב ע"י רוג'ר, והוא שיר רגאיי סתמי למדי - כפי שפליקס בעצמו מעיד. אפשר להתרשם מהקול של פליקס הדומה למדי לאביו.

Teo Toriatt

New member
זה לא Arty

זה RT אחרי שחשפו מי זה - הכינוי די ברור Roger Taylor = RT וכן הם דומים למדי.... דומים מדי

למעלה