נפגשים היום....

I מ י ר ב I

New member
נפגשים היום....../images/Emo215.gif

רגע לפני סוף החופש ורגע לפני הסערה.... 16.30-17.00 ביציאה לרכבת. תביאו משהו לנשנש....

../images/Emo45.gif תביאו דברים טעימים...בטוח

אהיה רעב..חחחחחח סתם סתם...הכי חשוב שתביאו מצלמה...אני לא מביא הפעם..כי אמא שלי בירושלים.....ורצתה את המצלמה...

ofree15

New member
אז כנראה שאני לא אגיע היום :'(

עדיין אין לי קביים.. אני מוגבלת תנועה

almoglebar

New member
../images/Emo239.gif

אוף אני כל כך רציתי לבוא.. אני כנראה לא אוכל להגיע בגלל סיבות מסוימות.. אני ממש מבואסת.. כל כך רציתי לראות את כולם .

BRANGELINA

New member
מבריזה ברגע אחרון

הרגע חזרתי הביתה מהעבודה ואני גמורה אז אני אאלץ לוותר עמכם הסליחה ניפגש בפלורה

sweetmisiu

New member
וואי היה ממש כיף!! =))

תודה לכולכם =]]] על האוראו, הסופגניות(שי תהיה ירקן, מתאים לך להרים ארגזים חחחחח), התותים, הקלמנטינות, השתייה, השוקולד המסטיק חחחחח.. והגלידה וניל עם פירורי שוקולד ;) פעם הבאה אם תרצו אפשר לקבוע למקום עם חשמל ואז אני אוכל להביא את האורגן ולחבר לאחד השקעים =)) זהו, הלילה אני אלך לישון עם חיוך :p

חחחחחחחחחח ארז איזה חמוד:) אני מקווה

שנהנת..היית יחסית שקט....מקווה שבפעמים האחרות שיהיו ניפתח יותר...לכולם וההפך

I מ י ר ב I

New member
היה אחלה מפגש!!!

היה ממש כיף.נורא נהנתי. איריס המלכה הביאה סופגניות. נעמי פינקה אותנו בתותים וקלמנטינות. היה מלא אוכל,לדעתי כולנו עכשיו בדיאטה שבוע. היתה בקומה תערוכת תמונות ילדות למען ילדים במצוקה והיתה גם תמונה מקסימה של קרן ביום הולדתה(מיד תעלה התמונה). רב החדשים בפורום הגיעו והיה ממש כיף לדסקס ולהכיר יותר. צילמתי המון תמונות.אני אעלה כמה לפה והשאר יהיו באלבום. תודה לכל מי שבא-ארז,יסמין,נעמה,ורד,איריס,שי,עדי,גל וחברתה נעם,רוני,אלינור ונעמי. כל מפגש אני אומרת את זה,אבל פעם הבאה-כולם באים!

למעלה