נפגעתי....

anonimit2

New member
נפגעתי....../images/Emo59.gif

אני כתבתי כאן הודעה לפני מס´ ימים. ומה שקרה ש-"לא מצאתי את עצמי כתובה כאן" אז אחד מהאפשרויות הבאות: או שלא התיחסו למה שכתבתי (למרות שהעלתי לדעתי בעיה קולקטיבית מענינת) או ש"הוציאו" אותי .. או ש.."העלימו" אותי.. אנני יודעת מה קרה אני רק מרגישה שמשהו חשוד קרה. ושגרם לי להפגע. בכלל שמתי לב לתופעה נוספת מוזרה: מישהי שמכתירה את עצמה בשם "פסיפלורה" וטוענת שהיא המנהלת, כאילו מדברת רק עם עצמה ועם עצמה- יש כאן תחושת השתלטות שלה על הפורום- האם זה חד שיח שלה עם עצמה- אני אדבר ואתם תשתקו? ויש עוד אחת בשם אש-לי (כנראה גרושה, או אלמנה או סתם הוזה) שגם "השתלטה על הפורום (האם היא חברתה של המנהלת אני תוהה).. ובכלל זוהי "אינטמיות תמיכה" או חד -שיח פרובקטיבי שערוריתי בין שתי חברות? אני תוהה ואמשיך לחקור זאת גם מסביב אם אדרש לכך.

אנונימית יקרה

לפני הכל, לפני כל המיליטנטיות של ההודעה הזו - הייתי בודקת היטב את עצמי! לא נמחקת, לא הועלמת - אלא מעבר לזה! לא רק שקיבלת תשובה מחברי הפורום, אלא גם טרחתי והיפנתי את השאלה לאנשי מקצוע בפורום שכן שטרחו ובאו לכאן כדי לענות לך, וגם ענו לך בקישור שהשארתי שם! ההודעה שלך עם כל התגובות! אני מתעלמת משאר דברי ההבל שלך לגבי - הם לא שווים התייחסות. לגבי אש לי, זו חברה של כולנו שנמצאת בתקופה קשה וזקוקה למירב התמיכה האפשרית. אם היית פחות אגוצנטרית והיית טורחת לקרוא את הדברים - היית מבינה זאת.

yog 10

New member
יש אנשים שמרוב אגוצנטריות מאבדים

את היכולות הבסיסיות שלהם...אכן דבריה לא שווים התיחסות!!

yog 10

New member
ניזכרתי....אם את כל כך צריכה תשומי

את צריכה רק לבקש ממי שיהיה מוכן לתת.....לילה טוב!

כשנפגעים-צריך קודם לבדוק עובדות

אז אם אני זוכרת נכון, ולא פישפשתי לאחור אני עייפה מדי עכשיו. העלת עניין של ירידה בחשק המיני חילקת את החיים שלך לכל מיני קבוצות גיל וגם אמרת שלא גמרת אף פעם עם גבר. היו תגובות , היו שאלות אבל את לא היית. את באה אחרי שבוע ..ועוד עם כל מיני טענות ? שום דבר "חשוד "לא קרה. שאלת-קיבלת תשובות ראשוניות-לא הגבת. עלו עוד נושאים של אנשים אחרים. ואולי הבעיה האישית שלך, לא ממש קולקטיבית ? אבל קיבלת מענה. בנתיים הזמן עושה את שלו, את לא נהיית צעירה יותר וההודעות טיבן להעלם לנבכי הארכיון כי בנתיים עלו דברים חדשים. פסיפלורה זה כינוי בדיוק כמו אנונימית2 היא לא טוענת שהיא מנהלת הפורום, היא עושה את זה בפועל. אשלי-חברה בפורום, וממש לא חשוב אם היא אלמנה או הוזה(מעניין הצירוף הזה אצלך). ועלו נושאים אצלה שפינו את תשומת הלב אליה. וחופשי תחקרי מה שאת רוצה. אבל הצעה אחת- בדקי את עצמך קודם. שניה אחת תביטי במראה. לילה טוב. וחיים מאושרים.

yog 10

New member
חבר"ה אני רואה את הענין כסגור- היא

קיבלה מספיק תשומי חבל על הזמן. פסי-תשובה גדולה

yog 10

New member
חבר"ה אני רואה את הענין כסגור- היא

קיבלה מספיק תשומי חבל על הזמן. פסי-תשובה גדולה

neuron

New member
וזה רק בכדי שבעוד שבוע...

...היא לא תחזור זעופה ותגיד שגם הפעם לא התייחסנו למה שהיא אמרה...

נפגעתי מאוד...../images/Emo59.gif

השארתי כאן תגובה לפני מספר ימים ומה שקרה ש"לא מצאתי כל התייחסות מצד השואל/ת" אז אחת מהאפשרויות הבאות: או שזה לא מעניין אותה באמת או שהיא לא רצינית או שקרה לה משהו ממש ממש חשוב ולכן היא נעלמה ושמתי לב לעוד תופעה מוזרהמי שקיבל הרשאה מ"תפוז" לנהל את הפורום השם שלו בצבע כחול... מעניין, זה בכל הפורומים כך... האם זו השתלטות על הפורום? מופע של אדם אחד? ומה זה כל הניקים האחרים שמפוזרים פה ליד ההודעות? האם אני מדברת אל עצמי או שזה רב שיח של אדם אחד? או שאולי זה באמת רב שיח שערורייתי (אחלה מילה, אגב) בין שתי חברות? אני מציעה שתחקרי את זה אני דורשת! גם מסביב בבקשה... עוד... עוד... אוךךךך..... (אופסססס יצא לי
)

אש לי

New member
פסססט....חברה היא הלכה כבר?

כי אני מתה לכתוב משהו מקווה שלא תיראה אותי וואלה אתם גדולים גדולים מהחיים
אבל בואו לא ניכעס עליה אולי היא לבד אלמנה או סתם הוזה?

אוי..שתקי את.. ../images/Emo13.gif

די, חברה. מספיק. בואו לא נרד לרמה הזו. אנחנו אנשים נחמדים!!!!!!!!!!! מקבלים את כולם. כולל כולם!!! נכון? כל אחד והגליצ´ים שלו. בואו נהייה סובלנים.

אש לי

New member
ברוכה הבאה אנונימית../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מה לעשות כשהאמא מנהלת פה הכול
אנונימית יאללה חיזרי עם חיוך פסי נישארה מצה עם שוקולד בשבילה?

אטיוד5

Active member
לידיעתך

אשלי ופסיפלורה הן אותה גברת. ודינמיט ומייקי ואחותו של שקספיר גם אותה אחת. יש עוד כמה קבוצות כאלה, אבל לא אלאה אותך - רק אגיד לך שמתוך 20 "משתתפים" יש רק 5-6 אנשים אמיתיים. מתנהלת פה מלחמת חורמה בין הקבוצות האלה, כולם מושכים זה לזה בשערות. אבל בסוף החזקים ינצחו. והחזקים זה תבור-דיאבלו-מערות ועבדך הנאמן שהם כולם בן אדם אחד.

ככה נכנסים בה?

מה זו העדינות הזו. בגלל שהיא במחזור? בגלל שלא גמרה אף פעם? בגלל שהיא הוזה? יאללה למחוק לה את כל ההודעות בכל הפורומים! אמרתי למחוק - לחסום אותה! אותי כבר חסמו. אני פעיל רק פה, בפורום ההודעות המחוקות ומינית. אש לי - אני פה בגללך! אישה! דניאל

מייקי69

New member
גם אני נפגעתי!!!!../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

קודם כל אני נפגעתי מזה שלא הזכרת אותי, ומזה שלא ראית אותי !!!!! ושתדעי - אני דווקא מה-זה-בונה על חברות עם המנהלת. אני מלקקת לה חופשי - שרק תכניס אותי בין רשימת חבריה ותחת כנפיה!!! ושנית, נפגעתי עמוקות שאת רואה יותר כחול ממני. כבר יומיים אני מחפשת פה את המנהלת. אני משאירה לה משמרות והיא - מתעסקת עם בעלה, זותי. אנחנו פה משתוללים וצורחים ומעירים את השכנים - ומנהלת - אין. לידיעתך אני הולכת לחקור ולברר את העניין הזה !!! עכשיו תהרגי אותי מה אני מבזבזת עלייך מילים את בטח רק כתבת, ובעוד שנה תבואי לאסוף את התשובות. את כבר מזמן לא פה. איזה כייף!!!!

למעלה