נפגעי חתן - כלה

שחרג

New member
נפגעי חתן - כלה

אם לא תזיזו את התחת שלכם, אף אחד לא יחזיר לכם את הכסף. אנחנו מנסים להתארגן כאן. חוץ מ-5 טפסים אף אחד לא שלח את הטופס המלא. אני דברתי אישית עם כל אחד מכם שיש לי את הטלפון שלו והסברתי לו את המצב. אחר כך אל תבכו שדפקו אתכם, כי נראה לי שלא מזיז לכם ששלמתם 5400 ש"ח לחינם. אולי אתם נהנים מזה??? להזכירכם, אנחנו צריכים בערך 50 איש לתביעה ייצוגית, אז קדימה, אל תרדמו במשמרת. תמלאו את הטופס ותעבירו אותו הלאה שנוכל להתקדם.

אחי בהוצע לפועל יש

כמילון תיקים פתוחים . וכל שנה מיצתרפים עוד אלפים . גם אים יהיה פסק דין לתובתכם . ממי תידרשו את הכסף ? . מאנשים שנעלמו ושותים לחיים על רעיון גאוני שהיצליחו לעשות . ולהרביץ מכה. מי שירויח מיתבע יצוגית יהיה העורך דין שיקח עוד פעם כסף . ושוב פעם תפסידו.

שחרג

New member
חתן כלה והוצאה לפועל

טכנאי קרקמר יקר, חתן-כלה מוציאים ספר חתונות, עם המון פרסומות של אולמות, מעצבים, עגילים, נעליים ומה שלא תרצה. הם מרוויחים על זה יופי. נדמה לי שזה עולה בסביבות 80 ש"ח. כך שיהיה להם מאיפה לשלם. חוץ מזה, האם הם שכרו את שירותיך להגן עליהם, כי אם לא , אל תנסה לדכא את המדוכאים. לא יפה.

אני פותח את העניים לחברה

שלא ישקיעו עוד כסף וגם זה ילך לעיבוד . שלא יתעו בהם עוד אשליות

שחרג

New member
העיניים פתוחות

טכנאי יקר, החבר´ה הם אנשים בוגרים. אנחנו נפגש בקרוב עם העורך-דין והוא יתאר לנו את הסיכויים בפרוטרוט. בעקבות זאת כל אחד יחליט אם שווה לו "להשקיע עוד כסף", כמו שאמרת. יכול להיות שיהיו אנשים שיגידו "לא מתאים לי להוציא עוד כסף", אבל תבין הרבה אנשים שילמו אלפי ש"ח והשבוע הם הבינו שעבדו עליהם. מה אתה מצפה שהם יעשו? ישבו בשקט? אנחנו מקווים לאסוף מספיק אנשים ולכנסי בחתן-כלה, שילמדו את הלקח שלהם, ואולי גם יחזירו את כספנו.

בהצלחה . אלווי

אגב ידוע לך מיקרים שתבעו וזכו . וגם קיבלו כסף ביד בחזרה היו הרבה מיקרים . דמי הרשמה לעבודה בארה"ב. כפתורים בתוכנית של גינת. דיסקורי ועוד מיקרים

למעלה