נפאל

adidas^

New member
נפאל

שלום שלום! רציתי לשאול מה טווח המחירים לכרטיס טיסה לנפאל בחודשים יולי אוגוסט. תודה רבה!

brenner

New member
מחיר

לדעתי עד כמה שאני יודעת אין טיסות ישירות לנפאל ולכן השאלה מה המחיר הזול ביותר עבור הטיסה לתאילנד (ומשם לקטמנדו). חפשי באייר אתיופיה או באייר ג'ורדן.

ofcourse

New member
אולי עדיף להגיע דרך דלהי

הטיסה יותר קצרה משמעותית, לפחות ב3 שעות. אם אתה מעוניין לחסוך הייתי ממליץ לקחת אוטובוס מדלהי לפוקרה - 30 + שעות אבל יעלה לך לא יותר מ 20 דולר.

adidas^

New member
מה זאת אומרת?

עדיף לטוס לאוסטריה ומשם ישירות לנפאל? נשמע לי מטורף. יש לך עוד פרטים במקרה? זה בטח רק יומיים שעות טיסה
עוד עניין- צריך ויזה לנפאל?

syair

New member
נפאל

את הויזה לנפאל ניתן לקבל במעברי הגבול היבשתיים ובשדה התעופה, בזמנו המחיר היה 25 דולר אם אני לא טועה. בעבר שמעתי שהייתה טיסה ישירה מגרמניה לקטמנדו, אבל לא נראה לי שגם אם טיסה זו הייתה פעליה כיום היא הייתה כדאית. יש שתי דרכים לטוס. דרך הודו או דרך בנגקוק. הכי קל זה לשאול סוכן נסיעות, טיסה לנפאל צריכה לעלות בסביבות 1100 דולר.

עמית22

New member
ויזה לנפאל מוציאים בנמל"ת בקטמנדו

היא עולה 30$ (משלמים בדולרים והם גם מחזירים עודף בדולרים) במקרה שאין תמונת פספורט אז לוקחים אותך הצידה ואיזה צלם מעפן עם מצלמה בגודל של המחשב שלי מצלם תמונות פספורט שחור לבן באיכות גרועה.

adidas^

New member
אוקיי

א. תודה רבה על העזרה. ב. אם אבחר לטוס דרך הודו או בנגקוק האם קבלת הויזה למדינות הנ"ל נעשית באותה דרך (זאת אומרת, לא צריך לדאוג לוויזות כבר מהארץ)? ג. האם מומלץ (לטיול דל תקציב) לקחת אוטו ולטייל, או שתנאֵי התחבורה ומחיר ההשכרות לא ממש שוות את זה? מהי דרך התחבורה הזולה והטובה ביותר בנפאל? ד. כמה אפשר להספיק באיזור אם נוסעים לשלושה שבועות, ומה יהיה ההבדל בעלות הטיול אם אני ארחיב את השהות לחודש וחצי, נניח? ה. (ואחרון, מבטיחה
) מישהו יודע פרטים על טראקים באיזור האוורסט- הבייס קאמפ? ושוב- תודה רבה על העזרה!!

עמית22

New member
תשובות

ויזות: תאילנד - מקבלים ויזה ל- 30 יום בכניסה למדינה, אם כי ניתן להוציא ויזה ארוכה יותר בשגרירויות בכל העולם (לא מומלץ כ"כ, עדיף לצאת יבשתית את המדינה ולחזור באותו יום בכדי להאריך את הויזה). הודו - ויזה נדרשת. כיום הויזה (לחצי שנה מיום הוצאתה) עולה 200 ש"ח ומונפקת תוך יום עבודה אחד. לקחת אוטו בנפאל נשמע לי יקר, וממצב הכבישים והנהגים שראיתי, לא הייתי ממליץ על כך אלא אם יש לך נטיות אובדניות
דרך התחבורה הזולה ביותר היא כמובן קו 11 (שתי הרגלים), ותחבורה ציבורית. מידע על טרקים ניתן למצוא פה.

Yo-man

New member
בנוסף - לגבי נהיגה

הכבישים שם בלתי אפשריים כמעט, נוהגים בצד שמאל (כשיש יותר מנתיב אחד, זאת אומרת) והדרכים שבהרים מסוכנות כל-כך שגם באוטובוס יהיה מפחיד מספיק... ממש לא מומלץ לרכוש/לשכור רכב. אוטובוסים זולים לאללה, ואפשר גם לקחת מונית, לשלם לו ליום שלם (להתמקח המון) וזה יכול לצאת 50$ נגיד, ולהביא אתכם בנוחות וביטחה להמון מקומות. רק לא לנהוג שם.

adidas^

New member
אחלה, תודה ../images/Emo45.gif

תגידו, יולי-אוגוסט זה נסבל, או שעדיף לא לנסוע בכלל (אם זאת האופציה היחידה)?

למעלה