אשה מרציפן
New member
נע"ת - נוסף על תפקיד
נע"ת זה מושג שמקורו בצבא (משם לפחות אני מכירה אותו), שם אנשים מוצאים את עצמם אחראים על דברים שלא מובנים מאליהם. ככה למשל אני הייתי האחראית היחידתית על ביטחון שדה, מישהי אחרת הייתה אחראית על סידורי התורנויות (נשמע מוכר?
) ומישהו אחר היה איש הקשר מול הרס"ר. במקומות העבודה קורה לפעמים שמוסיפים נע"ת שכאלו אבל לרוב בצורה יותר מקיפה שגם דורשת סנג'ור מסוים, ובעוד בצבא זה נתפס כלגיטימי איכשהו כי גם ככה אתה שייך למדינה וטוחן את הצורה בעד דמי כיס ויודע שלא תקבל שום הערכה, בעבודה זה מרגיש אחרת. סיפרו כאן חברות שלנו שהן אחראיות על סידור המשמרות, איזה עוד נע"ת יש אצלכם? לפי מה נקבע מי מבצע איזה נע"ת? יש תגמול על זה מלבד הערכת יתר של הממונים? במקום עבודה קודם אני גיבשתי נע"ת ספציפי במטרה להקל על העבודה ואכן היו תוצאות יפות, קיבלתי גם בונוס על ההשקעה והרבה פידבקים. אבל... אחרי שעזבתי גיליתי שנפתח תקן מלא עבור תפקיד הנע"ת שלי וגייסו לשם כך מישהו במשרה מלאה (מה שהפך את הבונוס שלי לסמלי למדי...). במקומות עבודה אחרים היה את מי שהיה אחראי על מתנות לימי הולדת, ארגון ימי גיבוש וכדומה, הכל על חשבון הזמן הפרטי כשבמקרה של מתנות זה היה יותר בעייתי כי זה דרש ממנה לרדוף אחרי כל העובדים ולגבות מהם כסף כשהיו מקרים שנאלצה להשלים מכיסה "על חשבון" אחרת העובד לא היה מקבל מתנה בזמן. איך זה הולך אצלכם?
נע"ת זה מושג שמקורו בצבא (משם לפחות אני מכירה אותו), שם אנשים מוצאים את עצמם אחראים על דברים שלא מובנים מאליהם. ככה למשל אני הייתי האחראית היחידתית על ביטחון שדה, מישהי אחרת הייתה אחראית על סידורי התורנויות (נשמע מוכר?