נע נע נע...

GC FOR EVER

New member
נע נע נע...../images/Emo95.gif

בעעע נטשתי...:[... היה לי עונש...בעע! אבל עכשיו אני כען....:p.. לחצי שעה...:p.. אממ אז כדי לא סתם לפתוח הודעה חדשה... השאלון השבועי... נמ נמ... תכתבו גם למה בחרתם... לאפ יא... שלי: GC-Seasons רק זה!!....אני מאוהבת בשיר....במילים...
נמנמ NOT GC- My Chemical Romance - i'm not ok My Chemical Romance - Give Em Hell Kid My Chemical Romance - Helena My Chemical Romance - Honey This Mirror Isn't Big Enough My Chemical Romance - The Ghost of You My Chemical Romance - This Is The Best Day Ever InMe - receipt for life Inme - Underdose נמנמ כי הם מושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אממ.. עברית: ניו יורק רפיח שיגעצ אממ...וכמה שירים של היהודים... בעי

S i m s G i r l

New member
השאלון השבועי! יאי שחר!

אמ..ג"ש- hold on כי הוא נתקע לי בראש עכשיו :=} לא ג"ש- אמ... יש מלא... Felling this בלינק 182 וvielence בלינק 182 thank u של סימפל עברית - א-י-ן תמונע - כי בליינד שולט!

G i N g N i T

New member
משה!!!!!!

לא הבנתי לאן נעלמת!!!!!!! אבל עכשיו חרת.. =] לחצי שעה רק אבל גם זה טוב..=] אממ שלי GC- the young and the hopless, east coast enthem . the motivation Proclamation NOT GC afi-the leaving song מכורה.. כל כך מכורה... grow up - simple plan עיברית -לא ממש שמעתי השבוע...

Billy4

New member
יש לך ת'דיסק שלהם?של קמיקל רומנס../images/Emo12.gif

??

עונה

אממ gc-the story of an old man not gc-helena שיר מהמםםםם עיברי-השיר שלי של קספר למה כי השיר הראש שלי הנושא זה פשוט אני חח

EleVaTioN

New member

יו שמעתי היום בגלגל"ץ מישו ממש טוב!!! לאדעת איך מאייתים את השם משפחה שלו
קוראים לו ג'וש ראוס, משו כזה. יש לו שירים יפים ^^

EleVaTioN

New member
יא מצאתי@!../images/Emo129.gif

קוראים לו josh rouse
הוא נחמד, צ'ק הים אוט

Falling Tears

New member
מאיפה את מביאה את כל התמונות האלה!!

אני שנתיים מחפשת בגוגל ולא מוצאת כלום קרוב לזה אפילוו בעעעעעעעע

EleVaTioN

New member
מהאוסף הפרטי שלי../images/Emo8.gif../images/Emo129.gif

תלוי מה מילת החיפוש שלך....על מה את מחפשת?

BillysGirl

New member
מממ.... יש לי מקור ממש טוב!

זה אומנם ברוסית... וחברה שלי שמה פה ת'קישור לפני מליון שנה... אבל הנה קבלו....http://www.diary.ru/~gothic-art/

שלי...

G.C-ואיי קשה לבחור.. אבל נראה לי Little things...פשוט מכורה..-02not G.c- linkin park-reanimation-pts.of.athurty jay jordon רימקס מהמהם שאהבתי.. עברית- לא שומעת עברית..לא אוהבת...

33emily33

New member
שלי...

GC- hey dad יש לזה עוד שם ארוך לא זוכרת.. אבל אני פשוט חולע על השיר הזה! NOT GC-Freak On A Leash יאאא התחלתי לאהוב korn תמונע שולטת
(ג'ואל נראה כזה מותקקקקק! ואפילו שמתי ת'תמונה הזאת ברקע לכמה ימים...)

Just Angel

New member
מיין

GC-אין.. לא GC- כל השירים של Story of the year כל השירים של 3doors down כל השירים של Useless ID עברית-הווו אין-כי אני כבר לא דבוקה לפיכסע פקאצי
בחרתי בהכל כי....
ותמונה...

למעלה