נעשה סקר !!!! כל אחד יגיד מה השיר שהוא הכי אוהב... השיר האהוב עלי אישית הוא "לחבק אותך"
G GHITK New member 8/5/06 #1 נעשה סקר !!!! כל אחד יגיד מה השיר שהוא הכי אוהב... השיר האהוב עלי אישית הוא "לחבק אותך"
ס סינטטית New member 8/5/06 #3 כרגע - ליבי נשבר כי הוא הכי חדש. וגם השיר "עוזב" שהיה בהופעה האחרונה, שהוא גם חדש דנדש!
G GHITK New member 8/5/06 #6 אי אפשר להשיג את שניהם ? תדאגו שאת השיר שהיה ביום הזכרון יצרפו בתור רצועת בונוס לדיסק ה2 ! סומך עליכן
אי אפשר להשיג את שניהם ? תדאגו שאת השיר שהיה ביום הזכרון יצרפו בתור רצועת בונוס לדיסק ה2 ! סומך עליכן
ס סינטטית New member 9/5/06 #13 לכן? ואיזה קשרים, אל תשאל... לא הצלחתי להסתרק, שעה!!! אבל בסוף השתחרר
G GHITK New member 9/5/06 #20 חח מה לא ? אתם כל הזמן מספרים כזה שנפגשתן איתם מאחורי הקלעים ! וההוא דיבר איתכן וההוא שלח לכן מסטיק ! וההוא אנערף...
חח מה לא ? אתם כל הזמן מספרים כזה שנפגשתן איתם מאחורי הקלעים ! וההוא דיבר איתכן וההוא שלח לכן מסטיק ! וההוא אנערף...
ס סינטטית New member 9/5/06 #21 חחחחחח כן אבל זה לא אומר שאני מחליטה בשבילהם מה לשים בדיסק ומה לא.... חחח
O ornit4 New member 8/5/06 #8 אעהמ אממממ.. לחבק אותך וגירסת הפסנתר של זה לא ביחד... סינטטית- איפה אני יכולה לשמוע את השיר ליבי נשבר? לא שמעתי אותו ביום הזכרון
אעהמ אממממ.. לחבק אותך וגירסת הפסנתר של זה לא ביחד... סינטטית- איפה אני יכולה לשמוע את השיר ליבי נשבר? לא שמעתי אותו ביום הזכרון