נעשה את זה מסודר כל מיש רוצה להצטרף לא"של שישרש לכאן וליאור יטפל בהם אחד אחד
R Reznik New member 4/9/02 #1 נעשה את זה מסודר כל מיש רוצה להצטרף לא"של שישרש לכאן וליאור יטפל בהם אחד אחד
° °·Flower·° New member 4/9/02 #10 זוזין? אזלו לי ביזבזתי את כולם על תיק שיתאים למכנסיים יש לי שקל...
ל ליאור שמש New member 4/9/02 #14 יותר טוב שתיקח את זה מאנשים בזוזין.. ואז זה 65 בגלל שער ההמרה הכפול.. מזוזין לזוזין וחזרה לזוזין... וגם לוקחים עמלות..
יותר טוב שתיקח את זה מאנשים בזוזין.. ואז זה 65 בגלל שער ההמרה הכפול.. מזוזין לזוזין וחזרה לזוזין... וגם לוקחים עמלות..
פ פלאפון ירוק 2 New member 4/9/02 #13 יאלה אני מזמין את כולם לאש"ל ../images/Emo3.gif איזה דפוק זה נשמע תחייב את מספר **6-**6-**6 וכולם על חשבוני ונחשו למה אין לי בעיה להזמין
יאלה אני מזמין את כולם לאש"ל ../images/Emo3.gif איזה דפוק זה נשמע תחייב את מספר **6-**6-**6 וכולם על חשבוני ונחשו למה אין לי בעיה להזמין
ל ליאור שמש New member 4/9/02 #17 אממ.. אני לא יודע.. צריך לכנס ישיבה.. חוץ מזה זה אומר שגם צריך להקים אתר לעמותה...
S swirrrly New member 4/9/02 #16 המפ.. אני רוצה להיות מספר 12!!!!!!!!!! פריטי פליז עם קצפת ועוגיות ( פאפי פייס)