נער שולים

נער שולים

פעם ראשונה שלי בפורום אחרי שנים של הערצה (משהו כמו 12 שנים) מצאתי סוף סוף את הסרט שגרם לי להתאב בג'וני דפ נער שולים (Cry Baby) ואני מורידה אותו הוא עכשיו באמצע של ההורדה והצלחתי לראות חלק ממנו איזה כיף שאני עדין זוכרת את הסרט בע"פ אני כ"כ אבל כ"כ מאושרת מזה

Rot In Piece

New member
וואוו!12 שנים...

מזל טוב<על התאהבות בג'וני
> עוד לא יצא לי לראות את הסרט... איך הוא??

הגרול

New member
יש DVD, אבל לא בארץ...

תמיד אפשר להזמין באמזון... לא ידעתי שנער שוליים זה cry baby... אני מתה על הסרט הזה... טוב, לומדים משהו חדש כל יום...

הגרול

New member
אהה... או.קי...אם את אומרת...

למרות שהבנתי שזה גרסת הבמאי ושההעריכה המקורית יצאה כבר, אבל לא חשוב, גם ככה לא נראה לי יהיה בארץ...

גם אני ראיתי!

סרט ענק! ג'וני מדהיייים שם! למרות שמהשחק שם של השחקנים (כולם)נורא מאולץ וזה הפתיע אותי כי ג'וני הוא השחקן הכי טוב שאני מכירה אבל כנראה שזה היה בכוונה המשחק שם... זה נראה ככה זה ממש ענק! חחחח קורע מצחוק!

זו פארודיה

נער שולים זו פארודיה שנעשתה על סרטי שנות השישים למינהם כדוגמאת גריז ג'וני משחק מנהיג של חבורה של הולים שמתאהב בבחורה טובה ממשפחה סנובית שמסתובבת עם היורמים. זה היה היה הרעיון של המשחק עוד משחקים שם ריקי לייק (בגרסה השמנה מאוד שלה)ואיגי פופ

חחחח גם שחברה שלי ראתה...

את זההייתה לה טראומה! אבל היא מזה חמודה! אגב מישהו זוכר את הקטע שהעכבר מתפוצץ מצחוק?
אחחחח איך נקרעתי!

חולוני

New member
אגב

למי שעוד לא יצא לשמוע את הפסקול, פשוט חובה. תורידו. הנה הפלייליסט: 1. King Cry-Baby - James Intveld 2. Sh-Boom - Baldwin & The Whiffles 3. Doin' Time for Bein' Young - James Intveld 4. Teenage Prayer - Rachel Sweet 5. Please Mr. Jailer - Wynona Sweet 6. Cry Baby - Honey Sisters 7. Teardrops Are Falling - Five Wings 8. Nosey Joe - Bull Moose Jackson 9. Mr. Sandman - Baldwin & The Whiffles 10. High School Hellcats - James Intveld 11. Bad Boy - The Jive Bombers 12. Flirt - Shirley & Lee 13. I'm So Young - Students 14. (My Heart Goes) Piddily Patter, Patter - Nappy Brown 15. I'm a Bad, Bad Girl - Little Esther 16. Jungle Drums - Earl Bostic 17. Cherry - The Jive Bombers 18. Rubber Biscuit - The Chips

למעלה