נער שוליים

RotemLoveJohnny

New member
נער שוליים

יש היום בהוט סרטים בשעה 14:36 שזה ממש עוד מעט ! :) ואתמול, חבל שלא הודעתי בזמן, היה "ממעמקי הגהנום" !!! גם בהוט סרטים וראיתי, אהבתי וג'וני כזה מושלם שם כל חמש דקות שרואים אותו אני אומרת "מושלם" אלף פעם. ואתם ? מי שראה ממעמקי הגהנום שיגיד לי מה הוא אהב/לא אהב וכל זה :)

Eowyn of Rohan

New member
לי יש

וראיתי את שניהם מזמן.. אהבתי ואין לי יותר מה להגיד

Dead Scene

New member
לי יש הוט

אבל גם ככה ראיתי את כל הסרטים הללו יותר מלפחות פעם אחת :)

לי יש!../images/Emo108.gif

ואני גאה בזה!...חחח המון תודה שאמרת!!
חולה על הסרט הזה...

johnny depp1

New member
לאנוכי יש הוט.

לי יש. וראיתי את זה באותה תקופה שהם עשו יום שלם לגוניי.. סרט, אההה,נחמד. חח

RotemLoveJohnny

New member
אהבתי את הסרט

למרות שהם אמרו את המילים Cry Baby לפחות אלף פעם ( או שנדמה לי ? ) (; הוא כזה מושלם שם וצעיר , בן כמה הוא שם ? ומתי הם עשו יום שלם לג'וני ?! איפה אני הייתי ?! ;(

johnny depp1

New member
אויי זה היה ממזמן.. חח

אהה זה צולם בשנת 1990-ישן! נזכרתי למה לא כלכך אהבתי אותו,הוא היה כלכך מחזמר! שזה נוראי.. חח והיה לפני המון זמן. יום שישי אחד שהם עשו יום מיוחד לגוני דפ ואני חושבת שהם שידרו שם איזה 10 סרטים שלו
(כמו:חלון סודי,cry baby,מה עובר על גילברט,המספרים של אדוארד, אד ווד ועודד=])

Lady in red2

New member
למרות שאני אוהבת סרטים מוזיקלים

ולמרות שאני מאוד אוהבת את ג'וני ואת הסרטים שלו שראיתי עד עכשיו, הסרט היה יותר מדי טיפשי.
בכל מקרה הוא נראה מעולה שם.

annafff

New member
בעיניי הסרט מדהים!

נורא אהבתי את זה שהם צוחקים על כל הדרמות האלה שתמיד עושים מכל דבר..... הוא כל כך יפה שם! למרות שאני יותר אוהבת איך שהוא נראה עכשיו....חחחחח בכל אופן את הסרט אהבתי....!

RotemLoveJohnny

New member
נכון

אהבתי את זה שהם צוחקים על הכל והוא כ"כ מהמם שם ודי , יום שלם עם סרטים של ג'וני ? אני מקווה שיהיה שוב !

היה אתמול את להתמצא בלוס ../images/Emo54.gif

אנג'לס!! אף פעם לא ראיתי את הסרט הזה.. את האמת שראיתי רק את החצי אשעה האחרונה אבל עדיין היה בסרט הזוי ונחמד כזה

למעלה