נער ליווי - שאלה

• פותח הנושא C T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

C T

New member
נער ליווי - שאלה

נער ליווי - שאלה
שלום, אני מעניק שרותי מין לנשים, תמורת תשלום. בדר"כ השרות ניתן באחד המלונות הרגילים (לא בתי בושת..) 1) האם אני עובר על החוק? באילו צעדים עליי לנקוט, כדי לא לעבור על החוק? 2) האם אדם המזמין ממני שרות - עובר על החוק? בבקשה, התייחסו לגופן של השאלות והמנעו מ"לשפוט" אותי באשר לעיסוקי. תודה :)

שיר ורד

New member
תשובה חלקית

נער ליווי - שאלה
שלום, אני מעניק שרותי מין לנשים, תמורת תשלום. בדר"כ השרות ניתן באחד המלונות הרגילים (לא בתי בושת..) 1) האם אני עובר על החוק? באילו צעדים עליי לנקוט, כדי לא לעבור על החוק? 2) האם אדם המזמין ממני שרות - עובר על החוק? בבקשה, התייחסו לגופן של השאלות והמנעו מ"לשפוט" אותי באשר לעיסוקי. תודה :)
תשובה חלקית
אינך עובר על חוקי העבודה וכנראה שגם מי שמשתמש בשירותיך איננו עובר על חוקי העבודה. יתכן ואתה עובר על חוקים אחרים, אך זה לא שייך לנושאי הפורום.

pazro

New member
אי דיווח על הכנסות למס הכנסה היא

נער ליווי - שאלה
אי דיווח על הכנסות למס הכנסה היא
עברה על החוק. בכדי לא לעבור על החוק אתה צריך לפתוח עסק. הכי טוב לדבר עם רואה חשבון שמתעסק עם עסקים זעירים ושהוא יעזור לך לפתוח עסק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה