נערה בהפרעה...

mor kutcher

New member
נערה בהפרעה...

נערה בהפרעה הוא אחד הסרטים הכי יפים שראיתי בחיים שלי... אנג'לינה שחקנית כזאת מעולה(ומהממת!)... מתה על הסרט!!!!פשוט יפה... למישו יש תמונות שלה משם???

dilan angel

New member
את כל כך צודקת! זה ה-סרט!

אהבתי ת'חתימה...ביונסה ג'סטין וכרסטינה שולטים!...מתה עליהם... נערה בהפרעה לדעתי הוא הסרט הכי יפה שראיתי בחיים שלי! זה סרט עם שילוב של שחקניות מדהימות כולל אנג'לינה... היה מגיע לה ועוד איך לזכות באוסק על התפקיד של ליסה...
יש לנו גלרייה מלאה מהסרט...אבל לא אכפת לי לשרשר כמה תמונות... קבלייי

mor kutcher

New member
תודה רבה רבה רבה!!!

אחחח....סרט מהמם... ויש לי אותו מוקלט... אני אבדוק את הגלריות אבל המון תודה על התמונות!!! ממש יפות... באמת היה מגיע לה לזכות באוסקר...משחק מעולה ואמיתי... וגם וינונה...שתיהן היו מדהימות... (ואני שמחה שאהבת את החתימה:))

dilan angel

New member
אני שמחה שאהבת את הסרט:))

מה דעתך להצטרף לפורום?! אני למשל,הצטרפתי לאחר שראיתי נערה בהפרעה ועקב כך ראיתי עוד מלא סרטים של אנג'לינה...ופשוט אין לי מילים! היא פשוט שחקנית מעולה!זאת עובדה!

mor kutcher

New member
כנסי

אני באמת אוהבת את אנג'לינה בתור שחקנית... אני אקפוץ לכאן מדי פעם, פשוט כרגע אני ממש עסוקה... בכל מקרה, אתם יכולים להמליץ לי על סרטים ממש טובים שלה? אני לא מכירה הרבה... תודה רבה!!! ותודה על קבלת הפנים!!!you rock!!!

¥EleVatioN¥

New member
טומבריידר../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

הראשון יותר יפה מהשני לדעתי נעשרה בהפרעה אהבתי נורא את אספן העצמות גם ובנשות חייל היא שיחקה מדהים גם!

ענבר1

New member
צודקת!!!! זה פשוט סדר מדהים!!!

אין אדם בעולם(לפחות לא מי שאני מכירה) שנשאר אדיש לסרט הזה רוב החברות שלי בכו או דיברו עליו ימים שלמים או כמובן: הייתי עושה לה טובה!!! סתמו!! והייתן רוצות שהיא תעשה לכן טובה חחח

למעלה