נערה בהפרעה

נערה בהפרעה ../images/Emo45.gif

וינונה ריידר מקסימה. אנג´לינה ג´ולי מטריפה כרגיל. ראיתי אותו היום, בוידאו, לראשונה ונדהמתי. מעולה. מבריק. אהבתי מאוד. לא רק בגלל שהסרט הראה לי צדדים של שיגעון שלא הכרתי...אלא... היה בו משהו... שהדהים אותי. אולי זה המשחק המעולה של וינונה ואנג´לינה. אולי הרעיון של הסרט... אבל מה שאהבתי במיוחד זה לראות אותה (את וינונה ריידר... אני לא זוכרת את השם שלה בסרט...) מתפתחת. גודלת. מתבגרת. ולראשונה בחייה- מבינה את עצמה. או לפחות מנסה. ולעומתה את אנג´לינה נשארת במקום. היא כבר לא מנסה. היא יודעת שאין לה סיכוי. היא תקועה שם. והיא יודעת את זה. סרט מקסים. אהבתי
ומי שלא ראה עדיין- לראות.

*ויקי*

New member
סרט פשוט מדהים!

ואת תיארת אותו בצורה ממש טובה! הסרט הזה הדהים אותי, אוליי אפילו קצת השפיעה. אין לי פשוט מילים, זה סרט הכי טוב שיש! שלכם, ויקי

מימי

New member
סרט מעולה!

אנג´לינה ג´ולי כזאת יפה. וכולם שם משחקים מעולה.

fluppster

New member
היי אילת!

דבר ראשון רציתי להגיד שהיה אחלה ביום שישי, ודבר שני- את צודקת! ראיתי את "נערה בהפרעה" לפני מספר שבועות, וממש ממש אהבתי. סרט מדהים. חן

חן!

יום שישי היה אחלה, חוץ מזה שאסף עשה לי כאב ראש עם הניסיונות שלו לנגן על הגיטרה... אהבתי את הקטע במסעדה, שלקחו את הבנות לאכול גלידה ושאשתו של הפרופסור באה לסוזנה (וינונה) וליסה (אנג´לינה) העמידה אותה במקום. וואו. נזכרתי בשמות שלהן... סרט מקסים.

fluppster

New member
נכון... זה היה קטע ענק!

כל כך התעצבנתי על אשתו החוצפנית של הפרופסור, וכל כך שמחתי כשליסה העמידה אותה במקום. התבאסתי בקטע שהעבירו את האח ההוא שהתמזמז עם סוזנה למחלקה אחרת. הוא היה חמוד! את לא מחוברת באיי סי? חן

משהו לגבי הדמויות הראשיות:

אבל לפני כן- גם אני התעצבנתי שהעבירו אותו מחלקה. הא באמת היה חמוד ואתמול לא הייתי מחוברת לאייסי. ועכשיו בקשר לדמויות: יש את השתי דמויות הראשיות: ליסה וסוזנה. את מי אהבתם יותר? את ליסה, הדמות המשנית? או את סוזנה שהיא בעצם ה"גיבורה", הדמות הראשית? ועם מי התסריטאים וכל מי שעסק בהכנת הסרט רצה שנזדהה יותר? שנאהב יותר? את סוזנה או את ליסה? אני אישית העדפתי את ליסה ו.. רציתי לדעת מה איתכם... למי שראה את הסרט...
חומצה שורפת

חולוני

New member
סרט פשוט מעולה ! ../images/Emo13.gif

ראיתי אותו כבר איזה 5 פעמים ואני נהנה לראות אותו כל פעם מחדש ! משחק מעולה גם של אנג´לינה ג´ולי המדהימה וגם של וינונה ריידר. היה אותו גם במרתון לפני יומיים, ושוב נהניתי מחדש !
זה מה שנקרא סרט חזק. מומלץ מאוד, מי שעוד לא ראה לרוץ לראות.

למעלה