נענעו את האבוקדו לפני שתחליטו לקנות

האבוקדו כבר פה אבל איך יודעים אם הוא בשל? נענעו אותו והרגישו אם הגלעין בתוכו משוחרר ומתגלגל. אם לא - אל תקנו. אין סיכוי שיבשיל.
היפרדות הגלעין מבשר האבוקדו, הוא הסימן שהפרי באמת בשל. חשוב לציין שהטיפ הזה עם הגלעין המשוחרר, נכון רק לזן האבוקדו של תחילת העונה.
 
נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
האבוקדו כבר פה אבל איך יודעים אם הוא בשל? נענעו אותו והרגישו אם הגלעין בתוכו משוחרר ומתגלגל. אם לא - אל תקנו. אין סיכוי שיבשיל.
היפרדות הגלעין מבשר האבוקדו, הוא הסימן שהפרי באמת בשל. חשוב לציין שהטיפ הזה עם הגלעין המשוחרר, נכון רק לזן האבוקדו של תחילת העונה.​
למדתי משהו.
 

דקל נור*

Well-known member
בשנים האחרונות הקיבה שלי לא מקבלת בשמחה אבוקדו, עד כדי חשש להקאה. גם אבטיח נהיה חשוד.
 
למעלה