נעמתם לי מאוד

מוּסקט

New member
נעמתם לי מאוד

היה לי כיף שבאתם. שמחתי לראות פנים חדשות כמו אלו של המתייונת ובן זוגה של גשם - שאני מורידה את הכובע על הטבעיות בה אימץ את הניק שלג
תודה לטל על ההקדמה - שאחריה, אני עוד פחות מבינה איך "צוענים" ממשיכים להיות (ולהחשב) עם... כשכל מה שמחזיק אותם ביחד הוא סגנון חיים והחלחלה העמוקה שהם חשים מול כל סממן "ממסדי". תודו שמדובר בתופעה די חריגה!

אטיוד5

Active member
תודה, היה סרט חמוד.

באותה הזדמנות - איזה מין מקרן זה? זה מקרין VHS או DVD או מה?

מוּסקט

New member
../images/Emo32.gif המקרן...

נכנס לקטגוריה של LCD Projectors, אפשר להקרין ממנו DVD VCD כמו גם VHS מחיבור למכשיר הביתי, כמו גם כל מה שיש לך על המחשב - מחיבור ישיר אליו. עסק יקר מידי כרגע לשימוש ביתי אבל נראה לי שתוך כמה זמן גם זה יהיה חלק מהמכשירים שלא הבנו איך חיינו קודם בלדיהם. לי זה נשמע בהחלט יותר הגיוני שיהיה מקרן במקום מכשיר טלוויזיה... רק שאין לי 24,000 ש"ח פנויים לצורך העניין כרגע

ס ק א ל י

New member
תודה וסליחה ...

רצינו לראות את כולם, ואפילו את הסרט, אבל אחרי המפגש של פורומוזיקה ערב קודם, ש"שתה" לנו את הלילה, לחלק מאיתנו היה קשה להישאר ער ... בתור פיצוי (?) חיכו לנו בבית חתול שחור וחתול אפור... בכל מקרה היה נמחמד לפגוש את כולכם.

אז מה היה לנו?!

אז קודם כל החוויה של לפגוש את הפנים שמאחורי הניק (נכון שזה צריך להיות ההיפך?) ולגלות ששמות כמו ג שם והמתיונת הם לא מושגים ערטיליאיים, וסלט פירות וסלט ירקות ודיפ גבינה ופיצוחים ו... עאלק תרבות, וגם שלושה בקבוקי יין שהצלחנו בקושי להתמודד עם אחד מהם, ומוסקט שנידבה את ביתה באגביות ובנדיבות, אטיוד שהופיע באיחור גאלה וגילה שהתחלנו בזמן למרבה הזוועה, וMנטה שהעשירה אותנו בענייני קולנוע, ואמיר קוסטריצה שהעשיר אותנו בעניני צוענים ביוגוסלביה, וראינו תזמורת נגנים קשורה לעץ, וחתול לבן מזיין חתולה שחורה, וקשיש בקורקינט ממונע, וכלה גמדה, ומתים מאופסנים בקרח שקמים לתחיה והיה כיף ואני כבר מחכה לפעם הבאה

גרי רשף

New member
../images/Emo13.gif

גחתי לשעה קלה, שמחתי לפגוש מספר ידידים ותיקים ומספר חדשים, לטעום כזית מהתקרובת, וכצועני לעת מצוא- לנדוד הלאה ולא להאריך בישיבה באותו מקום (פחות בגלל יצר הנדודים ויותר בגלל העייפות המצטברת). מקווה שיהיו מפגשים נוספים, ולמרות שלאחרונה אני ממעט לכתוב בפורומים (לא רק בתרבות עולם)- אני קורא נאמן!

נעמת לי ../images/Emo13.gif

ולגבי השאלה "מה מחזיק עם", יש לליבוביץ' מאמר בשם "ארץ, מדינה, עם" (אולי לא בסדר הזה) שדן בשאלה הזו, ומגיע למסקנה שכל קבוצת אנשים שרואה את עצמה לאורך זמן כעם, בסופו של דבר תיחשב לעם בעיני הכל.

lexigali

New member
מצטערת על ההברזה -

נשמע שהיה כיף והפסדתי
(טל, אמא שלי בכל-זאת ניצחה. הפעם. אח, איזו בת טובה אני.

אכן היה כיף

תודה למנטה על הטרמפ ועל השיחה המרתקת, ולמשקעים (גשם ושלג) על הצעתם האדיבה לטרמפ, ולמוסקט על הארוח, ולטל על הרעיון, ולכולם על אחלה ערב

ג שם

New member
גשם ש לג ואביב גם

ניסיתי ניסיתי לשבת עם שלג לכתוב הודעת תודה, אבל נראה ששמש האביב המסה אותו, והוא התאדה למול עיני ונמוג ונעלם אז מכיוון שש לג עדיין עונה לי על מיילים, הסכמנו שאני אהיה אחראית על השמצתו ועל כתיבת ההודעה גם. אז באמת תודה- על היוזמה, הארוח, הלבביות, החברה הנעימה והערב המעניין והכי מוזר זה לגלות שבאמת- לכל ניק יש שם שמעתי שהיום הוא היום הראשון של האביב. כאילו שהאביב הזה מחכה להודעה, והרי הוא הגיע כבר מזמן וגרש את השלג והגשם גם

למעלה