נעמתם לי מאד

Gidi Shemer

New member
נעמתם לי מאד

לא, זו לא הודעת פרידה, אלא באמת נעמתם לי עד מאד, יושבי הפורום שבאו היום למפגש בבר קיימא. היה נעים וגם טעים. כיף לראות אנשים יקרים שוב, ולא פחות כיף להכיר אנשים חדשים (גבי ונטע). שיהיו הרבה שמחות!

ועכשיו נשאר רק לקוות שיגיע סיכום רשמי של המפגש בחסות בן ה-

vegetalien

New member
סיכומפגש.

ובכן, עבר זמן לא-מועט מאז הפעם האחרונה שבה התקיים מפגש פורום. ואני, אבוי לי, שוב קיבלתי את המטלה המופלאה של כתיבת סיכום נמלצת. צפו לנפילה. הצילו.

אם כן, היה זה ערבו הלח של יום רביעי בשבוע, בעת קיץ מלבב ומחמם נפש ומצב רוח. נתכנסנו עשר אנשות ואנשים בתוך הבר-קיימא התל אביבי, וזאת במטרה לפגוש את מר שמר, שבא ארצה במיוחד בשביל לאגור אריזות של טחינה וקפה נח'לה, למען לא תרעב נפשו בשנה הקרובה בארץ האפשרויות ה... קצת מוגבלות, כמסתבר.

מסביב לשולחן נמוך התיישבנו אנו, על הספות הנמוכות עוד יותר (אם דבר כזה ייתכן!), והמתנּו לבואו של אורח הכבוד. סביב השולחן היו האלזה, אבטסמה, gs1234, merav999, נטע..., תמר האחרת, Talpa europaea (יש!), adic1... ואנוכי.
והנה, אחרי דקות מספר, הגיע חרש גידי, והתיישב יחד עמנו. לפתע עלתה התהייה שמא צפוף לנו מדי. מיד קמנו כולנו והלכנו אצל המרפסת. אלא שהשרפרפים שבחוץ היו נמוכים אף יותר מן הספות, וקיבלנו חינם-אין-כסף תוספת של לחות מרעננת.

החליטה ההנהלה כי דבר כזה אינו בא בחשבון, ולאחר דקות מספר שבנו אל המיזוג, ולחברי הפורום שלום.

השולחן החל להתמלא בכוסות גדושות של שייק בוטנים מתוק, והבריות שמסביב פנו לפטפט על חיי היומיום, על קפיצות של סוכר עקב אכילת כוסמת, על ההיעדר הבלתי-נסלח של מלאי הולם לתאנים וגויאבות בגולה, וגם תצלומים של נדב נווה צורפו לרקע
... ומפה לשם, הצטרפה המחצית השנייה של ההנהלה. הקיוטי הגיעה לבדה הפעם, בלא אופנוענית העתיד ובלא סניץ' מוזהב.

שיחות שונות התנהלו במקביל, חלקן אל אוזניי לא הגיעו, אך מה-רבה הייתה אכזבתה של האלזה, כאשר התברר לה כי תמר האחרת ואנוכי איננו מחובבי הסושי הגדולים עלי אדמות. לדקה ארוכה-ארוכה נדמה היה כי מלחמת עולם שלישית עומדת לפרוץ, אך עד מהרה נרגעה האכזבה והצדדים חתמו על הסכם שביתת-נשק.

וכך עבר לו מפגש בן כשלוש שעות, מלא בדיבורים ומלא במילים, בחוויות ובסיפורים, הן מן החיים כאן והן מן החיים שם. אט-אט החלו המתכנסים לפרוש לביתם עקב השעה המתאחרת, עד כי לא נותרה ברירה אלא לשלם אצל הקופה וללכת.
בטרם פרשנו לדרכינו השונות, המשכנו לדחות מעט את הקץ בחסות הלחות שמחוץ לקירות הבר-קיימא. לבסוף, לא נותר אלא לומר שלום ולצאת לדרך חזרה הביתה. היה ערב נחמד ונעים, מפגש פורום גדול למדי. היה טוב לראות את כל החברות והחברים המוכרים, ואני יודע שלפחות אני, אני כבר ממתין לפעם הבאה.

תודה רבה לכולן על ערב מהנה, ותודה גדולה ומיוחדת לגידי
אורח הכבוד, שבחר להעביר ערב בנוכחות באי הפורום, ובכך מילא מצווה כפולה: גם כיבד אותנו בנוכחותו וגם קיבץ את כולנו יחדיו.
ועד שתבוא אלינו ההזדמנות הבאה... אל תשכח לאכול יום-יום 1.7 ג' של ספירולינה.

סיכום נהדר וממצה

שמחתי להגיע סוף סוף בפעם הראשונה ולהכיר הן את חברי הפורום פנים מול פנים והן את מסעדת הבר קיימא שמדברים עליה כה רבות ורק אתמול, אחרי שלוש שנות טבעונות פקדתי אותה לראשונה.
היה נחמד ונעים לפגוש אתכם, לדבר ולהכיר יותר, נהניתי מהאוכל ומהאווירה בכלל. מחכה למפגשים הבאים שיהיו בהמשך

סיכום ממצה ולעניין! גם אני מאד נהניתי

לפגוש את כולם. היה נעים טעים ומגניב, תודה על הארגון ותודה גידי על הטרמפ בחזור!
וגם למדתי לקח, לא לחשוף יותר מדי מידע אישי... איזה מבט בעיניים של המנהלת! "אפילו לא אצת חופש?" "גם לילד שלך לא תתני סושי?"

l coyote l

New member
בין שאתה אוהב את זה או לא, ניחנת ביכולת

לתאר פרטי סיטואציה שאחרים שוכחים או לא נותנים דעתם עליהם, ברמה שנותנת תמונה של המתרחש גם למי שלא נכח.
אז המטלה נשארת אצלך

l coyote l

New member
נהניתי מאוד. תמיד כיף ומעניין לראות את כולם ולהתעדכן

מעניין במיוחד היה הגילוי שיש כבר חזית משמעותית נגד סושי ואצות. מעשור לעשור כוחנו עולה.
תודה לגידי שקיבץ אותנו, ולכל מי שהגיע, ותודה לעדיסי שהקפיצתני הביתה

האלזה

New member
כפרה על כולכם! ערמה של מקסימים

היה לי ממש כיף!
תודה לגידיש על האיחוד המרגש של כולנו, לבן על הסיכום
וליתר הזוללים והקשקשנים העליזים

אני מודה שקצת הופתעתי מהאנטגוניזם של חלקכם לסושי, אבל אני מקווה שתחשבו קצת על מה שדיברנו ותיפתחו לזה. זה עניין של טעם נרכש, כמו כל הרגל.
מפגש הבא בגרין רול!

&nbsp
&nbsp

למעלה