נעמזה יש לי שאלה....

נעמזה יש לי שאלה....

מה הדרך הכי טובה ויעילה לשטח פימו לגימור אחרון?, אני שמעתי על עניין המבחנה, רציתי לדעת אם יש למשהו עוד רעיונות..... תודה מראש.... שיהיה לכולם יום טוב.

naamaza

New member
השאלה לא מספיק ברורה

אם את מתכוונת לשיטוח על כלי לאחר הנחת הפרוסות אז להלן האופציות: 1. הנחת הפרוסות צמודות ככל האפשר 2. הצמדה עם האצבעות בלחיצה 3. לאחר שכל הפרוסות מונחות כמו שצריך תעברי עם מבחנה/מערוך פלסטיק/עט או כל דבר דומה על הכלי להחלקת טביעות אצבעות יש כאלה שעובדים עם ככפות גומי בזמן הלחיצה על הפרוסות וכך מונעים את טביעות האצבעות אבל אני באופן אישי אוהבת להרגיש את הפימו ממקור ראשון ולא דרך "מתווכים" ולכן לא משתמשת בשיטה זו זו התשובה שחיפשת? אם יש עוד שאלה אני פה

סמאילי

New member
ואם בכל זאת...

נשארים ריווחים קטנים בין הפרוסות... האם את ממלאה בצבע הרקע עם כדורים קטנטנים?

כן, כן...

כן תודה זאת פחות או יותר התשובה שחיפשתי, פשוט העניין הוא כזה, אני מכינה כרגע שעון, ויש חלק שקוע בשעון, קטן, אז רציתי לדעת איך אני משטחת את החלק הזה מבלי ליגרום נזק למסביב, אבל כן, זאת התשובה פחות או יותר שחיפשתי.... תודה רבה...:)

forestdevil

New member
אההה, שקע...

אם זה שקע, אני הייתי ממליץ (לפי קוטרו וגודלו) ללכת ולקנות (או להוציא מהבוידעם) כדור של מטקות של חוף ים (או ג'ולה - אם השקע קטנטן) ולעבוד איתו כמו מערוך, כך שהוא יגיע פנימה באופן אחיד ומשטח. מקווה שהייתי מובן...
אור.

למעלה